Çok geçmiş olsunNe yazıktır kötü haber kaptan dün gruplar açıklandığı gibi şifayı kaptım şans a bak kusura bakmayın biran önce iyileşip katkı sağlamak isterim
kıskanıldıSabah erken kalktım yürüyüş yaptım geldim bugünkü adimim tamamdır
Afiyet olsun canimKötü de olsa yazayım menümü
13.01.23
12.30
4 YK menemen, 1 dilim peynir, 1 çk reçel, 2 dilim TB ekmek
19.00 1 kase şehriye çorbası,2 kepçe madımak yemeği,iki lokma kadar ekmek,yoğurt
20.30 ince dilim pasta
Şu:1.5 lt anca
erenmothers Zipzip-
Afiyet olsun canim
Günaydın fesangimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
52 adimdayimAdım sayarlar açılsın bakalım
Gecmis olsun canimHosbulduk canım.tam bir takımım oldu artık dedim şifayı kaptım yatiyorum sansa umarım biran önce geçer.
Günaydın canim insallah bugun daha iyi olursunuzGünaydın kızlarGece bölük pörçük uykum oldu malesef atesi var mi cikar mi bakmaktan gozum kafam agriyo kac gundur uyuyamiyorum kaliteli simdi hala hafif yuksek atesi duser insAllah bugun guzdl bi menu planliyorum
Afiyet olsun canimGünaydın kızlar
13 OCAK CUMA
ADIM: 3.068
Bazi markalar temsîlidir
Eki Görüntüle 3191451 Eki Görüntüle 3191452
Zipzip-
@Poldelya
kelebek19
Kelebekçigim evet maalesef kalorim cok fazla oldu, farkindayim, insaallah cumaya kadar 1.500 ü gecmemeye calisicam. Neyse ki karbonhidrat oranıyla dengeledigimi dusunuyorum. Dünü ödül sayalım
Günaydın canimGunaydinnn
Günaydın canimGünaydınnn
Günaydın canimGünaydın mutlu haftasonları
Günaydın canimGünaydınn
Günaydın kaptanimGünaydin canimlargüzel bir gün olsun insallah limonlu suyumu hazirliyorum hemen
Canımm kaptaniçemEveeet Mavi takimim
Bu hafta bomba gibi gelelim insallahhepinize cok güveniyorum azimle bence hem güzel kilolar verip hem kirmizi takimi yenelim hemde incelip mutlu olalimm amin insallah
Bu arada kimler aralikli oruc yapicak bende deneyecegim
Mthn83
@Ucmelekannesi
@Beyaz leylak
@Kinoalihatun
@karamelllim
@Fit mutlu anne
@succulentaski
Jasminium84
fesang
@Ilrazam
Bugün itibariyle menülerim daha iyi olacak sözPogaca disinda güzel cnm bugn cuma görmezden geldm artk temiz menüler gelsinadimlarn güzel
Ellerine saglik kaptanim
Irmik tatlisi cuma ödülü olsun onun disinda gayet güzel cnm adimlar da
insallah cok iyiymis cnm bizimlede pylasirmisin nasil bir detoks yapacaksin belki katilanlar olur
Albeni görmuyorm cuma ödülü olsun yarin olmiycak eminimgerisi gayet güzel cnm afiyet olsun adimlarn süper
Tamamdir kaptanim
Nasil bir sistem uyguluyorsun canim merak ettim aralikli oruc gbi mi yoksa su diyetine mi devam ediyorsn sürekli ?
Allah basarilarni daim etsin canim ne okuyorsun
Sagol kaptanim
Baklava cuma ödülü olsun cnm gerisi gayet güzel afiyet olsun adimlar ve spor sahane
Sağol canımAfiyet olsun canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Ben başlıyorum kaptanım.unlu mamülleri de hayatımdan çıkartmayı deneyeceğim inşallah.
Başarıların daim olsun canımİstanbul üniversitesi açık öğretim çocuk gelişimi kaptanım. teşekkür ederim
Evet kuzum en azından albeni olmasaydı iyiydiBaşlamak bitirmenin yarısı derler elbet gidecek canım hepsi
Sabah ki pogaca olmasa da olurmuş kötü değil menü ama afiyet olsun canım
Epey kısmını görene kadar süperdi afiyet olsun canım
Afiyet olsun ay şu çay yanları boş içmek çok zor oluyor
Akşam gözleme çok gözüktü bana afiyet olsun canım
Emeğine sağlık canım
Afiyet olsun ben beğendim menunu canım
Tatlı minikse afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Akşam hem pilav hem ekmek olmamış canım bi de albeni var
Bende aralıklı oruç yapmayı planliyorum inşAllah canım
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş
Afiyet olsun canım güzel menü ne güzel bi etkinlik kolay gelsin canım
Sağol canım şükür uyuduk biraz
Sağol canım
Pasta dışında güzel canım afiyet olsun
Sağol canım aynen valla bitmiyor ya
Elime düştün kızım şimdi sen düşün,Dostlarla sohbet etmeyi ve cok şükretmeyi ben de severim.Allah sifa versin canim. Sevindim burayi sevmene.
Seneyi devriyesi gelecek canim12 Martta baslamistim. Yavas veriyorum. İnsaallah kalici olur. (Dogum kilolarim)
Döv beni. Yerden yere vur. Beceriksiz bile de. Yeter ki bu hafta bu sefer 1 kg vereyim be yarim kilolardan gına geldi ayol.
Cok gecmis olsun. Uyursun insaallah
Insallah canimDüsersin dusersin merak etme, Allahın izniyle. Pes etme yeter ki.
Seni cok iyi anliyorum canimI Ilyusa ben istemez miyim, sımsıkı doyurucu kahvalti, ama simdi yerimden kalksam, oglum pesimden gelecek. Kızım uyuyor, onu da uyandiracak. Mutfakta yanimda oturup oynasa, yok. Kucagima gelecek. Evde bir yetiskin daha olmasi lazim benim icin. Esim sehirdisinda görevde. Bikac saat bakici geldiginde ev islerini anca yapiyorum, koy-kaldir, sil-süpür, yemek..
Kendime bazen tabak anca..
Aksamlari anca biraz oynuyorlar, ben de yiyememenin gerginligiyle, sinirli sinirli tikiniyorum afedersin.
Gunaydin canimGünaydın canlarım
Canım bugün nöbetteyim bugünlük belki kontrol falan edemem ama yarın bakarım Bugün yerimi sana devrediyorumMenümü yarin yazayim,kelebek19
O zaman afiyet olsunHee benimmm kuzum hoşgeldinnnn.başa sarmam ben. Tam uyamam. Temizlik niyetim yok kilo vereyim istiyorum. Ev yapımı tadında yerim. Kim çiğköfte yapacak bana... @Elhan kraliçem yakın olsa yapardı.
90ı geçtim çok fenayımmadamhd kaç kilosun canım? Dönüyor musun aramıza?
Teşekkürler zıpzıpımSelam canim hosgeldin
Sağol canımHoşgeldin
Günaydın kızlar
13 OCAK CUMA
ADIM: 3.068
Bazi markalar temsîlidir
Eki Görüntüle 3191451 Eki Görüntüle 3191452
Zipzip-
@Poldelya
kelebek19
Kelebekçigim evet maalesef kalorim cok fazla oldu, farkindayim, insaallah cumaya kadar 1.500 ü gecmemeye calisicam. Neyse ki karbonhidrat oranıyla dengeledigimi dusunuyorum. Dünü ödül sayalım
Nerde kahvaltı???
Afiyet olsun bebeğim menü ve adımlar şahanekızlar bugün çok yoruldum, yarın da oğlumun okulunda lösev yararına kermes var. iki tepsi de kek yaptım. menümü yazıp kaçıyorum. herkese iyi geceler.
13 Ocak Cuma
11.00- 14 arası
2 adet büyük boy sütlü filtre kahve
18.30
1 kase ezogelin, 2 tabak tavuk sote, acı biber sosu, 1 küçük boy muz
çayın yanında: bir avuç kuru meyve, 1 tk tahin pekmez
su: bugün çok içemedim ne kadar oldu saymadım, dışarıdaydım hep
Spor: 10.416 adım
Zipzip- @Poldelya erenmothers
Eki Görüntüle 3191414
Sen bitanesinerenmothers kaptanım senin için sıvı icmeyip kahve içtim barda ,seni düşündüm hep
Afiyet olsun tatlımKötü de olsa yazayım menümü
13.01.23
12.30
4 YK menemen, 1 dilim peynir, 1 çk reçel, 2 dilim TB ekmek
19.00 1 kase şehriye çorbası,2 kepçe madımak yemeği,iki lokma kadar ekmek,yoğurt
20.30 ince dilim pasta
Şu:1.5 lt anca
erenmothers Zipzip-
Teşekkürler canımBaşlamak bitirmenin yarısı derler elbet gidecek canım hepsi
Sabah ki pogaca olmasa da olurmuş kötü değil menü ama afiyet olsun canım
Epey kısmını görene kadar süperdi afiyet olsun canım
Afiyet olsun ay şu çay yanları boş içmek çok zor oluyor
Akşam gözleme çok gözüktü bana afiyet olsun canım
Emeğine sağlık canım
Afiyet olsun ben beğendim menunu canım
Tatlı minikse afiyet olsun güzel menü
Akşam hem pilav hem ekmek olmamış canım bi de albeni var
Bende aralıklı oruç yapmayı planliyorum inşAllah canım
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş
Afiyet olsun canım güzel menü ne güzel bi etkinlik kolay gelsin canım
Sağol canım şükür uyuduk biraz
Sağol canım
Pasta dışında güzel canım afiyet olsun
Sağol canım aynen valla bitmiyor ya
Geçmiş olsun tatlımNe yazıktır kötü haber kaptan dün gruplar açıklandığı gibi şifayı kaptım şans a bak kusura bakmayın biran önce iyileşip katkı sağlamak isterim
Ablam iyi olmana sevindim habersiz bırakma biziKendi yaptığın ve içinde nar ekşisi olmayan serbest
Hazırlar ve nar ekşisi eklediğin yasak
Yerine küçük bı tatlı yiyemedigin bir meyveAy bir meyve nasıl efsane olabilir ki allaaaasen
Bende aralıklı yapıyorum.Eveeet Mavi takimim
Bu hafta bomba gibi gelelim insallahhepinize cok güveniyorum azimle bence hem güzel kilolar verip hem kirmizi takimi yenelim hemde incelip mutlu olalimm amin insallah
Bu arada kimler aralikli oruc yapicak bende deneyecegim
Mthn83
@Ucmelekannesi
@Beyaz leylak
@Kinoalihatun
@karamelllim
@Fit mutlu anne
@succulentaski
Jasminium84
fesang
@Ilrazam
Geçmiş olsun nasıl oldu şimdiBen yatar arkadaşlar yarın malum nöbet var, kızımında yine ateşi varherkese iyi geceler
Geçmiş olsun canım hala devam ediyor mu?iyi geceler kizlar hala uyanik olanlara alintilar dağ gibi birikti benim uykum var yorgunum oğlanın ateşi var uyuyamiyorumbirazdan yeniden ölçeceğim düşmüş olur da inşAllah bende az uyurum
Çok geçmiş olsunYine ineceksin canim ben inaniyorum
Süpersin spor da yaparsan tadindna yenmez bu hafta güzel bi eksi gelecek eminim
oh miss
Ne güzel
Cok iyi fikir gercekten motive ediyorbende kendim icin cekeyim yarin
Tabi aralikli orucla birlikte ne yedigmizde önemli canim diyetle birlikte bence güzel vericeksin
Ohhh süpersin
Tamam canim bekliyorm listeyi ozaman merakla bendebecerirsin bence
Iyi uykular gecmis olsun cnm malesef bizde atesliyiz yine
Allah kabul etsin simdiden canim
Biskuvi görmedm afiyet olsn aksam baya hafif olmus cnm
Ah ah cok gecmis olsun hafize bizde atesliyiz bitmiyor hastaliklar malesef
Çok geçmiş olsun canımHosbulduk canım.tam bir takımım oldu artık dedim şifayı kaptım yatiyorum sansa umarım biran önce geçer.
Ben daha kafamı kaldiramadim. Beynim suyun içinde yüzüyor gibi. Kahvaltı hazırladım yedirdim gönderdim. Ben daha biseyler yiycemSabah erken kalktım yürüyüş yaptım geldim bugünkü adimim tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?