Dün hiçbirsey yoktu dolaba maalesef böyle ettim ama genede iyiafiyet olsun canım, sağlıklı yağlar da ihtiyaç vücut için bir avuç fıstıktan zarar gelmez ama fazlası fazla olurdu tabii
doktora bugün mü gidiyorsun? güncelle bizi de.
afiyetler olsun canım ama mercimek çorba makarna karbonhidratın var proteinin az olmuş gün toplamında az öğün yaptığjn günlerde proteinini eksik tutma
jahahahhsadhs protein dostu yağ düşmanı kaptan kahvaltını beğendiafiyet olsun biraz akşam karbonhidratın fazla gelmiş ama sporun iyiii, ellerine sağlık
kız ben senin menülerini tam anlayamıyorum yaa kahvaltını anladım gerisini anlamadımkahvaltın gayet güzel
sporun harikaaaaa menü çok iyiii, günü çok güzel dengelediğin için o lokum göze bile batmıyor. sürdürülebilir beslenme işte böyle olmalı. harikasınDünkü menüm
Öğle
2ince dilim ekmekten tost
Arada
2 Türk kahvesi minik 1lokum
Akşam
5 köfte ve salata
Yürüyüşe çıkmıştık yolda da bi soda ve ayran içtim
Su 2 lt
Spor 20dk jo
15274 adım
94bassuk Ellssa Boncuk2307
aşko zaten normalde gayet güzel ayarladığını biliyorummmmm o yüzden evet gayet iyiiiDün hiçbirsey yoktu dolaba maalesef böyle ettim ama genede iyi
Karbonhidrat benim imtihanafiyet olsun canım, sağlıklı yağlar da ihtiyaç vücut için bir avuç fıstıktan zarar gelmez ama fazlası fazla olurdu tabii
afiyetler olsun canım ama mercimek çorba makarna karbonhidratın var proteinin az olmuş gün toplamında az öğün yaptığjn günlerde proteinini eksik tutma
jahahahhsadhs protein dostu yağ düşmanı kaptan kahvaltını beğendiafiyet olsun biraz akşam karbonhidratın fazla gelmiş ama sporun iyiii, ellerine sağlık
kız ben senin menülerini tam anlayamıyorum yaa kahvaltını anladım gerisini anlamadımkahvaltın gayet güzel
ayyyy demeee çok zor bi gün seni bekliyor lütfen dikkatttt ben de salmaya çok müsaitim biri salarsa ben hemen salarım lütfen yapmaKarbonhidrat benim imtihan
Bugün arkadaşıma davetliyim bakalım neler olcak
Evet evett canımm direncimi kırdım galibaasporun harikaaaaa menü çok iyiii, günü çok güzel dengelediğin için o lokum göze bile batmıyor. sürdürülebilir beslenme işte böyle olmalı. harikasın
aşko zaten normalde gayet güzel ayarladığını biliyorummmmm o yüzden evet gayet iyiii
Zaten amaç sürdürülebilir olması elbet herşeyden yiyeceğiz ama dengelemek önemli benim için. Bu hafta inşallah iyi bir sonuç alabilirim önümüzdeki hafta ev tutmak için İzmir e gidicez.sporun harikaaaaa menü çok iyiii, günü çok güzel dengelediğin için o lokum göze bile batmıyor. sürdürülebilir beslenme işte böyle olmalı. harikasın
Amaaan dikkat tartıya ne kaldı şurdaKarbonhidrat benim imtihan
Bugün arkadaşıma davetliyim bakalım neler olcak
Evet canimm gittim geldim Dr a tahmin ettiğimiz gibi 2 adet nur topu gibi fitigim olduafiyet olsun canım, sağlıklı yağlar da ihtiyaç vücut için bir avuç fıstıktan zarar gelmez ama fazlası fazla olurdu tabii
Geçmiş olsun canım dikkatli bi şekilde yağ hareketleriniEvet canimm gittim geldim Dr a tahmin ettiğimiz gibi 2 adet nur topu gibi fitigim oldudoktor yürüyüş yapmalısın diyor yürüyünce ağrıyor dedim olsun devam et dedi işte bazı hareketler verdi onları yapacağım ilaç lar var onlarla şimdilik idare edeceğiz bakalım
Posta posta 100 er atlıyorum. Formumdan birşey kaybetmemiştir.valla ben çok demoralize oldum sen o kadar ip atlayınca spor puanını da zor alırım gibi artık ip atlama daha fazla da yakalama şansım olsun bebi de gizli gizli atlamış sonradan söylüyo sahtekara bak her gün atlasam yine yakalayamam 1500 ipi
Sagolasin canimGeçmiş olsun canım dikkatli bi şekilde yağ hareketlerini
Güzel menü, spor da olsa bal kaymak olurmuş Afiyet olsunMerhabalar kızlar menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarim ev yapımı tb lavaş
Peynir 3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
Ara
1 avuç fıstık
1 bardak ayran
2 dilim karpuz
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 karnı yarik 1 kaşık kuskus
Salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 94bassuk
Afiyet olsunsibel_84 Ellssa
17 Haziran menüm
9:00
2 kahve 1 avuç kuru yemiş
12:00
4/5 çatal peynir
1 peynirli tost
Domates salatalık
17:00
4/5 sarma
Salata
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3606432
Adımlar güzel az yenmiş ama karbon ağırlıklı olmuş afiyet olsun
18 Haziran menüm
9:20
2 sütlü kahve
11:30
3/4 çatal peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık yeşil biber
18:30 akşam yemeği bitti
Pancar kavurması
1 dilim ekmek
Domates salatalık biber
1 avuç kuru yemiş
Spor dışardayım eve gidince resmini atarım
Madem suyu sade olup eti puf olmayaymış tam olurmuş:)) afiyet olsunSabah 9
2 yumurta 2 d peynir
6 zeytin domates salatalık biber
1 d ekmek
Ara çıya süt+ 1 muz + 6 badem
1 incir 2ceviz
Ara meyveli maden suyu ,eti puf
Akşam airfryde 2 patlıcan 2 YK yağ ile kızardı
2 d ekmek
1 kase çorba mercimek
2yk yogurt
8100adim
Boncuk2307 Ellssa sibel_84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?