- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Canım 1 poşet çayda 1 tatlı kaşığı çay var diye biliyorum, o yüzden 2 tatlı kaşığı koyuyorum ben deDökme de var poşet de var
Kız ondan nolucekEşim pide almış avuç içi kadar kalmıştı bana. Avuç içi kadar yiyeceğim ekmek için uğraşmaya değmez
Aynen yaa bi de niyet yapıyorsun yesene diyorlarHangimuzde yok ki. Git zayıf incecik birinin evine yeşil çay ne diye sorar ah ah.
Regl mi yaklaştı kuzumVücudum inanılmaz şiş
Evet ya ,ilaç kullanıyorum onun da etkisi var.Regl mi yaklaştı kuzum
Menüne bakayım mı
Imm seyy konuşuyorum işteBen anlamadım bir telefonla konuşmalar bu aralar gece gece
Kuzum yürüyüş ve leslie başlarsan çok faydasını görürsünİyi akşamlar kızlar
Menüm
Saat 11 15
Yarım simit 1 omlet,1 kk beyaz peynir 5 zeytin
Akşam 17 00
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon ciğer salata 1 bardak ayran
Saat 19 30
1 kupa filtre kahve 3 kare bitter
1.5 lt su
@erenmothers
@Cordelia
Hedef60kgolmak
Daha çok dikkat edicem bu sefer gaza geldimKuzum yürüyüş ve leslie başlarsan çok faydasını görürsünyapabildiğin kadar canım
Vücut geliştirmek için de önce yağımızı azaltmamız lazım
Akşam kahveyi sütlü içer miydin? Ya da sütlü yeşil çay yapabilirsin cnm inanılmaz tokluk verdi ve bağırsak çalıştırdı bende .Laktozun diyette faydaları
Bitterle leblebi de yiyebilirsin bak gör
Merhaba canimMerhabaaaaa
Onu alacağına 1 konserve hindistancevizi sütü mü alsan canım yoğun oluyor krema gibiLaktoz dokunuyor diye süt çeşitlerine baktım geçen apro 1lt süt 65 TL.. ekonomi şaha kalkmış tutana aşk olsun
Selam melekMerhabaaaaa
Yumurta salatası 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 1 çay kaşığı kuş burnu marmelati 1 çay kaşığı bitter sürme çikolata yağsız patates kızartması (kalanları yedim biraz çok oldu) 2 halka sucuk avuç içi kadar pideKız ondan nolucekpeki reçel kızartma vs?
Ama benim ellerim küçücükAfiyet olsun canım. Avcunun içi miniktir di mi?
Tamam canımBenim Menülerimi eleştirin olur muona göre dikkat edeyim
Canım oruçların bitince bakalım
Bu hafta oruç hiç tutamadımki. 3 gün hastanede idim. Önümüzdeki hafta da tutamam çünkü regl yaklaştıCanım oruçların bitince bakalımşimdi evde ne varsa modu çünkü,açlık çok oluyor
AA bunu hiç duymadım migrosta var mıOnu alacağına 1 konserve hindistancevizi sütü mü alsan canım yoğun oluyor krema gibi
Artanı buzluğa koymuştum buz kalıplarına doldurup, onu atıyorum kahveye bazen
Tamam o zamanBu hafta oruç hiç tutamadımki. 3 gün hastanede idim. Önümüzdeki hafta da tutamam çünkü regl yaklaştıyani bi 8 9 gün falan oruç yok
Yok canım değilimTamam o zamanay ben direkt oruç düzeni gibi okudum
Vejetaryen misin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?