- 31 Ekim 2013
- 21.565
- 72.549
- 798
- 41
Bende Bi yürüyüp geldim her işi bırakıp temiz hava iyi olur diye. Azcuk dinlenip ev işlerine başlıyacağım hemen.Evettt havadan oluyo halsız hiçbirsey yapamama ben hala evi yapıcam temizlik elim kolum kalkmıyo
Dışardan gelince öyle oluyor benim bebeler durmuyo eşimde evde gececi ve sabah geliyo eve pazartesi ne var ne yok herseyi dokecemBende Bi yürüyüp geldim her işi bırakıp temiz hava iyi olur diye. Azcuk dinlenip ev işlerine başlıyacağım hemen.
Bence işe garıyor yaaa 1 tatlı kaşığı sumak yarım limon 3 kaşık yoğurrKaptanım bu sumaklı yoğurt işe yarıyor mu nasıl tadı ne kadar katıyorsun bende Bi deneyeyim
Gidemedim ablacım ağrıyı çeke çeke hafiflettim. Şimdi daha iyiyimCanım çok geçmiş olsun. Nasıl oldun? Gidebildin mi hastaneye?
Anladım canım. Tekrar geçmiş olsun. Sebebini öğrenebilseydin çok iyi olurdu. Sen yine de bi gitmeye çalış canım. Aile hekimine de olsa bi danış.Gidemedim ablacım ağrıyı çeke çeke hafiflettim. Şimdi daha iyiyim
Yaz tabii ki canım, elmizden geldiğince destek olmaya, rahatlatmaya çalışırız seniVallahi artık uyku sersemi mi anlamadı yoksa önem mi vermedi bilmiyorum ağrı çeke çeke bu saati ettim kendiliğinden geçti hafifledi yani kıpırdayınca geri başlıyor.
Teşekkür ederim bu aradaBaazen sinirimi öfkemi kırgınlığımı buraya yazınca bir nebze olsa hafifliyorum
afiyet olsun canımBende menü yazayım
Sabah
1 5 haşlanmış yumurta
Yarim tb lavaş
Peynir 3 zeytin
Domates Salatalık
1tk bal
Ogle
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık etsiz ve susuz türlü yemeği
Yogurt
Akşam
1 kase Yogurt çorbası
Etli patlıcan yemeği
Salata
Su 2.5 lt
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
afiyet olsun kaptanımJasminium84 Ellssa Boncuk2307
Aç Karna ;türk kahve
Kahvaltı 11.00
2 yumurta tereyağında
5 zeytin
1.5 dilim.siyez
15.00
Türk kahve
17.00
Yarım çay bardağı badem Sütü
3 kayısı
19.00
2 kepce kurufasulye biraz susuz
4.5 kaşık basmati
Cacık
2 litre su
21.00
15dk leslie
suyunu artır lütfen canım, afiyet olsunGünaydınlar
29 Mayıs
12:00 4-5 kaşık etli barbunya, 2 kuru dolma, kırmızı lahana turşusu, bir kaşık kısır, 2 lokma ekmek
20:00 3 kaşık et sote, 1 bardak kefir, 1 lokma ekmek
Su:1 litre
Adım:11500
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
gel gel geeeellll, öp öp öööpppppppppKızlar kızlar gelem mi
Yanaıızdan öpem mi
Uzat bakayım o güzel yanacığınıgel gel geeeellll, öp öp öööppppppppp
Uzat bakayım o güzel yanacığını
Çok şükür yolunda canım, küçük hastalıklar falan atlattık ama iyiyiz. Oğlumla yoğun bir tempoya girmiştik biliyorsundur belki, onu nihayete erdirdik sayılır çok şükür toparladık. Okullar da bitiyor ben de yeniden döneyim dedim aldığımla kilolarla birlikte
nerelerdesin tatlımm, ne var ne yok, herşey yolunda mı
biliyorum kuzum biliyorum, geçmiş olsun diyeyim o zaman, toparlanmanıza sevindimÇok şükür yolunda canım, küçük hastalıklar falan atlattık ama iyiyiz. Oğlumla yoğun bir tempoya girmiştik biliyorsundur belki, onu nihayete erdirdik sayılır çok şükür toparladık. Okullar da bitiyor ben de yeniden döneyim dedim aldığımla kilolarla birlikte
Sen nasılsın canım benim.
Sağol canım, sanırım 3 kilo aldım. Bir ay çöpe gitmiş oldu yani. Neyse sağlık olsun canım yine veririz nasılsa.biliyorum kuzum biliyorum, geçmiş olsun diyeyim o zaman, toparlanmanıza sevindim
kaç kg aldın ki
iyiyim ben de canım rutin koşturmacalar, kilo alıp vermeler vs :)
aynen canım sağlık olsun, 3 kg hiçbişe değil ki çoğu da ödemdir hemen uçar giderSağol canım, sanırım 3 kilo aldım. Bir ay çöpe gitmiş oldu yani. Neyse sağlık olsun canım yine veririz nasılsa.
Bence de bir tık daha hızlı gider canım, hemen 7lere dönmek istiyorum tekrardan. Evet hemen yarın başlıycam inşallah.aynen canım sağlık olsun, 3 kg hiçbişe değil ki çoğu da ödemdir hemen uçar gider
yarın hemen başlıyorsun o zaman di mi
olleeyyyy, hoşgeldin o zamanBence de bir tık daha hızlı gider canım, hemen 7lere dönmek istiyorum tekrardan. Evet hemen yarın başlıycam inşallah.
Hoş buldum canımmmmolleeyyyy, hoşgeldin o zaman
Amaann arkem gelmiş hosgelmis nasılsın çiçeğim özledikKızlar kızlar gelem mi
Yanaıızdan öpem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?