- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hepsine okey de tereyağı kesmem, bak kesemem demiyorum, kesmemAblacım kızarmış yağ, rafine şeker , beyaz un, nişasta , tatlandırıcı gibi
Bal pekmez yerine meyve tercih etmek
Fırında, az yağda sote ya da haşlama tercih etmek
Hayvansal yağı azaltıp sağlıklı bitkisel yağları arttırmak
Karbonhidratı azaltmak gibi gibi maddeler aslında bütün
Yapabildiğimizin en iyisini yapıcaz
Canım ben bu markayı seviyorumAA bunu hiç duymadım migrosta var mı
Hangimuzde yok ki. Git zayıf incecik birinin evine yeşil çay ne diye sorar ah ah.
Bunu mesela suyla karıştırıp döksek tadı nasıl olır acaba sanırım yoğun bayaCanım ben bu markayı seviyorum
Eki Görüntüle 3175134
Anam anam ben ne safım, bu devirde uzun uzun konuşulacak akraba kaldımı ki diye düşünüyorumBen anlamadım bir telefonla konuşmalar bu aralar gece gece
Canım o zaman en azından haftada 3 kez beyaz et tüketmeye çalışYok canım değilim
Evet cnm ,alınca bir karıştır çünkü yağ kısmı üstte toqlanıyor altta suyu kalıyor , karıştırınca yoğurt kıvamında oluyorBunu mesela suyla karıştırıp döksek tadı nasıl olır acaba sanırım yoğun baya
Tereyağı mistir :) sade yağ daha mistir heheHepsine okey de tereyağı kesmem, bak kesemem demiyorum, kesmem
Çünkü tereyağının kilo yapmadığına kendimde şahit oldum, abartmamak şartıyla ve öyle kahvaltıda ekmeğe sürüp yemem sadece yemeklere koyarım
Teşekkür ederim alayım deneyince yorum atarımEvet cnm ,alınca bir karıştır çünkü yağ kısmı üstte toqlanıyor altta suyu kalıyor , karıştırınca yoğurt kıvamında oluyor
Hepsine su eklersen daha çabuk mu bozulur bilemedim o yüzden alacağın kadarını direkt kahveye dökebilirsin kuzum
Aaa akrabalarimlada uzun uzun konuşuyorumAnam anam ben ne safım, bu devirde uzun uzun konuşulacak akraba kaldımı ki diye düşünüyorum
Kaptanım kaç kilosun merak ettim Bayadır yoktu mAaa akrabalarimlada uzun uzun konuşuyorum
Ben aç karna içmeyi daha çok seviyorum sanki yağ yakıyorum gibi hissediyorumBi de bişey var . Mesela ben yeşil çayı içiyorum ama belli bi zamanı var mı? Yani aç karnına yada yemekten bilmem ne kadar sonra gibi
Aç karnına maydanoz detoxu içiyom tarçınlı kahve içiyorumBen aç karna içmeyi daha çok seviyorum sanki yağ yakıyorum gibi hissediyorum
Benim kilomu hic sorma canimKaptanım kaç kilosun merak ettim Bayadır yoktu m
Tamamdır canım. Dikkat edeceğim inşallah. Teşekkür ederimCanım o zaman en azından haftada 3 kez beyaz et tüketmeye çalışoruçtan çıktığın için tatlı geç saatte oldu sanırım, ikindi vakti en uygun cnm tatlı için ,bi de porsiyonu küçültüp yanına içinde yoksa taze meyve ve leblebi eklersen kan şekerin oynamaz
Hi hı 23.00 da başlıyorum aramaya ben deAaa akrabalarimlada uzun uzun konuşuyorum
AA geçmiş olsun kaptanımBenim kilomu hic sorma canim
Son 1 ay evde degildim ameliyat oldum derken yediklerime cok dikkat etmedim
Teşekkür ederim canimAA geçmiş olsun kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?