Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu akşam 7 de yediysen yarın tüm gün su, çay, kahve, çarşamba sabah 7 de önce limonlu su, aslında 1 saat sonra 1 meyve ve 1 saat sonra tuzsuz, etsiz sebze yemeği ve tuzsuz salata olması gerekiyor, akşamına yine aynısı.
Ben önce limonlu su içip sonrasında kahvaltı yapıyorum

bazen kendimi anlamakta güçlük çekiyorum. tatlı olunca, daha doğrusu karbo olunca ikramlara hayır diyemiyorum. insanın nefsine sahip çıkması bu kadar zor mu??? aslında ne kadar acizlik göstergesi ☹
Ben bodruma yolladım, gidip almaya eriniyorum

Geçmiş az diye yapabildim,büyük ölçüde

Bende iyi gidiyorum bu gun cok dikkat ediyorum yediklerime kilo vermeliyim
Canim zipzipim. Kontrolü elden birakmayalim
Ufak bir kaçamak bildirimi ı ile karınız dayım eşim çocuklara hamburger almıştı bir ısırık ondan 2 tane de patates yedim peşine de yeşil çay yaptım 3 5 tane leblebi ve 2 adet form bisküvi
Afiyet olsun.
Afiyet olsun
Selamm
valla bilmiyorum da en geç şubat sonuna kadar 79 a inmek için pek bir kararlı hissediyorum kendimi
İnsaallah
Bugün markete gittik iki poşet doldu sadece. Çoğu ıvır zıvır.. İçinde deterjan yok peynir yağ vs yok. Eşim tahmin et ne kadar tutacak dedi 400 dedim o da 1000 dedi sonuç 750 lira. Ne oluyor anlamadım
Babam duysa,hep ivir zivir aliyorlar der :)) bi bakima dogru ama pahali cidden. Geçen gün esim kredi karti limitini yukselttim, bu sefer de idare edersin artik dedi. İyi de her sey pahaliysa ben napimm.Gitmeden deterjan vb de aldi. Faturalari, kirayi, bebek bezlerini ödüyor, bana gida masrafi kaliyor. Sırf haftalik süt ve yumurtasini hesap et, olmuyor. Yetmez. Not: ücretsiz izindeyim.
benim için yapılan yılbaşı indiriminden almak zorunda!!! kaldığım bi ton çikolatayı da dolaba kitleyeyim bari
Ay ben de çik. almistim bugun. Cantamda kaldi. Sirf seklinden aldim bu sefer e tabi kalite de iyi. Bu arada bugun dikkatiki cekti fesang dmk cik 19 küsür ki benim icin ilk sirada o var. Milk..@ 20 küsürdü. Ben yedigimde komple yiyorum genelde. Son bi yil haric. Hemen hemen 2 gunde bir tam paket yerdim. Dusunsene iki gunde bir sirf cik parasi 20 ayda ... (normalde pahali diildi iste. Son iki yildir falan.)
Evet sonsuza kadar analar boyle 3 yas kizim. Oglumla 22 ay aralari (oglum kucuk kizimdan)
bazen kendimi anlamakta güçlük çekiyorum. tatlı olunca, daha doğrusu karbo olunca ikramlara hayır diyemiyorum. insanın nefsine sahip çıkması bu kadar zor mu??? aslında ne kadar acizlik göstergesi ☹
Acizlik degil ki, kolay olmuyor iste
Afiyet olsun. Ben d brokoli ydim

Sana da afiyet olsun bebek

Kızçeler küçük bir Yılbaşı molası oldu hafta sonu. tek tek menülerimi yazmaya geldim.

31 Aralık Cumartesi

Sabah 11.00 beyaz Fırın fit kahvaltı
Akşam 21.00 ne varsa yedim buralar önemsiz alkol de bir şişe şarap

Adım 3599 spor yok

1 Ocak pazar

Sabah 11.00 anne kahvaltısı börek sucuk yumurta peynir domates
Akşam 18.00 zeytinyağlı dolma çiğköfte

Adım 2933 spor yok

2 Ocak pazartesi // yeni yıl kararlarını uygulamaya başlamış bir succu. Bakalım kaç gün sürecek

Sabah tartı 63.8

Sabah 10.00 bir küçük ayran
Öğlen 12.30 az kemik suyu çorba ve yahni
Akşam 19.00 bir parça et bol salata

Adım 13044 spor 30 dk koşu + 50 dk pilates

Cordelia
Zipzip-

Eklentiler

• C05D0FA3-79E1-4270-BD5F-8270DE254E37.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 40
  • 7318502E-6E7D-46C1-A874-55DB6F10AADD.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 33D7F604-B84E-4735-8987-4212977C4690.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 25BA9B90-5F4C-4AEB-9D1A-DFCEF96DE7DA.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 33
Bugün 18 saat açlık sonrası saat 12.30 öğlen yemeği olarak mercimek çorbası fırında tavuk salata(yağsız) 3 YK bulgur pilavı
17 de 1 kase yayla çorbası 1yk et kavurma 2 yk bulgur pilavı 2 bardak ayran
19 da tatlı künefe yedim
19.20 itibari ile bitirdim mutfak işini
Eve geldiğimde 4 bin adım vardı. Hem onu tamamlayim hem tatlıyı hak edeyim dedim
Bu videoyu uyguladım. Tam uyamasamda terler damlıyor işte ama yarın bacaklarım ağrıtacak
Su 2 lt

Eklentiler

• 16726874010784721540002796322517.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 31
ben her diyetisyene uyamıyorum. kontrol açısından iyi oluyor ama kafama göre takılmak istiyorum. en güzel ve rahat beslenme şekli aralıklı beslenme.
spor olarak da leslie. son dönemde youtube dan mezdeke şarkılarında oynadım hareket yaptım falan. mezdekeleslie oldu

Mthn83 canım aldın mı masaj aletini?
Alıntı yaptım da cevap yazmayı unutmuşum
Aldım canım daha kendi üstümde pek uygulayamadım. Eşime çocuklara masaj yaptım. Bayildilar. Tek elle kullanılacak gibi değil. Hem ağır hem biraz bastırmak gerekiyor. On bacak göbek yaptım. Kan dolaşımını artırdığı kesin. Ama daha yağlardan kaslara geçemedi
Bakalım yarın öğlene kadar kesin duracağım sonrasını görürüm
Valla çocukla ilgili bişey. Benimkiler altını değiştir karnını doyur bebesiydi, anaları gibi uykuyu seviyorlardı. Son 2-3 senedir küçük oğlan bana düştü. Gece benle yatmak istiyor gece uyanıp geliyor filan

Heyyyy aleti sormuştum canım? Aldın mı almadın mı?

Aldıysan memnun musun? Almadıysan neden almadın?
Acura tenis cihazı var bende. Küçük pedler diz bacak gibi yapışması gereken yerlere kullanıyorum. Öbür pembe olanları kıyafetle tenin arasına sıkıştırıyorsun mesela. Bu güzellik merkezinde ilk uyguladıkları cihazın etkisi. Ama onun başlıkları çok genişti ete oturmuyordu. Öyle olunca etkisi düşüktü.
GL yazan yeni aldığım ürün. Daha keşif asamasindayim

Eklentiler

• images (2).webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 33
  • images.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 37
Cumaya eksiye düşersin canim

Afiyet olsun fesangim

Günaydın canim

O zaman subatta yeni bir baslangic yaparsin canim

Teşekkürler canım. Mutlu, huzurlu bir yıl olsun inşallah

Böyle iyi oldu canım ya. Bu hafta bir arınayım ben de. 3 haftalık emeğimin bir gecede heba olmasına göz yumamayacağım.
İnşallah verirsin canım
Afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…