Her kalori için 1 adım olmuşGünaydın kızlar
13 OCAK CUMA
ADIM: 3.068
Bazi markalar temsîlidir
Eki Görüntüle 3191451 Eki Görüntüle 3191452
Zipzip-
Cordelia
@kelebek19
Kelebekçigim evet maalesef kalorim cok fazla oldu, farkindayim, insaallah cumaya kadar 1.500 ü gecmemeye calisicam. Neyse ki karbonhidrat oranıyla dengeledigimi dusunuyorum. Dünü ödül sayalım
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Günaydın fesangim
52 adimdayim
Gecmis olsun canim
Günaydın canim insallah bugun daha iyi olursunuz
Afiyet olsun bebeğim menü ve adımlar şahane
Sen bitanesinİnan ki bende seni düşündüm inşallah hafif birşey yer benim tatlım ağır şeyler yiyip kendini yormaz dedim öyle de olmuş cansın sen
Afiyet olsun tatlımcuma menüsü için gayet güzel menü tatlım aşırıya kaçmadan ince bir dilim pasta ödül olarak yenilebilir su miktarını arttırırsan tokluk sürende uzar bebeğim çok öpüyorum
Teşekkürler canım
Geçmiş olsun tatlımiyileşmene odaklan canım ilk önceliği kendine ver iyileştiğinde zaten ne kadar güzel katkılar sağlayabildiğini göreceksin kafana takma kuşum öncelik sağlık
Çok teşekkür ederim kızlarAblam iyi olmana sevindim habersiz bırakma bizi
Yerine küçük bı tatlı yiyemedigin bir meyve
Bende aralıklı yapıyorum.
Ara ara sıvı diyet yapıyorum. Vücut tek bir beslenme şekline alismasin diye.
Geçmiş olsun nasıl oldu şimdi
Geçmiş olsun canım hala devam ediyor mu?
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım
Ben daha kafamı kaldiramadim. Beynim suyun içinde yüzüyor gibi. Kahvaltı hazırladım yedirdim gönderdim. Ben daha biseyler yiycemen kötü bir çay alsaydım
Eeee kahveeeNerde kahvaltı???
Evet canım su az ama yeni adapte oluyorum diyete artık arttiricam suyuAfiyet olsun bebeğim menü ve adımlar şahane
Sen bitanesinİnan ki bende seni düşündüm inşallah hafif birşey yer benim tatlım ağır şeyler yiyip kendini yormaz dedim öyle de olmuş cansın sen
Afiyet olsun tatlımcuma menüsü için gayet güzel menü tatlım aşırıya kaçmadan ince bir dilim pasta ödül olarak yenilebilir su miktarını arttırırsan tokluk sürende uzar bebeğim çok öpüyorum
Teşekkürler canım
Geçmiş olsun tatlımiyileşmene odaklan canım ilk önceliği kendine ver iyileştiğinde zaten ne kadar güzel katkılar sağlayabildiğini göreceksin kafana takma kuşum öncelik sağlık
Hiç susmuyor telefon, artık sessize alıyorumTamam,telefonla uzun konusma, beyni patliyor insanin. Gerci kisa kisa da olsa cok konusma trafigi olmustur illa
Yasom 10. Takımda da bulundu, çok sevdiğim bir arkadaşım kendisi, sara da tanır7 . Takımda yarışırkem yasom abla vardı ondanda bu rahatsızlık vardı oda böyle ödem tutuyorum şiştim falan derdi hephey gidi günler hey zaman çabuk geçiyor aklıma onu getirdiniz bu ara yaş olarak benden büyüksünüz saygılar ablacım fakat kaptanlıkta yaşdan dolayı acıma vs olmaz baştan anlaşalım
Afiyet olsun canim bende yumurtami koydum ocağa kahvaltı yapacağım şimdiGünaydin canimlargüzel bir gün olsun insallah limonlu suyumu hazirliyorum hemen
Günaydın canlarım
Günaydın afiyet olsun canim
Günaydın kaptanimGünaydın
Tunaydin canimTünaydın cümleten
Günaydın canim
Tamamdır kaptanım anladim ,Tunaydin canim
Günaydın canim
Dünkü adımlar hesaba dahil edilmiyor paylasmasanda olur cumartesiden itibaren gecerli adimlar
Sporu adım yerine sayamıyoruz
Tmm kuzum elimden geleni yapacağımCanım zaten fazla kontrolden yorgunluktan olmadı mı biraz da
Rahatla biraz lütfen ,oğlunu işe uğurlama mesela uykunu güzel al
Bugün çok çok daha iyiyim hamdolsungezegenfeza Fezom nasılsın
Ay ne güzel maşallahBugün çok çok daha iyiyim hamdolsun
Sağ ayağımda da canlanma var
Ben daha yeni kahvaltimi yapacağım kaptanımMerhabaa kizlar nasil geciyor gününüz yesilcay icildi mi sular iciliyormuben smdi biraz yürüyüse cikacagim oglumla ögleden sonra yine ugrarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?