- 30 Mart 2017
- 12.646
- 19.632
- 298
Geçmiş olsun canım. Eğer böbrek tasiysa eşkina balığı içinden çıkan taş iyi geliyor. Balıkesir'de kolay bulursun canimGidemedim ablacım ağrıyı çeke çeke hafiflettim. Şimdi daha iyiyim
Kahvaltı 10 30
(2 dilim ekşi mayalıdan) sucuklu kaşarlı tost
domates acur çay
14. 30
sütlü kahve
3 kuru incir
5 er tane fındık badem kaju
18.30
Haşlanmış bakla
4 kaşık patlıcan yemeği (susuz)
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
Su
2 litre
Spor u akşam eklerim
Jou Ellssa Boncuk2307
Süper menü afiyet olsun30 Mayıs Cuma
12.00:
2 yumurta
30 gr tam buğday lavaş
5 zeytin
bir dilim lor
domates, dere, marul
Ara:
1 avuç çiğ fındık
birkaç ceviz
16.30
kabaklı, ev yoğurtlu, baharatlı salata
su: 2 lt civarı
spor: 1 saat yürüyüş (toplamda 12.245 adım)
Haftanın adım özetini yapayım kendim için :)) Biraz kaçamaklı bir hafta oldu ama güzel adım atmışım :)
Cumartesi: 9.008
Pazar: 485 :)
Pazartesi: 12.497
Salı: 9.259
Çarşamba: 15.022
Perşembe: 9.405
Cuma: 12.245
Ellssa Boncuk2307
Misafirlere ayıp olmuş yiyeydin keşkeJasminium84 Boncuk2307
Bu günkü menüm
9:30
1 sütlü kahve
Arkadaşım kahvaltıya geldi
Kızartmalar tatlılar havada uçuştu ben yemedim
11:30
1 kase nohut salatası
1 haşlanmış yumurta
3/4 çatal peynir
1 dilim ekmek
Çay
1 Kahve
16:00 akşam yemeği bitti
1 kase nohut salatası (sabahtan kalan)
1 dilim ekmek
1 kase salata
Su 1.5 litre
Spor 7/8 bin olur
Çocukları parka çıkardım eve gidince fotoğraf atarım
Teşekkür ederim canım. Son gece ders çalışmak gibi oldu biraz :)) Gerçi dün de kaçamak yoktu ama haftanın geri kalanı çok da iyi değildi.Süper menü afiyet olsun
Harika Afiyet olsunBugünün menüsünü yazayım 29 mayıs
Sabah 10 11 arası
Iki ceviz, 8kayis8 çekirdeği
Kk peynir ,bir dilim ekmek,3 parca kızarmış tavuk,bir kelebek iki but,bolca marul ve maydanoz
Öğleden sonra 13 de
Sütlü sade kahve,bir kuru hurma
15 de sade kahve
17 de
Haşlanmış ev tavuğu bir but
Akşam yürüyüşü
13 bin adım
Ellssa
Jou Boncuk2307
Benimm kuzularımm yarin tartı günü bugüne size menü vereyimm istermisiniz bence istersinizzzgünde en az 2 litre su icebiliriz fazlasına zorlamıyorumm akşama dardanel 4 tahilli tonbalık ve kırmızı köz biberli çorba yanına miss misss yatmadan güzelce sumaklı yoğurt eridimm suuuaaannn en az en en az 15 dk leslie sabah kahvaltıdan 2 saat sonra 15fk ve akşamda 2 saat sonra 15 dk yapalım bana dua ediceksiniz kahvaltımızı pratik biliyorsunuz hatta bol tereyagında yumurta ve 4 5 zeytin salata domates 2 dilim buğday off ne iyi gider yanına yeşilçay veya sekersiz çay
@Cicekbocekkaktus
Dil-i bitab
@Beklenen2
@tomrs
I Ilyusa
Boncuk2307
@ummhnisa
@bnnu
Coğu kimse yok yaa yaz geldi herkes yoğun sanırım artıkk
İlk defa duyuyorum abla adını balığın. Ama doktora gidersem ve kum veya taş derse denerim bir teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım. Eğer böbrek tasiysa eşkina balığı içinden çıkan taş iyi geliyor. Balıkesir'de kolay bulursun canim
Ben cevap verdim sanıyordum vermemiş miyimBoncuk2307 öncelikle çok geçmiş olsun, doktor işini ayarlayabilmen için elimizden bişi gelse hepimiz koşucaz da işte asıl koşması gereken bir numaralı ki koşmayınca sinrlenmen üzülmen gayet normal, umarım büyük bir problem yoktur.
spor konusunda, bence spor birinciliğini eksiksiz menü paylaşan biri almalı, fikrim bu şekilde.
arke oh be, arada mesajını yakaladım çok sevindim. aeni daha aktif bekliyoruz
ben eve dönüş yolundayım, 2-3 saate evdeyiz inşallah yarın uyanınca tartı atarım beni de alın takımlarapazar katılsam olur mu deyince kimse cevap vermemişti ben de bugün döndüm eve takımlara girebilmek için
yok galibaa şekerim ama senin güzel canın sağolsun hastalıktan diyelimBen cevap verdim sanıyordum vermemiş miyim
Afiyet olsun29.05.2025
Saat 13.30 / 1 bardak (sütle 1 muz 3 çilek) smothie, 4 badem
Ara Öğün 17.00 / 10 yeşil erik
Akşam Yemeği / Et haşlama 1 kase kadar, 1p basmati pilav, 3 yk kadar yoğurt
Spor yok ağrım vvardı.
Su da 2 lt de kaldı.
30.05.2025
Saat 14.00 / 1 bardak süt içine 3 hurma ve kakao kaynatıp içtim.
Ara Öğün 16.00 / 8 yeşil erik
Akşam Yemeği 19.30 / 1 kase şehriye çorbası , koca kase salata, 3 yk yoğurt
Su 2.5 lt + 1 lt dukan kiraz saplı
Ellssa Jou Jasminium84
Merak eden geçmiş olsun dileyen canlarım, teşekkür ederim bugün daha iyiyim. Bir tek belim ağrıyor hafif, sağ tarafı yani. Genel olarak iyiyim ama teşekkür ederim tekrardan ilginize
Adı spor birinciliğiCanımlar bir şey danışaccağım , şimdi spor birinciliğini belirlerken bir şeye takıldım, sadece spor paylaşmışız birkaç kişi ve ben de dahil sadece spor paylaşımı olunca haksızlık olur mu ??? Ona göre seçeceğim fikir istiyorum spor mu önemli ikisi birden paylaşım mı . Sadece spora bakarsak hem menü hem spor paylaşımı yapanlara haksızlık olur mu. Birkaç kişi arasında kaldı konu çünkü ona göre belirleyeceğim. Lütfen kimse yanlış anlamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?