- 31 Temmuz 2020
- 20.400
- 60.295
- 548
Kapisalim varım
amin inşallahDarısı 60lara bitanem
Çok teşekkür ederim desteğin içinhahahah canımsınnn sağlık olsun sonuöta yetiştim cumartesiyeee
sen şimdi dikkatsiz hafta sonucu kilo artışı gör, az sonra geliyor
+2 yine iyi bak benim showu izle
aşkıoooo yavaş gitsin kalıcı gitsiiin, haftada 400 gr yavaş diil gayet efsane bu arada
senin kadar iradeli kimse mi bar be aramızda zeyneppp, arada kaçırırız en doğal hakkımız.3 günde gidecek ödem sadece bu bişeycikler olmaz.
ay canımsınnn, çok sevindim bu habere. anneciğimin üniversite mezuniyeti vardı bi haftadır kastamonudaydıkmezun ettik dün döndük.
tebriklerrr
kilo almamak daha büyük başarı okulun son haftaları öğretmenler odası yoğun oluyor bildiğim kadarıyla yemek açısından
bravaaaaa kaptan hanıııımmm
kadın olmanın doğasında var her şey ödem yapıyooo bizee stres dahilgeçmiş olsunnn
İnada bindirdim 63 leri görmek istiyorum artıkOlsun kuzum vardır bi sebebi verirsinn
Umuyorum gerçekten artık iş inada bindiHemen uçup gidecek Bi artı canım haftaya fazlasıyla halledersin
Tebrikler canım az olsun kalıcı olsun
Yoğunluktan uykusuzluktan ödem tutmuşsundur canım
Tebrikler canım süper Bi eksi
Tebrikler canım güzel Bi eksi
Kaptanım süpersin yaa
Kısa sürede halledersin canım
Haftaya regl oluyormuşum o da etkiledi sanırı. Ama gerçekten inada bindirdim artıkTebrikler
Tebrikler
Kimin kaptanııı buuuu mavi takımın kaptanı buuu tebrikler kaptanım
Resmen bizim takımı kurtaracak kiloyu tek başına vermişsin:KK15:
Menülerin de güzeldi bence ödemdir bunlar hemencecik gider
Tebrikler
kimin mavi kızı buuuJou nun mavi kızı buuu
Tebrikler
Ablam senin motivasyon düştü beya daha iyiydin ilk başlarda hepimize bi yaz havası vurdu gerçi bayram sonu silkelenip kendimize gelmeliyiz
Eneğine sağlık boncukcumLİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @bluegreeneyes 63.15 @Ilyusa 70.30 Dil-i bitab 64.40 @94bassuk 70.65 @Jasminium84 64.40 @zeyneppk 74.90 tomrs 66.00 Boncuk2307 76.20 bnnu 66.90 B Beklenen2 76.50 @Azmet5255 67.55 Cicekbocekkaktus 76.80 Jou 68.30 @sibel_84 77.55 @belmayne 68.50 60kiloyum 79.80
90'LAR LİGİ KİLO @gibibiseydi 90.60 Purple58 99.10
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (31.05.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Gayet güzel bir menüIyi akşamlar hatunlar
Menum
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Peynir 5 tane zeytin
Domates salatalık
1 tk sut kaymaklı bal
Ogle
1 kase şehriye çorbası
2 kaşık yağsız karışık kızartma üstüne yoğurt
Ara kv ye gitmiştik
2 dilim karpuz
Akşam
1 kase ayran çorbası
Salata
Su 2 5 lt
Ellssa Boncuk2307
Kahvaltı dan önce tavsiye ediliyor yağ yakımı içinÇok teşekkür ederim desteğin için
İnada bindirdim 63 leri görmek istiyorum artık
Umuyorum gerçekten artık iş inada bindi
Haftaya regl oluyormuşum o da etkiledi sanırı. Ama gerçekten inada bindirdim artık
Acaba sporum sabah mı yapsam akşam şu işler beni çok yoruyor bu haftayo da atlatsam rahatım
Bende çok seviyorum kahvaltı öncesi yürüyüş yada spor daha etkili olduğunu düşünüyorum kendi adımaKahvaltı dan önce tavsiye ediliyor yağ yakımı için
Hadi bakalımm.ben yarına detoks hazırladımm kuzum şimdi sodalı kefir içicemÇok teşekkür ederim desteğin için
Haftaya regl oluyormuşum o da etkiledi sanırı. Ama gerçekten inada bindirdim artık
Acaba sporum sabah mı yapsam akşam şu işler beni çok yoruyor bu haftayo da atlatsam rahatım
Salı tartı bildirimi yaparız da bayram günü çoğu kişi yapamaz sanki gruplar o yüzden mi oluşturulmadi acabaKızlar tartı günümüz iptal mi bayram sabahı sanirim
Hem çoğu kişi yapamaz hem de kaptanlar da misafirlikte vs olabilirSalı tartı bildirimi yaparız da bayram günü çoğu kişi yapamaz sanki gruplar o yüzden mi oluşturulmadi acaba
Yag yakımı için sabah deniyor ama biliyorsun kilo vermek kalori açığı ve istikrarla daha çok ilgili.Çok teşekkür ederim desteğin için
Ben de o yazıyor gibi okudumAy chatgpt ile dertleşe dertleşe chatgpt gibi yazmışımvalla benim fikirlerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?