T3sekkur ederim tatlım bilmeyrum klavyeden mi ben 3 basmışım uykulu yazdım sabah sabahtakımıa hoşgeldin çiçeğimmmmmmm
kız senin e harflerine nolmuş öyle ashfkdsf çok güzel menün 6 badem de kendine armağanın olsun nolcekkk
Kaptanımmm filtre kahve ve yanına limonlu sodaakşam senden daha çok atlayayım da gör sen
spor puanımı da son güne kadar hesaplamim heycanlı olsun hahahah
canım bu hafta için tartı günü değiştiKızlar bugün salı geç kaldım kilo bildirim için Ama bakıyorum kimse kilo bildirmemiş ben mi göremiyorum
Kilom +1.7
Son iki günüm kötü gitti lgs'den bu yana çocuklar sınava girdiler. Çiğ köfte ve karb ağırlıklı geçti kendimi durduramafimo yüzden bu kadar çok ödem de tuttum
Ellssa sibel_84 Boncuk2307
Anlaşıldı kaptisimaşkım yürüyüş+adım saymayacaksın
bence toplam adım sayını say. öyle daha çok puan geliyor (rakip takım duymasın)
sabah oturdum mesela cumartesi günü adım sayımı ve sporumu hesapladım,
9000 adım + 20 dk yürüyüş yazmışım.
toplam attığım adım 14 bin adım.
14000 adım = 140*100 = 1400 puan yapıyor.
9000 adım + 20 dk yürüyüş = (90*100)+(20*5) = 900+100 = 1000 puan yapıyor.
aslında aynı sporu yaptım ama taktiksel hata yaptığım için 400 puan daha az aldım anlayacağın. telafi etmek için bugün 500 ip atlicam
mantığı anlatabildim mi, bu durumda senin 17 bin adım 1700 puan yapıyor, 30 dk yürüyüşü dahil etmiyoruz çünkü ondan gelen adımları da saydık sonuçta.
Kızlar bugün salı geç kaldım kilo bildirim için Ama bakıyorum kimse kilo bildirmemiş ben mi göremiyorum
Kilom +1.7
Son iki günüm kötü gitti lgs'den bu yana çocuklar sınava girdiler. Çiğ köfte ve karb ağırlıklı geçti kendimi durduramafimo yüzden bu kadar çok ödem de tuttum
Gaza getirme beni. Gaza geldim mi çok pis Gaza geliyorum. Şu an 1500 ip oldu. 1500 daha atlatma bana. Yaşım 40 ayaklarım dayanmaz.akşam senden daha çok atlayayım da gör sen
spor puanımı da son güne kadar hesaplamim heycanlı olsun hahahah
Canım artık pazartesi ve cuma günleri tartı günleriKızlar bugün salı geç kaldım kilo bildirim için Ama bakıyorum kimse kilo bildirmemiş ben mi göremiyorum
Kilom +1.7
Dun bende herkes paylasinca sasirmistimKızlar bugün salı geç kaldım kilo bildirim için Ama bakıyorum kimse kilo bildirmemiş ben mi göremiyorum
Kilom +1.7
Aynen akşam dengelemeye çalıştımalıntıladığım mesajlar yine çorba oldu. o kadar çoktu ki toparlayabildiğimi toparladım sadece.
kuşum ceza falan değil, insanız yiyoruz alıyoruz veriyoruz hep diyorum önemli olan tek şey kalıcılığını sağlamak, arada yeyip şişmek normal benden pay biç bi haftada +5 görüyorum sonra 2 haftada geri gidiyor o, insanız çok normellllll
tartı günü son dk değişince herkes aşağı yukarı böyle olduuu, hiç can sıkacak bir durum diil
hoşgeldiniiiz
canım zeynep her zamanki gibi harikasın. bütün kaptanların favorisi
cumaya toparlarız bunu
ya bazen bazı günlerde kalorileri dengelemek makroları dengelemek çok zor oluyor. çantamızda her zaman sağlıklı atıştırmalık protein bar vs bulundurmak iyi geliyo böyle zamanlar için, aklında olsun. adımların çok iyiii, artırarak gideliiiimmm
sabit olmak da iyi cuma sabit gelirsen kavga time sdfdsf
en azından sana iyi gelen şeyi biliyosunn kaptanım, kilolar gitsin de benden çok gitmesin bekle
kaburmanın yağını süzdün de mi yedin kızzz kavurma çok yağlı bişe Dbi de öneri: kurufasulye yediğin günler ilave karbonhidrat ben olsam eklemem, kurufasulyeyi 2 değil 3 kepçe yerim, protein+karbonhidrat almış olurum. öneri sadece yoksa hata yok gayet iyi menüler.
gündüz yağlılardan gitmişsin ama akşam toparlamışsın böylelikle güne yayılan yağ dağılımın güzel olmuş ama proteinini biraz artırmanı isterimmm
çok güzel menüüüü, doktorun yorumu önemli bakalım ne diyecek belki de sporla kasları güçlendir diyecek?? pilates vs belki iyi gelebilir.
"düzgün beslenmedim" değil sen hiç beslenmemişsin kaptanım aman dikkat
hahahaha kontrol tartısı pazartesiiii o iyi oldu bence pazar b.kunu çıkarmamızı önler
valla ben çok demoralize oldum sen o kadar ip atlayınca spor puanını da zor alırım gibi artık ip atlama daha fazla da yakalama şansım olsun beGaza getirme beni. Gaza geldim mi çok pis Gaza geliyorum. Şu an 1500 ip oldu. 1500 daha atlatma bana. Yaşım 40 ayaklarım dayanmaz.
afiyet olsun canım, sağlıklı yağlar da ihtiyaç vücut için bir avuç fıstıktan zarar gelmez ama fazlası fazla olurdu tabiiIyi akşamlar bugün menum
Sabah
Yulafli lorlu omlet
3 Zeytin
1 tk bal
Ara
1 avuç fıstık Ve kuru üzüm
1 galeta
Akşam
1 tabak yesil mercimek yemeği
Salata ve yoğurt
Fıstık yeni almıştık tadına bakmak için 1 avuç yedim
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
afiyetler olsun canım ama mercimek çorba makarna karbonhidratın var proteinin az olmuş gün toplamında az öğün yaptığjn günlerde proteinini eksik tutma10.00
Lorlu 1 yumurta tereyaginda
Kapya biber ve salatalık
2 zeytin
1siyez
ÇAy
14.30
Bi kupa filtre kahve ve limonlu soda ( dogal)
19.00
1kase mercimek çorba
1kase tambuğday makarna
Kıvırcık salata
21.00
Sade soda
94bassuk Ellssa Boncuk2307
jahahahhsadhs protein dostu yağ düşmanı kaptan kahvaltını beğendiKahvaltı 11.00
2 yk Kavurma (evet yağını sürüyorum nerdeyse hiç kalmıyor)
2 dilin kepekli
Domates salatalık
14.00
1 kase Chia puding (muzlu fındıklı)
18.30
3 adet dolma(mandalina büyüklüğünde)
2 tane sarma
Salata yoğurt
3 dilim karpuz
Su
1. 5 litre
Spor
10 bin adım
94bassuk
Boncuk2307
Ellssa
kız ben senin menülerini tam anlayamıyorum yaa kahvaltını anladım gerisini anlamadım17 haziran menüm
11 de kahvaltı
Haşlanmış yumurta ,çemen, yeşillik,patates rendesi kızartması avuç içi kadar
Öğle sonrası de
Bir buçuk kase pirpirim çorbası
Akşam 7de
Firik tarhana ve çerez oldu
4 bin adım
Ellssa 94bassuk Boncuk2307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?