Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok tatlısın çok sevdim seni ıyiki geldin b takıma biliyomusun bende 7.takimda yarıştım ve yaşam u bende çok severdim ama çok uzun zaman oldu haber almayalı inşallah iyidir ve istediği kilodadir
Teşekkürler ablacım, bende iyi ki geldim diyorum hepinizi çok sevdim, bende epey zamandır haber almıyorum yasom abladan inşallah iyidir❤

Merhabalar efendim nöbetten geldim kahvaltı yaptım uyudum uyandım ama hala kendime gelemedim yorgunum çok fazla uyuyamadım nasılsınız iyidir herkes inşallah, bugün bnm doğum günüm akşam yemeğe dışarı çıkacağız inşallah @Willemijn- sara_28 nasılsınız yavru kurtlarım

Canım benim Rabbim hepimizi farklı imtihan ediyor işte hepimizin böyle dönemleri oluyor inan illa açlıktan değil başka şeyleri bastırmak için yemeğe kendimizi veriyoruz eonra da pişmanlık bazı zamanlar tökezleyince düşmekte kalkıp kaldığımız yerden devam edebilmek bile çok byük bir başarı bence

Sen bence yeşil takıma gel ben seni dürtmeyince kendini kaybediyosun şaka yapıyorum canım alınma sakın bende bugün öyle olabilirim

Sen bence yeşil takıma gel ben seni dürtmeyince kendini kaybediyosun şaka yapıyorum canım alınma sakın bende bugün öyle olabilirim
Bu verdiğin taktikleri kendinde uygulamazsan görüşürüz şekerim

Yoo ben diyorum bak yemeyi bırak bacım

Nice mutlu yılların olsun canım Doğum günün kutlu olsun

Sende haklisin canim
Yaa ne güzel ne mühendisisin
Evet saatler kötüymüs ya üzüldüm
Anneler için dedim. Ne halde olursak olalım öncelik aile ve çocuklar.

Geçmiş olsun kaptanım. Kaç yaşında?
Sagol canim 3bucuk yasinda
Akşam anneme gideceğim dışardan yemek söylendi. Kendim için saç kavurma söyledim. Böylece ekmek arası yerine protein yemeği oldu. Birazda salata süper oldu bence. Onlar kıymalı yiyecekler.
Afiyet olsun canim

Kaptancığım ben biraz dağıldım ya hafta sonu. Yarından itibaren toparlarım inşallah ama takımın hakkına girmek istemiyorum. Bu hafta için sarı takıma geçmem mümkün mü ? Zipzip-

Kaptanım ben sarı takimdayim yani menü yazmıyorum sadece adım atıyorum

Aman Allah korusun canım bütün uzuvların yerinde sağ Salim cumaya varalım inşallah

Amin inşallah
Bir anne neyde olursa olsun valla
Şuan bı taraftan kek çırpıp diğer yandan poğaça mayaliyorum
Helal olsun sana ama sakın yeme onlardan
valla çok güzel zayıfladın maşallah böyle güzel kilo verenleri görünce çok mutlu oluyorum
erenmothers kaç kilo verdin merak ettim, maşallah ne güzel
Nice mutlu yıllar dilerim

Ben bugün akşam sadece karnıbahar salatası yiyecektim ama öğleden sonra köye geldim,cenaze vardı arkadaşıma baş sağlığı için gelmişken akşama burda kaldık yemek kv yapmış az yedim, diyetlik menü yoktu ama çok az yedim çünkü tuzu fazla kaçmıştı yiyemedim en azından bu saatten sonra yemem

Bulmaca falan çöz kendine bir yöntem bulacaksın zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…