- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Hamsi Kızartılmış olduğu için canım yemek istemedim akşam yemeğini bide kardeşim irmik yap illa diye tutturdu çok seviyorum ondanda da yedim azcık gerisine su doldururumCanim yanlış yapiyorsun, ama desekte devam ediyosun. Aç kalmakla kilo verilmez. Sabah yok akşam yok...
Teşekkürler canımAfiyet olsun canim ❤
Hiç yok dedigim gibi prasalı kapuskaPirinç bulgur varmi icinde
Elhos abla sen yarışmiyorsun demi takımlardaAksam yoğurt ye varsa içine kuru kayısı , siyah erik ekle...kabız yapmaz... biliyordum köfteyi yemeyeceğini...
Yaaa bayılırım Ayna grubuna ve şarkılarına
Bende seviyorum ayna sarkilariniYaaa bayılırım Ayna grubuna ve şarkılarınaMilyon öpücük bebem
Yok bitanem...Elhoş sıkıya gelemiyor. İyice şişko olunca tekrar başlarım belki...Elhos abla sen yarışmiyorsun demi takımlarda
afiyet olsun. salata tutmaz ama acıkırsın canım.Sabah
Maydanozlu,lorlu omlet
Domates/salatalık
Zeytin
Çay
Ara öğün
Türk kahvesi
Ara öğün
Granolalı yoğurt (yarım porsiyon)
1 elma
Akşam(Sinirlendim,acıktım yemek yapmadım başka şey yapmıcam yemicem salatası)
Yeşillik salatası
Eki Görüntüle 2942621
Spor yapmadım.
Suyu içiyorum..
Zipzip- Gurbettt42 @Filiz16
(Menülerde düzenli kimi etiketlemem gerekiyor?)
Senden pazartesi 68 ve altı i bekliyorumKendinle savaş en zorudur. Başkalarini duymazdan gelebilirsin ama kendi iç sesini susturamazsin. Hedefe varana kadar devam
Ya ne güzelBende seviyorum ayna sarkilarini
Muhteşem bir menüSabah: menemen zeytin salatası bir dilim kepekli ekmek şekersiz çay..
Ara:mandalina
Akşam:lübye yogurt
Spor yok1,5 litre su içildi… uyanır uyanmaz limonlu ılk su
Sen burdan kaptir yürü bir aya kalmaz 60 i gorursunAijoo beni kırmızı takıma vermesin diye dikkat ederim
Sensin mihtişimMuhteşem bir menü
O an ne yesem diye düşündüm sinirliyim biraz af buyurafiyet olsun. salata tutmaz ama acıkırsın canım.
Lubye ne kiSabah: menemen zeytin salatası bir dilim kepekli ekmek şekersiz çay..
Ara:mandalina
Akşam:lübye yogurt
Spor yok1,5 litre su içildi… uyanır uyanmaz limonlu ılk su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?