- 30 Mart 2017
- 12.357
- 19.019
- 298
Geçmiş olsun safra ya da böbrekle ilgili olabilir mutlaka gitmeye calış Dr aAblam normalde kronik kasık ağrısı vardı irritabl bağırsak sendromundan kaynaklanıyor diye biliyordum. Ama dün öyle bir ağrım vardı ki sanki böyle çıkıyor kasıklarım. Sonra belim ağrımaya başladı birden bire ama ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum bacaklarıma vuruyor ağrısı. Chatgpt ye sordum böbrek taşı düşürüyor olabilirsin dedi, ya da kist miyom vesaire şeyler olabilir dedi. Bütün gece ağladım hem ağrıdan hem de hastaneye gidememekten. Oğlumu bırakacak yerim olsa gideceğim hastaneye ama yok eş desen benim ağlamalarıma kalktı umrunda değil sonra geri yattı uyudu. Vallahi kafayı sıyırmama şu kadarcık kaldı.
Olsun canım dogum günü senede 1kere oluyoişler inanılmaz yoğun kafamı kaldıramıyorum. gün içerisinde neredeyse beş dakikam bile yok
bugün eşimin doğum günüydü menümü yazmayayım olur mu
ama 7600 adımım var
Boncuk2307
Ben Operadan giriyorum olmuyorReklamlardan siteye bakamıyorum sizede oluyor mu 5 sn de bir reklam çıkıyor
Telefonumla ilgiliymiş sorun nereye girersem 5 sn de reklam çıkıyor çıldırmak üzereyim çocuğun yüklediği tüm oyunları sildim virüs programı indirdimBen Operadan giriyorum olmuyor
Bende şöyle Bi açıp bakıyorum yapabileceğimi bulup devam ediyorum. Sevdim bunları ben2ci videosunu görmemişim o nasıl bakemmmenüler güzel
Geçmiş olsun canım taş düşürmede o taş kımıldadığı zaman mide bulantısı ve ishalde çok fena oluyor. Ev yoğurdunun suyu çok iyi geliyormuş. Sıcak suya girmeni öneriyorlar. Benim de vardı kötü olduğumda taksiyle gittik 2 çocuk var 3 4 saat kaldık taksici baktı hastanede çocuklara sağolsun. İnşallah çabuk atlatırsınAblam normalde kronik kasık ağrısı vardı irritabl bağırsak sendromundan kaynaklanıyor diye biliyordum. Ama dün öyle bir ağrım vardı ki sanki böyle çıkıyor kasıklarım. Sonra belim ağrımaya başladı birden bire ama ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum bacaklarıma vuruyor ağrısı. Chatgpt ye sordum böbrek taşı düşürüyor olabilirsin dedi, ya da kist miyo vesaire şeyler olabilir dedi. Bütün gece ağladım hem ağrıdan hem de hastaneye gidememekten. Oğlumu bırakacak yerim olsa gideceğim hastaneye ama yok eş desen benim ağlamalarıma kalktı umrunda değil sonra geri yattı uyudu. Vallahi kafayı sıyırmama şu kadarcık kaldı.
Evettt havadan oluyo halsız hiçbirsey yapamama ben hala evi yapıcam temizlik elim kolum kalkmıyoGünaydınlaaarr
Dün Bi hortum çıktı burda çok fenaydı hava. Havadan mıdır bilmem ama bugün çok yorgun uyandım. Hâlâ yataktan çıkamadım
Ton balık sevmiyooreBenimm kuzularımm yarin tartı günü bugüne size menü vereyimm istermisiniz bence istersinizzzgünde en az 2 litre su icebiliriz fazlasına zorlamıyorumm akşama dardanel 4 tahilli tonbalık ve kırmızı köz biberli çorba yanına miss misss yatmadan güzelce sumaklı yoğurt eridimm suuuaaannn en az en en az 15 dk leslie sabah kahvaltıdan 2 saat sonra 15fk ve akşamda 2 saat sonra 15 dk yapalım bana dua ediceksiniz kahvaltımızı pratik biliyorsunuz hatta bol tereyagında yumurta ve 4 5 zeytin salata domates 2 dilim buğday off ne iyi gider yanına yeşilçay veya sekersiz çay
Cicekbocekkaktus
Dil-i bitab
B Beklenen2
tomrs
I Ilyusa
Boncuk2307
ummhnisa
bnnu
Olur oda olurTon balık sevmiyoore
ben yine sebze takılcam akşam
Hayırlı cumalarGünaydın Kızlar.
Hayırlı cumalar
Canım çok geçmiş olsun. Nasıl oldun? Gidebildin mi hastaneye?Ablam normalde kronik kasık ağrısı vardı irritabl bağırsak sendromundan kaynaklanıyor diye biliyordum. Ama dün öyle bir ağrım vardı ki sanki böyle çıkıyor kasıklarım. Sonra belim ağrımaya başladı birden bire ama ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum bacaklarıma vuruyor ağrısı. Chatgpt ye sordum böbrek taşı düşürüyor olabilirsin dedi, ya da kist miyom vesaire şeyler olabilir dedi. Bütün gece ağladım hem ağrıdan hem de hastaneye gidememekten. Oğlumu bırakacak yerim olsa gideceğim hastaneye ama yok eş desen benim ağlamalarıma kalktı umrunda değil sonra geri yattı uyudu. Vallahi kafayı sıyırmama şu kadarcık kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?