Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yuppyy bu ara kimsecikler yok senin msj güme gitmiş

Günaydın canlarım 2 gündür bacak ağrısı çekiyorum vardı aslında uzun süredir de bu ara çok arttı bel fıtığı diye tahmin ediyorum pazartesi Dr a gitcem bakalım bu ara yürüyüş de yapamadım o yüzden. Bakalım kilo ne alemde birazdan tartılirim

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 68.3
Bu cumartesi: 68.5
Fark: +200 gr

Dikkatsiz bir haftanın sonucu maalesef.
Önünüzdeki hafta toparlayabilirim inşallah

Yoğunluğum devam ediyor ama bu hafta takımlara girmek istiyorum canımcım Boncuk2307 yoksa yayıyorum.
Ellssa

Eklentiler

• IMG_2759.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 3
Yine de çok almamışsın aşkım maşallah valla ben olsam artı 2 garanti

Günaydın
30 mayıs
Öğle
1 kase çorba
Biraz meyveli yoğurt varmış kalan onun içine misli koyup yedim

Ara
Kahve 2 hurma

Akşam
Sebzeli mantar 1 dlm kepek ekmeği
2 tane nugget

Su 1lt oldu
Spor 1 mil lesslie
7567 adım
Jou Boncuk2307 Ellssa

30 mayıs menüm
Sabah limonlu su

Öğlen sade kahve

Öğlen den sonra 2 de

Iki kanat, kelebek, haşlanmış ev tavuğu, bol y3sillik, sarmalikyaprak bolca icinden az yedim,
Iki ceviz, 10 kayısı çekirdeği,

Akşam 4 de Iki sarma
Yürüyüş olmadi

Ellssa Jou Boncuk2307

Amaann arkem gelmiş hosgelmis nasılsın çiçeğim özledik
İyiyim kuşum çok şükür, hoş buldum sen nasılsın canım ben de çok özledim
İlk defa duyuyorum abla adını balığın. Ama doktora gidersem ve kum veya taş derse denerim bir teşekkür ederim.
Canım geçmiş olsun. Sanırım bel ağrısı çekiyorsun, tez zamanda şifa bulursun inşallah
Canımmmm çok öperim seni, inşallah tekrar aktif şekilde burdayım canım. Sen nerelerdeydin, dönüş nerden
Geçmiş olsun canım, fıtık olabilir dediğin gibi. İnşallah daha basit bir durumdur. Doktordan sonra haber ver.

Yine de çok almamışsın aşkım maşallah valla ben olsam artı 2 garanti
Teşekkür ederim kuzucum ben de daha fazla olmasından korkuyordum aslında. Ama az biraz dikkatli davrandım ve baya yürüdüm. Ama mesela en az 500 gr ekside olabilirdim o yüzden 700 gr zarardayım
Gecen cumartesi 99.5
Bugun 99.1
Fark-400 gr
Gram gram gidiyor neyse sağlık olsun

Bu hafta dukaniçeceği de yapmadım kizlar sizce 1 hafta ara yeter mi tekrar yapimmi

Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Çok güzel canım. Tebrik ederim.

Kilo bildirimimi yapıp yatacağım. Gece uykusuz geçti. O yüzden kesin değil diye de bakıyorum ölçüme ama mecbur kilo bildirimi yapacağım.
Geçen cumartesi 77.50
Bugün 77.55
Fark +50 gram
Ellssa Boncuk2307
Jasminium84
Bu hafta yoğun geçti . MEB oyun haftası diye etkinlik istedi. O tempoya hemde dikkat ederek kilo verememek

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-31-09-43-39-029_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 1
İradeli Zeynep servis dışı
Toparlayacagim insallah
Cumartesi 73.6
Bugun 74.9
Fark +1300
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Öyle deme canım. Hala iradelisin, arada yoldan çıkmak da iradeye dahil :) Sen o kadar dikkatliydin ki düzen bozulunca büyük bir fark olması normal çünkü bir kısmı da ödem onların. Bu haftayı dinlenme say. Hemencecik toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…