Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın fesangim
Adım sayarlar açılsın bakalım
52 adimdayim
Hosbulduk canım. tam bir takımım oldu artık dedim şifayı kaptım yatiyorum sansa umarım biran önce geçer.
Gecmis olsun canim
Günaydın kızlar Gece bölük pörçük uykum oldu malesef atesi var mi cikar mi bakmaktan gozum kafam agriyo kac gundur uyuyamiyorum kaliteli simdi hala hafif yuksek atesi duser insAllah bugun guzdl bi menu planliyorum
Günaydın canim insallah bugun daha iyi olursunuz

Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim

Canımm kaptaniçem
Bu hafta iyi olan yaniii biz kazanacağız pek tabii
Bu arada ben aralıklı oruç yapacağım
Hatta haftasonları tek öğün planlıyorum

Bugün itibariyle menülerim daha iyi olacak söz

Afiyet olsun canım

Teşekkürler canım

Teşekkürler canım

Ben başlıyorum kaptanım.unlu mamülleri de hayatımdan çıkartmayı deneyeceğim inşallah.
Sağol canım

İstanbul üniversitesi açık öğretim çocuk gelişimi kaptanım. teşekkür ederim
Başarıların daim olsun canım

Evet kuzum en azından albeni olmasaydı iyiydi

Elime düştün kızım şimdi sen düşün,

Düsersin dusersin merak etme, Allahın izniyle. Pes etme yeter ki.
Insallah canim
Seni cok iyi anliyorum canim
Ayni seyleri bende yasiyorum
Aksama kadar dogru duzgun bisey yemiyorum aksam oluncada acliktan ne denk gelirse yiyorum

sadece hosuma gitti kullandigin kelime ufak besinler ona cok guldum:))

Basarmissin masallah 20 kg vermissin darisi basima

Günaydın canlarım
Gunaydin canim

Hee benimmm kuzum hoşgeldinnnn. başa sarmam ben. Tam uyamam. Temizlik niyetim yok kilo vereyim istiyorum. Ev yapımı tadında yerim. Kim çiğköfte yapacak bana... @Elhan kraliçem yakın olsa yapardı.
O zaman afiyet olsun
madamhd kaç kilosun canım? Dönüyor musun aramıza?
90ı geçtim çok fenayım şöyle bi bakayım size dedim
Selam canim hosgeldin

Teşekkürler zıpzıpım
Sağol canım

Afiyet olsun bebeğim menü ve adımlar şahane
erenmothers kaptanım senin için sıvı icmeyip kahve içtim barda ,seni düşündüm hep
Sen bitanesin İnan ki bende seni düşündüm inşallah hafif birşey yer benim tatlım ağır şeyler yiyip kendini yormaz dedim öyle de olmuş cansın sen
Afiyet olsun tatlım cuma menüsü için gayet güzel menü tatlım aşırıya kaçmadan ince bir dilim pasta ödül olarak yenilebilir su miktarını arttırırsan tokluk sürende uzar bebeğim çok öpüyorum
Teşekkürler canım
Ne yazıktır kötü haber kaptan dün gruplar açıklandığı gibi şifayı kaptım şans a bak kusura bakmayın biran önce iyileşip katkı sağlamak isterim
Geçmiş olsun tatlım iyileşmene odaklan canım ilk önceliği kendine veriyileştiğinde zaten ne kadar güzel katkılar sağlayabildiğini göreceksin kafana takma kuşum öncelik sağlık

Kendi yaptığın ve içinde nar ekşisi olmayan serbest
Hazırlar ve nar ekşisi eklediğin yasak
Ablam iyi olmana sevindim habersiz bırakma bizi
Ay bir meyve nasıl efsane olabilir ki allaaaasen
Yerine küçük bı tatlı yiyemedigin bir meyve
Bende aralıklı yapıyorum.
Ara ara sıvı diyet yapıyorum. Vücut tek bir beslenme şekline alismasin diye.
Ben yatar arkadaşlar yarın malum nöbet var, kızımında yine ateşi var herkese iyi geceler
Geçmiş olsun nasıl oldu şimdi
iyi geceler kizlar hala uyanik olanlara alintilar dağ gibi birikti benim uykum var yorgunum oğlanın ateşi var uyuyamiyorum birazdan yeniden ölçeceğim düşmüş olur da inşAllah bende az uyurum
Geçmiş olsun canım hala devam ediyor mu?
Çok geçmiş olsun
Hosbulduk canım. tam bir takımım oldu artık dedim şifayı kaptım yatiyorum sansa umarım biran önce geçer.
Çok geçmiş olsun canım
Sabah erken kalktım yürüyüş yaptım geldim bugünkü adimim tamamdır
Ben daha kafamı kaldiramadim. Beynim suyun içinde yüzüyor gibi. Kahvaltı hazırladım yedirdim gönderdim. Ben daha biseyler yiycem en kötü bir çay alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…