Regliken yeseydin keşke hepte böyle olurrYok ya yeni bitti hemde regl ken bilr yemedim de
Yaa yanliz olmadığıma sevindim
Bende güya bayrama kadar durayım dedim tatlı hakkımı da buzlukta mozaik vardı çıkardım yedim valla
tarçınlı kahve bas vücuduna tarçın şekeri dengelesinnnAyy bugün tutamıyorum kendimi ne oldu böyle canım surekli tatli biseler istiyor buzlukta tatli var şimdi de o dürtüyor kalk da ye diye
Evet canim + olsaydim dahada moralim. Bozulurduİyi olmana sevindim grupça motivasyonumuz düştü bayramdan sonra toparlarız diye düşünüyorum
Yine de eksidesin tebrikler
Bulamadım bir tanesi gözüme kestireyimBuldunmu kendine yakin
Artık çok geç yedim biletarçınlı kahve bas vücuduna tarçın şekeri dengelesinnn
Benim oglumda ağlamıyo bakıyoBnm kız insan görünce daha şiddetli ağlar
Günaydın canımGünaydın iyi pazarlar kızlar
Çok sağol canım benimCanımcım hayırlı olsun başlangıcın. Pıtır pıtır gitsinler, hiiiçç gelmesinler
70 liginde olduğumu görmek beni çok mutlu etti. eline sağlık canımLİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @bluegreeneyes 63.15 I Ilyusa 70.30 Dil-i bitab 64.40 94bassuk 70.65 @Jasminium84 64.40 @zeyneppk 74.90 tomrs 66.00 Boncuk2307 76.20 @bnnu 66.90 B Beklenen2 76.50 @Azmet5255 67.55 @Cicekbocekkaktus 76.80 Jou 68.30 @sibel_84 77.55 @belmayne 68.50 60kiloyum 79.80
90'LAR LİGİ KİLO @gibibiseydi 90.60 Purple58 99.10
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (31.05.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Darısı 60lara bitanem70 liginde olduğumu görmek beni çok mutlu etti. eline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?