Bu akşam 7 de yediysen yarın tüm gün su, çay, kahve, çarşamba sabah 7 de önce limonlu su, aslında 1 saat sonra 1 meyve ve 1 saat sonra tuzsuz, etsiz sebze yemeği ve tuzsuz salata olması gerekiyor, akşamına yine aynısı.Eşimin nöbetçi olduğu gun olması açısından. Yemedim icmedin muhabbeti çok oluyor. Mesela bugün yatmadan sahur gibi mi yapicam. Ben 18-6 yapmaya çalışıyorum. Akşam 7 gibi bitiriyorum 12.30-13 gibi başlıyorum yemeye. Onun dışında çay kahve
Çok mu küçükler.
O uykuya hep hasret kalıyorsun emin ol.
Ben bodruma yolladım, gidip almaya eriniyorumbazen kendimi anlamakta güçlük çekiyorum. tatlı olunca, daha doğrusu karbo olunca ikramlara hayır diyemiyorum. insanın nefsine sahip çıkması bu kadar zor mu???aslında ne kadar acizlik göstergesi ☹
Afiyet olsun canimMerhabayn
2 ocak menüm
Sabah hcy li kahve soda
Öğlen kahve
16.00
Yoğurtlu brokoli büyükçe bi kase
1 lahmacun
Ara probiyotikli çay
19.30 2 servis kaşığı domatesli patlıcan söğürme 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
2 tane ekler
2 litre su
Cordelia Zipzip- Hedef60kgolmak
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim
Canim zipzipim. Kontrolü elden birakmayalimBende iyi gidiyorum bu gun cok dikkat ediyorum yediklerime kilo vermeliyim
Afiyet olsun.Ufak bir kaçamak bildirimi ı ile karınız dayımeşim çocuklara hamburger almıştı bir ısırık ondan 2 tane de patates yedim peşine de yeşil çay yaptım 3 5 tane leblebi ve 2 adet form bisküvi
Afiyet olsun2 Ocak Pazartesi
13.00
1 dilim beyaz peynir, zeytin, 1 haşlanmış yumurta, form çayı
19.00
1. porsiyon fırında palamut, köz sebze, yeşil salata
su: 2 lt.
Spor: dışarda yürüyüş +oğlumla maç (9.775 adım)
Zipzip- Cordelia Hedef60kgolmak
SelammSelam kızlarrr
İnsaallahvalla bilmiyorum da en geç şubat sonuna kadar 79 a inmek için pek bir kararlı hissediyorum kendimi
Babam duysa,hep ivir zivir aliyorlar der :)) bi bakima dogru ama pahali cidden. Geçen gün esim kredi karti limitini yukselttim, bu sefer de idare edersin artik dedi. İyi de her sey pahaliysa ben napimm.Gitmeden deterjan vb de aldi. Faturalari, kirayi, bebek bezlerini ödüyor, bana gida masrafi kaliyor. Sırf haftalik süt ve yumurtasini hesap et, olmuyor. Yetmez. Not: ücretsiz izindeyim.Bugün markete gittik iki poşet doldu sadece. Çoğu ıvır zıvır.. İçinde deterjan yok peynir yağ vs yok. Eşim tahmin et ne kadar tutacak dedi 400 dedim o da 1000 dedi sonuç 750 lira. Ne oluyor anlamadım
Ay ben de çik. almistim bugun. Cantamda kaldi. Sirf seklinden aldim bu seferbenim için yapılan yılbaşı indiriminden almak zorunda!!! kaldığım bi ton çikolatayı da dolaba kitleyeyim bari
Evet sonsuza kadar analar boyleEşimin nöbetçi olduğu gun olması açısından. Yemedim icmedin muhabbeti çok oluyor. Mesela bugün yatmadan sahur gibi mi yapicam. Ben 18-6 yapmaya çalışıyorum. Akşam 7 gibi bitiriyorum 12.30-13 gibi başlıyorum yemeye. Onun dışında çay kahve
Çok mu küçükler.
O uykuya hep hasret kalıyorsun emin ol.
Acizlik degil ki, kolay olmuyor istebazen kendimi anlamakta güçlük çekiyorum. tatlı olunca, daha doğrusu karbo olunca ikramlara hayır diyemiyorum. insanın nefsine sahip çıkması bu kadar zor mu???aslında ne kadar acizlik göstergesi ☹
Afiyet olsun. Ben d brokoli ydimMerhabayn
2 ocak menüm
Sabah hcy li kahve soda
Öğlen kahve
16.00
Yoğurtlu brokoli büyükçe bi kase
1 lahmacun
Ara probiyotikli çay
19.30 2 servis kaşığı domatesli patlıcan söğürme 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
2 tane ekler
2 litre su
Cordelia Zipzip- Hedef60kgolmak
Sana da afiyet olsun bebekGeçmiş az diye yapabildim,büyük ölçüde
Canim zipzipim. Kontrolü elden birakmayalim
Afiyet olsun.
Afiyet olsun
Selamm
İnsaallah
Babam duysa,hep ivir zivir aliyorlar der :)) bi bakima dogru ama pahali cidden. Geçen gün esim kredi karti limitini yukselttim, bu sefer de idare edersin artik dedi. İyi de her sey pahaliysa ben napimm.Gitmeden deterjan vb de aldi. Faturalari, kirayi, bebek bezlerini ödüyor, bana gida masrafi kaliyor. Sırf haftalik süt ve yumurtasini hesap et, olmuyor. Yetmez. Not: ücretsiz izindeyim.
Ay ben de çik. almistim bugun. Cantamda kaldi. Sirf seklinden aldim bu sefere tabi kalite de iyi. Bu arada bugun dikkatiki cekti fesang dmk cik 19 küsür ki benim icin ilk sirada o var. Milk..@ 20 küsürdü. Ben yedigimde komple yiyorum genelde. Son bi yil haric. Hemen hemen 2 gunde bir tam paket yerdim. Dusunsene iki gunde bir sirf cik parasi 20 ayda ... (normalde pahali diildi iste. Son iki yildir falan.)
Evet sonsuza kadar analar boyle3 yas kizim. Oglumla 22 ay aralari
Acizlik degil ki, kolay olmuyor iste
Afiyet olsun. Ben d brokoli ydim
Yeni başladım canım buna bakalım inşallah iyi sonuçlar alırımSiz de mi aralıklı oruç yapıyorsunuz hep öyle mi yaptınız ne kadar kilo verdiniz?
Heyyyy aleti sormuştum canım? Aldın mı almadın mı?Yeni başladım canım buna bakalım inşallah iyi sonuçlar alırım
ben her diyetisyene uyamıyorum. kontrol açısından iyi oluyor ama kafama göre takılmak istiyorum. en güzel ve rahat beslenme şekli aralıklı beslenme.Arkadaşlar acab nasıl programlar uyguluyorsun diyetisyene mi gittiniz yoksa kendi kendinize mi yapıyorsunuz yöntemlerini yazarmısınıbirde spor evde yapanlar varmı neler yapouprsunuz ben spor salonuna gidememek akşamları ancak vakit ayırıyorum onuda 2 haftadır epey saldım diyebilirim yaptığınız sporları ve diyet yöntemlerini varsa detoks tarif lerinizi yazarsanız sevinirim
Bu aralar matematikle aram hiç iyi değil
Meğer ben 48 yaşıma giriyormuşum
Alıntı yaptım da cevap yazmayı unutmuşumMthn83 canım aldın mı masaj aletini?
Bakalım yarın öğlene kadar kesin duracağım sonrasını görürümBu akşam 7 de yediysen yarın tüm gün su, çay, kahve, çarşamba sabah 7 de önce limonlu su, aslında 1 saat sonra 1 meyve ve 1 saat sonra tuzsuz, etsiz sebze yemeği ve tuzsuz salata olması gerekiyor, akşamına yine aynısı.
Ben önce limonlu su içip sonrasında kahvaltı yapıyorum
Valla çocukla ilgili bişey. Benimkiler altını değiştir karnını doyur bebesiydi, anaları gibi uykuyu seviyorlardı. Son 2-3 senedir küçük oğlan bana düştü. Gece benle yatmak istiyor gece uyanıp geliyor filanGeçmiş az diye yapabildim,büyük ölçüde
Canim zipzipim. Kontrolü elden birakmayalim
Afiyet olsun.
Afiyet olsun
Selamm
İnsaallah
Babam duysa,hep ivir zivir aliyorlar der :)) bi bakima dogru ama pahali cidden. Geçen gün esim kredi karti limitini yukselttim, bu sefer de idare edersin artik dedi. İyi de her sey pahaliysa ben napimm.Gitmeden deterjan vb de aldi. Faturalari, kirayi, bebek bezlerini ödüyor, bana gida masrafi kaliyor. Sırf haftalik süt ve yumurtasini hesap et, olmuyor. Yetmez. Not: ücretsiz izindeyim.
Ay ben de çik. almistim bugun. Cantamda kaldi. Sirf seklinden aldim bu sefere tabi kalite de iyi. Bu arada bugun dikkatiki cekti fesang dmk cik 19 küsür ki benim icin ilk sirada o var. Milk..@ 20 küsürdü. Ben yedigimde komple yiyorum genelde. Son bi yil haric. Hemen hemen 2 gunde bir tam paket yerdim. Dusunsene iki gunde bir sirf cik parasi 20 ayda ... (normalde pahali diildi iste. Son iki yildir falan.)
Evet sonsuza kadar analar boyle3 yas kizim. Oglumla 22 ay aralari (oglum kucuk kizimdan)
Acizlik degil ki, kolay olmuyor iste
Afiyet olsun. Ben d brokoli ydim
Acura tenis cihazı var bende. Küçük pedler diz bacak gibi yapışması gereken yerlere kullanıyorum. Öbür pembe olanları kıyafetle tenin arasına sıkıştırıyorsun mesela. Bu güzellik merkezinde ilk uyguladıkları cihazın etkisi. Ama onun başlıkları çok genişti ete oturmuyordu. Öyle olunca etkisi düşüktü.Heyyyy aleti sormuştum canım? Aldın mı almadın mı?
Aldıysan memnun musun? Almadıysan neden almadın?
Cumaya eksiye düşersin canim
Afiyet olsun fesangim
Günaydın canim
O zaman subatta yeni bir baslangic yaparsin canim
Teşekkürler canım. Mutlu, huzurlu bir yıl olsun inşallah
Böyle iyi oldu canım ya. Bu hafta bir arınayım ben de. 3 haftalık emeğimin bir gecede heba olmasına göz yumamayacağım.
İnşallah verirsin canımCumartesi Menü
12.30
sütlü kahve
19.00
Kaşarlı pastırmalı köfte, kısır, 1 dilim kek, 2 kaşık patates püresi
gece olanlar oldu
cips ve brownie intens gecenin yıldızlarıydı ve sabah 4'te yattım
Pazar Menü
12.30
kaşarlı omlet, fırında patates, beyaz peynir, kısır
ara: kahve, bir büyük muz, çeyrek simit
18.30
fırında sade bal kabağı, üzerine 1 yk ev yapımı şekersiz meyve şurubu
çayın yanında kuru üzüm
Spor: dışarıda yürüyüş 5.862 adım
Zipzip- Cordelia Hedef60kgolmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?