- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Kaptancım menü 6 bin adım tutmuyoruz o zaman doğru muBu cuma yapacağız canım. Bu hafta bireysel yarışıyoruz.
Ne güzel kolay gecmisAlıntı yaptım da cevap yazmayı unutmuşum
Aldım canım daha kendi üstümde pek uygulayamadım. Eşime çocuklara masaj yaptım. Bayildilar. Tek elle kullanılacak gibi değil. Hem ağır hem biraz bastırmak gerekiyor. On bacak göbek yaptım. Kan dolaşımını artırdığı kesin. Ama daha yağlardan kaslara geçemedi
Bakalım yarın öğlene kadar kesin duracağım sonrasını görürüm
Valla çocukla ilgili bişey. Benimkiler altını değiştir karnını doyur bebesiydi, anaları gibi uykuyu seviyorlardı. Son 2-3 senedir küçük oğlan bana düştü. Gece benle yatmak istiyor gece uyanıp geliyor filan
Günaydin, iyi uykularGünaydınlaar
Temizlik tamam herifi yolladım hadi uykuya
Günaydinn. Kolay gecsin insaallahGünaydınlar fit hatunlarımbugün hastane randevum var on gideceğim,el bileğim için saat 11.30'da.
Günaydın bozacım bakalım dr ne diyecek fikir almak için gidiyorum.Günaydinn. Kolay gecsin insaallah
Güzel haberler alırsın inşallah GünaydinGünaydın bozacım bakalım dr ne diyecek fikir almak için gidiyorum.
Geçmiş olsun canım ben de hastanedeyim. Şeker vs bakılacak.Günaydınlar fit hatunlarımbugün hastane randevum var on gideceğim,el bileğim için saat 11.30'da.
Afiyet olsun canimKızçeler küçük bir Yılbaşı molası oldu hafta sonu. tek tek menülerimi yazmaya geldim.
31 Aralık Cumartesi
Sabah 11.00 beyaz Fırın fit kahvaltı
Akşam 21.00 ne varsa yedim buralar önemsiz alkol de bir şişe şarap
Adım 3599 spor yok
1 Ocak pazar
Sabah 11.00 anne kahvaltısı börek sucuk yumurta peynir domates
Akşam 18.00 zeytinyağlı dolma çiğköfte
Adım 2933 spor yok
2 Ocak pazartesi // yeni yıl kararlarını uygulamaya başlamış bir succu. Bakalım kaç gün sürecek
Sabah tartı 63.8
Sabah 10.00 bir küçük ayran
Öğlen 12.30 az kemik suyu çorba ve yahni
Akşam 19.00 bir parça et bol salata
Adım 13044 spor 30 dk koşu + 50 dk pilates
Cordelia
Zipzip-
Afiyet olsun canimBugün 18 saat açlık sonrası saat 12.30 öğlen yemeği olarak mercimek çorbası fırında tavuk salata(yağsız) 3 YK bulgur pilavı
17 de 1 kase yayla çorbası 1yk et kavurma 2 yk bulgur pilavı 2 bardak ayran
19 da tatlı künefe yedim
19.20 itibari ile bitirdim mutfak işini
Eve geldiğimde 4 bin adım vardı. Hem onu tamamlayim hem tatlıyı hak edeyim dedim
Bu videoyu uyguladım. Tam uyamasamda terler damlıyor işte ama yarın bacaklarım ağrıtacak
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?