- 14 Eylül 2021
- 120
- 631
- 53
- 30
YuppyyBoncuk2307 öncelikle çok geçmiş olsun, doktor işini ayarlayabilmen için elimizden bişi gelse hepimiz koşucaz da işte asıl koşması gereken bir numaralı ki koşmayınca sinrlenmen üzülmen gayet normal, umarım büyük bir problem yoktur.
spor konusunda, bence spor birinciliğini eksiksiz menü paylaşan biri almalı, fikrim bu şekilde.
arke oh be, arada mesajını yakaladım çok sevindim. aeni daha aktif bekliyoruz
ben eve dönüş yolundayım, 2-3 saate evdeyiz inşallah yarın uyanınca tartı atarım beni de alın takımlarapazar katılsam olur mu deyince kimse cevap vermemişti ben de bugün döndüm eve takımlara girebilmek için
Yine de çok almamışsın aşkım maşallah valla ben olsam artı 2 garantiKilo bildirimi
Geçen hafta: 68.3
Bu cumartesi: 68.5
Fark: +200 gr
Dikkatsiz bir haftanın sonucu maalesef.
Önünüzdeki hafta toparlayabilirim inşallah
Yoğunluğum devam ediyor ama bu hafta takımlara girmek istiyorum canımcımBoncuk2307 yoksa yayıyorum.
Ellssa
Teşekkür ederim tatlimHarika Afiyet olsun
İyiyim kuşum çok şükür, hoş buldumAmaann arkem gelmiş hosgelmis nasılsın çiçeğim özledik
Canım geçmiş olsun. Sanırım bel ağrısı çekiyorsun, tez zamanda şifa bulursun inşallahİlk defa duyuyorum abla adını balığın. Ama doktora gidersem ve kum veya taş derse denerim bir teşekkür ederim.
Canımmmm çok öperim seni, inşallah tekrar aktif şekilde burdayım canım. Sen nerelerdeydin, dönüş nerdenBoncuk2307 öncelikle çok geçmiş olsun, doktor işini ayarlayabilmen için elimizden bişi gelse hepimiz koşucaz da işte asıl koşması gereken bir numaralı ki koşmayınca sinrlenmen üzülmen gayet normal, umarım büyük bir problem yoktur.
spor konusunda, bence spor birinciliğini eksiksiz menü paylaşan biri almalı, fikrim bu şekilde.
arke oh be, arada mesajını yakaladım çok sevindim. aeni daha aktif bekliyoruz
ben eve dönüş yolundayım, 2-3 saate evdeyiz inşallah yarın uyanınca tartı atarım beni de alın takımlarapazar katılsam olur mu deyince kimse cevap vermemişti ben de bugün döndüm eve takımlara girebilmek için
Geçmiş olsun canım, fıtık olabilir dediğin gibi. İnşallah daha basit bir durumdur. Doktordan sonra haber ver.Günaydın canlarım2 gündür bacak ağrısı çekiyorum vardı aslında uzun süredir de bu ara çok arttı bel fıtığı diye tahmin ediyorum pazartesi Dr a gitcem bakalım bu ara yürüyüş de yapamadım o yüzden. Bakalım kilo ne alemde birazdan tartılirim
Teşekkür ederim kuzucum ben de daha fazla olmasından korkuyordum aslında. Ama az biraz dikkatli davrandım ve baya yürüdüm. Ama mesela en az 500 gr ekside olabilirdim o yüzden 700 gr zarardayımYine de çok almamışsın aşkım maşallah valla ben olsam artı 2 garanti
Çok güzel canım. Tebrik ederim.Gecen cumartesi 99.5
Bugun 99.1
Fark-400 gr
Gram gram gidiyor neyse sağlık olsun
Bu hafta dukaniçeceği de yapmadım kizlar sizce 1 hafta ara yeter mi tekrar yapimmi
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Yok yok ayıp olmadı. Onlar anlamadılar bileMisafirlere ayıp olmuş yiyeydin keşke
Öyle deme canım. Hala iradelisin, arada yoldan çıkmak da iradeye dahil :) Sen o kadar dikkatliydin ki düzen bozulunca büyük bir fark olması normal çünkü bir kısmı da ödem onların. Bu haftayı dinlenme say. Hemencecik toparlarsın inşallahİradeli Zeynep servis dışı
Toparlayacagim insallah
Cumartesi 73.6
Bugun 74.9
Fark +1300
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?