Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine sağlık canım. Teşekkür ederiz

Dönüşte nasıl belirleyeceğiz kaptanı
Bu hafta seçip takımları tatilden sonra belirlemek nasıl olurdu?

Ellerine emeğin sağlık canımm

Ayy bugün tutamıyorum kendimi ne oldu böyle canım surekli tatli biseler istiyor buzlukta tatli var şimdi de o dürtüyor kalk da ye diye

Ben bayrama kadar dişimi tutacam bayramda istanbuldayım orda nevarlarsa yerim heleki kaynanamın o muhteşem sütlaçıı
bayrama kadar sabr3debilirsen helâl olsun, ben bir kacgun cok sıkı tuttum, bugünü ziyan edeyim bayrama kadar da tutarim inşallah,bayramda hedefim 65

bayrama kadar sabr3debilirsen helâl olsun, ben bir kacgun cok sıkı tuttum, bugünü ziyan edeyim bayrama kadar da tutarim inşallah,bayramda hedefim 65
Napayimm mecburum bide düğün var temmuz ilk haftası kardeşim evleniyo çok zor buisler cidden yoruldum diyet yapmaktan ondan sonra artik yerim ama dengeli yaparım buyastan sonra zor oluyo kilo vermek

Regl yakınmısın
Yok ya yeni bitti hemde regl ken bilr yemedim de
Ya bugün b3nde öyleyim reglm yakın hem bugünü kendime serbest gün yaptım coşkulardan yedim de yedim
Yaa yanliz olmadığıma sevindim
Ben bayrama kadar dişimi tutacam bayramda istanbuldayım orda nevarlarsa yerim heleki kaynanamın o muhteşem sütlaçıı
Bende güya bayrama kadar durayım dedim tatlı hakkımı da buzlukta mozaik vardı çıkardım yedim valla

Bu önümüzdeki 2 hafta sadece beni ve Ellssa kaptan etiketleniyor. Başka kaptan ve takım yok herkes kendi için diyetine devam etmeli. Ha bir de sonra nasıl belirlenecek diye sorulmuş. Bence gönüllü 2 kişi yapabilir ya da bugünden seçeriz 2 hafta sonra kaldığımız yerden devam deriz. Tercih sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…