İstersen verirsin. Hipoglisemiyi dengeleyebildin mi?11 kilocuğu da veririm herhalde 2 ayda. uzun bir süre
Kontrol tartısı var canım pazartesiPazartesi sabahları da mı tartılmak gerekiyordu
Kontrol tartısıPazartesi sabahları da mı tartılmak gerekiyordu
Aşırı pahalıBugün markete gittik iki poşet doldu sadece. Çoğu ıvır zıvır.. İçinde deterjan yok peynir yağ vs yok. Eşim tahmin et ne kadar tutacak dedi 400 dedim o da 1000 dedi sonuç 750 lira. Ne oluyor anlamadım
Hiç sorma ya o kadar anlamsız kiAşırı pahalı
Evet canim hatirlatma yapıyorum normalde ama bu hafta yılbaşı girince araya hatirlatmadimPazartesi sabahları da mı tartılmak gerekiyordu
kontrol zamanım geldi. tahlile gidicem canım. bakalım kaç çıkacak.İstersen verirsin. Hipoglisemiyi dengeleyebildin mi?
Eşimin nöbetçi olduğu gun olması açısından. Yemedim icmedin muhabbeti çok oluyor. Mesela bugün yatmadan sahur gibi mi yapicam. Ben 18-6 yapmaya çalışıyorum. Akşam 7 gibi bitiriyorum 12.30-13 gibi başlıyorum yemeye. Onun dışında çay kahveSu, çay, kahve serbest
Şekersiz olması lazım
1 gece önce bağırsak boşaltmak için bişey yapsan daha iyi olur ve vücut pazartesi ve perşembe daha kolay aç kalabiliyor.
Yani pazar akşam niyetlenip pazartesi açlık yapsan, çarşamba niyetlenip perşembe açlık yapsan kolay geçer
Çok mu küçükler.Sağ ol zipzipim
Ben de bu lafi kullanirim cok. Yere yapisicam ,
Sağ ol, bu ne kiz, ifade bile yok yanina.
Ah be çizkekim. Tamam nasil mutlu oluyorsan
Dogum gunun kutlu olsun..Nice senelere
Cocuklardan
Hiç saklama. Çocuklar yesinbenim için yapılan yılbaşı indiriminden almak zorunda!!! kaldığım bi ton çikolatayı da dolaba kitleyeyim bari
Yalnız değilsin. Bende öyelyim. Tatlıya ve hamur işine çok çok fazla zaafım varbazen kendimi anlamakta güçlük çekiyorum. tatlı olunca, daha doğrusu karbo olunca ikramlara hayır diyemiyorum. insanın nefsine sahip çıkması bu kadar zor mu???aslında ne kadar acizlik göstergesi ☹
Siz de mi aralıklı oruç yapıyorsunuz hep öyle mi yaptınız ne kadar kilo verdiniz?Eşimin nöbetçi olduğu gun olması açısından. Yemedim icmedin muhabbeti çok oluyor. Mesela bugün yatmadan sahur gibi mi yapicam. Ben 18-6 yapmaya çalışıyorum. Akşam 7 gibi bitiriyorum 12.30-13 gibi başlıyorum yemeye. Onun dışında çay kahve
Çok mu küçükler.
O uykuya hep hasret kalıyorsun emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?