En çok da elden bişey gelmemesi can yakıyor kaptanımAmin canm aynı duyguları bende yaşıyorum ama elimizden bisey gelmiyor , çok çok üzülüyorum
Teşekkür ederim kaptanım biraz meyve fazla kaçıyor bu ara sadeceAfiyet olsun tatlım menü harika adımlar da çok guzel❤
İnşallah canmUmarım hepsi söner ve yaz sonrasında güzel geçer. Elimizden gelmiyor başka şey iyi şeyler düşünmekten başka, bir umut..
Eksidesin canm tebrikler ❤
Tabiki çok uzucuEn çok da elden bişey gelmemesi can yakıyor kaptanım
Afiyet olsun tatlım,meyve güzel sadece birazcık geç olmuş ama göze batmaz yinede adımlarında iyi27 temmuz pazar menü
10.30 3 kaşık menemen, 4 kaşık biberli lor kavurması, 5 zeytin, domates salatalık, 2 dilim tb ekmek
15.30 3 kuru kayısı, 9-10 badem
19.00 3 kaşık pilav, 4 kaşık etli patlıcan yemeği
21.301 kase karışık meyve salatası (şeftali, nektari,erik)
3 lt su 10.400adım+1saat yürüyüş (5.300adım)Ellssa Boncuk2307 tomrs Eki Görüntüle 3623016
Teşekkür ederim kaptanımEksidesin canm tebrikler ❤
Ben de antibiyotik kullandigimdan beri etkilendim. Kendime pre-probiyotik takviyesi almayı düşünüyorum canım. Belki sen de denersin.Sabah tartıldım şimdi atarım şunu da halledeyim atarım bu saate keldı.
Tartı 74
3 gündür kabızlık var karnım çok fena gerilmiş onunda payı vardır diiye düşünüyorun tabi karmakarışık beslenmenin de
Boncuk2307 FitFiliz
Eksi olman çok güzel
İşte bir kaçak daha. İkinizin peşinden cok koştumGünaydınnn canlaarrr
25 Temmuz 87.8
28 Temmuz 88.0
+0.3kg
kücük bir odem diye dusunuyorum bol sporla cumaya eksiye gecerim.kaptanim
FitFiliz
Ellssa
Boncuk2307
Sabit olmasida kötü değil iyi tatlimSabitim sanirim
Cuma 61.1
Pazartesi 61.1
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun tatlım,meyve güzel sadece birazcık geç olmuş ama göze batmaz yinede adımlarında iyi
Iyi tatiller tatlım ,super şekerden uzun sure uzak kalmışsın mutlaka bildir bizlere ,tatilde de zor ama basarirsin❤Teşekkür ederim kaptanımcumaya kadar da umarım dikkat edebilirim izne ayrıldım eşimin memlekete geldik biraz serin burası diye , sonrasında ufak bi deniz tatili olacak şu 10 günü güzel geçirmem lazım şekere geri dönmemem lazım 28 gündür rafine şeker ve paketli atıştırmalık yemedim
Col guzel canm ama meyvenin boyle etkisi oldugunu bilmiyordum,harika oglunla yuryuse cikiyirsan bende kizimi ikna edemiyorum kilosuda var hareket etmesi lazm çok nadir cikiyoruz,ben de kendime katabilirim insallahTeşekkürler kaptanımbirkaç haftadır vücudumun yediklerime tepkisini gözlemliyorum meyve de ellerimde uyuşma ve vücudumda ödem yapıyor geç yediğim için bu gece çok rahatsız oldum
Adımlar da büyük oğlumla sabah yürüyüşüne çıktık o yüzden güzel bir sayı tuttu bu gün katılamadım o kuzeniyle yürüyüşe çıktı sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?