Allah herkesin gönlündekini yaşatsın inşallah canımHe aynen, bir ara bu kadar yeterli tarzi bir seyler demistin zipzipa sanki. Yetiyorsa iyi o zaman. Halsizlikten ben de masterfite girememistim, anlatmistim ya. Belli kgden sonra da az yemek kurtarmayabiliyor . Bir ara buraya döndugunde de nerdeyse kg almamistin. Tebrik ederim. O kadar emek veriyoruz. İki aldım vah vah, bir verdim hah hah yapmiyosun
Espirim cok iyi oturdu, eskiden beri bu espiri aklima gelmisti ama yanlis anlayan arkadaslar olur, motive duser vb diye yapamamistim. Kilo alinca tabiki yas ilan etmeyecegiz, her sey kilo mu, saglik, sevdiklerimiz yanimizda, sonsuz şükür ama aldigin kiloyu geri vererek sevinmek ya da kilo veremeyince cok gamsiz olmak bana normal gelmiyor.
Çatık kaşlı kızgın biri gibimiyim meselaSağ ol, sana olmaz cidden..Ciddi bir tipsin çünkü
Selam canım
Geçmiş olsun tatlımKizlar oglani hastaneye götürdm kulagi kizarik dedi bogazi da baslangictaymis antibiyotik verdi geldik kahvalti yaptik smdi oglani uyuttm sabahtan alintilaem duruyor sayfalar da biirikmis bi gecmis yapip cevap yapaym
Pazar diye yemiyorsunuz dimi kizlar yarn kontrol tartimiz var ona göre yesilcay sular icilsin spor olark ben bugn oglan uyaninca yürüyüse cikicam onunla hava güzel
Sen var ya sen bitanesinEksideyim kaptanımdevammmkee
2500 oldu bile
Geçmiş olsun canım.Kizlar oglani hastaneye götürdm kulagi kizarik dedi bogazi da baslangictaymis antibiyotik verdi geldik kahvalti yaptik smdi oglani uyuttm sabahtan alintilaem duruyor sayfalar da biirikmis bi gecmis yapip cevap yapaym
Pazar diye yemiyorsunuz dimi kizlar yarn kontrol tartimiz var ona göre yesilcay sular icilsin spor olark ben bugn oglan uyaninca yürüyüse cikicam onunla hava güzel
Afiyet olsun kaptanim14 Ocak Cumartesi
Kahvalti 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
Domates
Ara öğün 15.00
10 adet cig badem
1 kuru incir
Aksam 18.00
1 tabak yumurtali ıspanak
1 Dilim tam buğday ekmeği
Su :2 lt
Adim :6025
14 ocak
Cordelia
erenmothers
Kek disinda güzel canim afiyet olsun
Tünaydin oldu artik iyi pazarlar canim dün menünü göremedm sanki yazdin benmi gözden kacirdim yazmadiysan bekliyormGünaydın herkese mutlu bir pazar diliyorum kızlarcım
Tünaydinn iyi pazarlarGünaydın mutlu pazarlar
Günaydin canimGuuuunayyydinnlarrrr
Iyi pazarlarrGünaydın mutlu pazarlar
Günaydin canimGünaydın
dün yazinca daha farkli canlandirmistim gözümde böyle yas pastalar baklavalar hamurisleri vs. Bence bugun cok güzel gecicekDün 2200 civarı adım attım.
Menüde küçük diye baslayabilecegim hicbirsey yoktu
Öğlen12 tatlı kaşığı uzunluğunda pide yedim 3 yarım ceviz 1yk tahin pekmez 5-6 patates kızartması
1 saat sonra ev yapımı pizza 3 kare dlm
1 saat sonra 1 ekler
1 saat sonra 1 kase (bu küçüktü) asure
2 saat sonra haşlanmış yumurta ve maydanoz (sağlıklı bir öğün yapıp günü bitirmek istedim)
Eşim kafam dağılsın diye gezmeye götürdü.
2 saat sonra salata ve saç kavurma
Sonra başka gezmelere gittik. Çay kahve akşamı bitirdim. Eve gelince biraz egzersiz yaptım gece ama saat yoktu yanımda. Sonra uyumuşum.
@Zipzip-Cordelia Pnrrr-12
Rabbim evladina sifa versin insallah canimTüm hepinizin desteğini hissettigim için sık sık kendimi durdurmaya çalıştım.
Bugün acligimi dinleyip açlık hissedince yumurtami yerim. WC sorunum var. Zeytin yağı ve ılık su ile baslayabilirim bugün
Cok gecmis olsunHasta yatıyorum
Kimmis o yiyenGeçmiş olsun canım.Kırmızı takım yemiyor. Maviler yiyor sanki sucuk .ekmek kokuları var.
Şefin salatası nasıldı tatlım lezzetli miydiGeçmiş olsun canım.Kırmızı takım yemiyor. Maviler yiyor sanki sucuk .ekmek kokuları var.
Iyi dinlenmeler canimSelam canım hafta sonu koşuşturması. Cumartesi pazarım koştur koştur geçiyor. Bütün haftanın yemeğini ayarla temizlik ütüler. Şimdi beybiyi uyuttum ben de bir kestireceğim
Menümü de paylaşıyorum hemen dünkü.
Afiyet olsun canim olmamis sende farkindasin simit yiyorsak yarm yemeliyiz 1 simit 4 dilim ekmek ederinde cnkü ama bence bugun cok daha iyi olcak eminim adimlarida tamamlarsan süper olur
Pancar detoksu gbi pancari severm ama bukadar yiyebillirmiym bigünde bilemedimSalı çarşamba perşembe yapacağım detoks menüm de bu şekilde
Sabah temizliği: 09:00
2 adet kereviz sapı Yarım limon suyu
1 su br su - posası tülbentten geçirilecek
Kahvaltı 10:00 1 şişe maden suyu sade - 1 yk elma sirkesi- yarım elma küp küp- yarım limon suyu (blend)
Ara : 11.30
1 fincan kiraz sapı mısır püskülü çayı
Ara : 13.00
Pancar çorbası- 2 kepçe
Ara : 15.00
Yarım Elma, yarım Limon suyu- Zencefil, 1 Havuç, 1 ufak Pancar ve su - blend - 500 ml gibi çıkacak - püre olmasın
Akşam : 19.00
Pancarlı Detox Salatası
( küp küp pancar – bir tutam maydanoz ve nane – 2 dilim portakal küp küp zeytinyağı 1 ceviz kırıkları )
Ara : 21.00 Metabolizma çayı -
Allah yardımcın olsun canımCanım hafta sonu rehabilitasyon a gidiyor. Hafta içi engelli okuluna gidiyor. Hafta içi 3 gün akşamları eve özel eğitim öğretmeni geliyor. Başka sikintilari da vardı. Onlar geçti ama etkileri kaldı tabii. Atipik denen cinsten. Arada bı çocuk tek başına otizm değil. 2 li kelimeleri var. Kelimeleri yerinde kullanıyor. Çabuk kavrıyor ama inat
Sağlıklı yada değil tüm ebeveynlerin yaşadığı gelecek korkusu işte. Anımizin bile garantisi yokken gelecek kaygısına düşüyoruz.
Iyi dinlenmeler canimbebekle uyumak en sevdigim
Hafta ici calisiyormusun ne is yapiyordun
Afiyet olsun canim olmamis sende farkindasin simit yiyorsak yarm yemeliyiz 1 simit 4 dilim ekmek ederinde cnkü ama bence bugun cok daha iyi olcak eminim adimlarida tamamlarsan süper olur
Pancar detoksu gbi pancari severm ama bukadar yiyebillirmiym bigünde bilemedim
Anneler için dedim. Ne halde olursak olalım öncelik aile ve çocuklar.Kız bazen cümlelerini anlamiyorumilkini anladim ama ok
Geçmiş olsun kaptanım. Kaç yaşında?Ayy ne güldüm bunu gördügümde
Bugün maydanoz ve limonlu bir sürü şey içtim yedimGeçmiş olsun canım vitamin takviyelerini artır bide maydanoz ve limonlu su tuket eğer kan civima problemin yoksa
Rabbım şifa versin otizm durumlarında artış varmis kizlar dikkat edelim. Tv telefon teknolojik ürünlerin çöm etkisi vqrmis . Rabbım biran önce onu kendi başına yetecek duruma getirir inşallah. Ne zman tanı kondu . Bence sizde destek almalısınız siz iyi olmazsanız ona da destek olamazsınız öncelikle bence kendiniz destek alın özellikle bu alanda ve once kendinizi çok sevin ve çocuğunuzu koşulsuz icerden çok sevin sadeceGünaydın hayırlı sabahlar
Ben bu grupta hiç katılım formu doldurmadigimi hatırladım @60 kiloyum gel dedi geldimsağolsun kimse sen kimsin demedi bağrına bastı
Benim otizmli bı çocuğum var. Bazen duygusal bosalmalar yaşıyorum. Sanki az önce tanı almista dünya başıma yıkılmış gibi. Kendi kendime çözüm olamıyorum. Ama sonraki günler ağzım kulaklarımda mutluyum sevgi pitircigi oluyorum
Açlıkla gelen bı saldırganlık dürtüsü değil durumum. İçimdeki dünyada oluşan boşluk duygusu. Yemekler doldurmuyor biliyorum ama sinir ve öfke ile dolmasini istemiyorum.
Neyse konuşmaya ihtiyacım vardı. Kusura bakmayın.
Canım telkin konuşması ve ilaç veriyorlar. Arada bir olan ataklar için değmez. O günün tedavisi yiyecek. Aslında o an birini bulsam sokak sokak yurusem o bana çok iyi gelir ama hep bı boşluk anına geliyor. Yanlız yapamıyorum o yürümeyi nefes darlığı gibi bı hal oluyor. KorkuyorumRabbım şifa versin otizm durumlarında artış varmis kizlar dikkat edelim. Tv telefon teknolojik ürünlerin çöm etkisi vqrmis . Rabbım biran önce onu kendi başına yetecek duruma getirir inşallah. Ne zman tanı kondu . Bence sizde destek almalısınız siz iyi olmazsanız ona da destek olamazsınız öncelikle bence kendiniz destek alın özellikle bu alanda ve once kendinizi çok sevin ve çocuğunuzu koşulsuz icerden çok sevin sadece
Oo tesekkurler. 10 dk gec kaldim. Eline saglik.
Komşuda pişer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?