Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biraz yoğun olabilirim bugün günüm var yarın misafir ağırlayacağım hemen 6 Ağustos menümü ekliyeyim
Sabah
Limonlu su

Bir tatlı kaşığı tahin, kayısı cekirdegi, 4 badem

10 da
Bir tabak etli nohut, 6mercibekli sarma,

Öğleden sonra yine komşularım vardı
Biraz tarhana, bir avuç karışık çerez, bir avuç çekirdek
Sade kahve ,yarim elma,bir dilim karpuz,iki dilim armut,

Akşam 6 da
Bir kase mercimek çorba, bir adet patatesli kasarli kofte
Akşam yürüyüş 10 bin adım
Ellssa Boncuk2307 Yawrukush

Kizlar merhaba, ilk dogumumdan sonra surekli kilo alip veriyorum,artik cok sıkıldim alti ay once 86 dan 73 e dusmutum, tekrar 86 ya ciktim
Merhaba aramıza hoşgeldin ben seni hatırlıyorum bakalım sen beni hatırlayacak mısın eski Nick nergismor du
wagen ile hamilelik topiğimiz vardı

Afiyet olsun canim.Bu haftanin en iyi menusu olmus.

Aynen bugün de aynı saatlerde toplandık ve diyetim yine sekteye uğradı aksama yemeyi düşünmüyorum
Komsularida diyete sokalim canimBaska turlu olmayacak..

Pet kliniği canım
Ne guzel, bir suru minik canla berabersin hergun

3 ay gerçekten dikkat etsem kaç kilo veririm sizce metabolizma çok yavaş benim ama
Canim bu yaptigin diyete, egzersize, istikrarina bagli.Ben haftada 500gr vermeyi hedefledim baslarken.Yani bize bagli kac kg gidecegi..n

Boncugum holteri hemen takarlar insallah.kalp ultrasonu cekti mi dr? Kan tahlilide yaptirsaydin.EKG’yide ihmal etme.Insallah guzel haberler vereceksin bize

Bravo kaptanim bu ne azim

Cok guzel birgun olmus canim.

Eki Görüntüle 3627279 kizlar başlangic kilom,bugunden itibaren menulerimi de yazacagim insallah,beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Umarim hedef kilonuza ulasip, onun tarti resminide atarsiniz.

Menun guzel olmus canim.Nasil apartmanda durumlar, toparlanabildiniz mi?

Selam güzeller
Kör Topal gidiyor benim diyet. 83.2 oldu bugün. Dün biraz ekmekli bir gün oldu yoksa kesin 82 lerdeydim

Merhaba kızlar. Beni de grubunuza alır mısınız. Adım Zeynep. Bir kaç gündür sizi takip ediyorum. Kendimi de sizinle birlikte daha motive olacağımı düşünüyorum
Hosgeldiniz

Kizlar selam, dun aksam alintilarimi yazarken uyumus kalmisim yorgunluktan.Nasilsiniz, yarin ki tartiya hazir misiniz?Ben bugun tartilip paylasacagim.Gunun geri kalani guzel gecsin.Opuyorum hepinizi..

Yok malesef olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…