- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Alsana haydari vereyimZopam cabuk cikacak bu gidisle
Kesinlikle katiliyorum bu saatten sonra kaynana görümce ugrasamamBak bekar kalmak için bir sebep dahaZipzip-
küçük Nalet görümceler ve ilginç kayinvalideler paket olarak geliyor
Bu hafta migiyle zor geçecek gibi görünüyor
Urkutmezsen başarılı olamazsinBirden urkutmeyeyim ceylanlarimi
Asıl olan ne yaparsa kendine. Ne guzel 75 goz kirpti geri alabilir birden dikkat edemezseKesinlikle katiliyorum bu saatten sonra kaynana görümce ugrasamam
Bu hafta migiyle zor geçecek gibi görünüyor
Oyle tabiki canim ne yaparsa kendine yapar ama migi hirslanmazsa tekrar kilo aliyor daha önce gördükAsıl olan ne yaparsa kendine. Ne guzel 75 goz kirpti geri alabilir birden dikkat edemezse
Anladım canım öyle yap annene götür ziyan olmasınKomşularımızla çok samimi değiliz canım bilmiyorum kabul ederler mi olmadı eşim eve gelince anneme götüreyim onun dondurucusu var
Oyyy maşallah prenses eylüleAha spor yapiyok
Eki Görüntüle 2942591
Canım iyi oku ohoo yazdım ohaa değil, bide mavi takım kazanacak dedin ondan öyle dedimOhaa minerden biliyorsun takımı gaza getirmeye çalışmadığımı
NeymişAkşam menümü buldum
Eşime ne dedi bilmiyorum canım artık baya sinirlenmişti çünkü benim zaten oraya gittiğimi biliyordu ama insanların laf etmesi onun için sorun oldu istemedi daha daYa eşinin de demesi lazım siz ne diyorsunuz diye aslında.. valla benim içim daraldı okurken
Adım daha 2110Mavişlerr
Akşam yemeklerinde dikkatli olalim. Haftasonu her zaman daha zor geçer. Zafer bizim olacak
@Mefkurem
Wilma11
Zipzip-
@Nehir im
@aypare ackerman
@Li_zigi
@eceboce
@Zeynebim2020
Menüler de beni etiketlemeyi unutmayin, heyecanla bekliyorum
Hadiya masallahKızlar İnternet işi halloldu gelip yaptılar şükür
Eşim geliyor az sonra canım götüreceğim insaAllahAnladım canım öyle yap annene götür ziyan olmasın
Oyyy maşallah prenses eylüle
Canım iyi oku ohoo yazdım ohaa değil, bide mavi takım kazanacak dedin ondan öyle dedim
Hele menüleri goreyimdeUrkutmezsen başarılı olamazsin
Ödüm koptu net olmayınca sanki bi yanımı söküp almışlar gibiHadiya masallah
Gözün aydin canimKızlar İnternet işi halloldu gelip yaptılar şükür
çok üzücü olmuş. kültürel seviye çok önemli. konuşanlar ayrı, seninkiler bir ayrı... Allah fırsat vermesin böylelerineBizim burada ki parkta spor aletleri var hem de baya çok, önce ki sene ben orada spor yapıyordum benim gibi çok kadında vardı bir gün görümcem aradı tuğba seni görmüşler spor yapıyormuşsun oranı buranı salliyormussun dediler bana dedişoka girdim dedim ben sallamıyorum tövbe yarabbim insanın adını çıkaracaklar dedim ev de yap o zaman sporunu dedi. Kv koşa koşa gitmiş eşime söylemiş benim spor yaptığımı bildiği halde bir dünya kavga ettik otur ev de yap sporunu dedi o da şimdi hiç bir yere gidemiyorum
parkta rahat olmuyor. kadınları bırak, dediğin gibi dikizleyen de olur. evde netten yapın daha iyi. ben yürüyüş dışında dışarda spor yapmıyorum.İnan bende yapamiyorum canim parklarda. Kimse birşey demese bile öküz gibi bakan çok...
çok bağımlıyız yaa hiç sormaÖdüm koptu net olmayınca sanki bi yanımı söküp almışlar gibi
Daha geceye vakit var leslie yapabilirzAdım daha 2110
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?