Valla yine bi 30 kg kadar verdim 2 li rakamlara düşmüştüm de bir tatil molası verdim yarın tartı ile yuzlesecem bakalım kaç almışımCok sevindim yine biraraya gelmemize canim..Kilon kac suan, hedefin kac kilo vermek? Birkez beraber basarmisiz, yine basaririz.
30 kilo dile kolay, cook tebrik ediyorum..Valla yine bi 30 kg kadar verdim 2 li rakamlara düşmüştüm de bir tatil molası verdim yarın tartı ile yuzlesecem bakalım kaç almışımiyi yedim neyse yine veririz napalim
Olabilir canim, cok uzun sure 4.takimda kaptanlik yaptim.O zamanlardan belki hatirliyorsundur.
Purple in ikizleri varmış belki ipucu olur Özgecim.Yaaa tabi ya ozge hatırlıyorum bende ayse ozaman ki nick imi hatirlamiyorum da baya kilo vermiştim 4. Takımda 40 45 kg kadarorda belki çıkarırsın
Guzel fikir canimPurple in ikizleri varmış belki ipucu olur Özgecim.
Aslında ben takımlara bakmıştım hepsi kapaninca üzülmüştüm. Belki eski 4. takım üyelerinden de yine devam etmek isteyen vardır. Bir oraya bakip etiketleyelim hatirladiklarimizi. Gelen olabilir. Hareketlenir biraz daha burasi
Afiyet olsun tatlım ❤ yürüyüş de harika ❤Cumartesi Menum
Kahvalti 10bucukta (500kalori)
Eki Görüntüle 3628505
Oglen 3bucukta (300kalori)
Eki Görüntüle 3628506
Aksam 7de (1 ayva, 2cilek, yarim su bardagi cekirdek) 300kalori
1100kalori ile gunu kapattim.
Spor:13.900 adim
Eki Görüntüle 3628507
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Kaptanlar daha iyi bilir ama olur bence canim.Ben yarından itibaren spor ve menümu yazayım mı kaptanlarim bugjnnkoydeyim spor da yapamadım ne yediğimi de yazmadim
Sagol Aysecim, nasil gecti gunun?Afiyet olsun tatlım ❤ yürüyüş de harika ❤
Yok o zamanlar yoktu bebelerim canım zayıfladım sonra hamile kaldımPurple in ikizleri varmış belki ipucu olur Özgecim.
Aslında ben takımlara bakmıştım hepsi kapaninca üzülmüştüm. Belki eski 4. takım üyelerinden de yine devam etmek isteyen vardır. Bir oraya bakip etiketleyelim hatirladiklarimizi. Gelen olabilir. Hareketlenir biraz daha burasi
Cok geçmiş olsunBalıkesir de 6.1 olmuş. iyi sallandık
Tamamdır ablacımBoncuk2307 boncuğum ben çok saldım. işler de çok yoğun. tartı fotosunu yarın sabah atarım. beni hazırlık grubuna alırsan sevinirim.
Seni de aldım ablamKızlar iyi günler netim bitmişti yıllık izindeyim diye paket de almak istemedim iki gün sonra yenileniyor zaten,evde olamayınca maalesef buraya da gelemedim sabah geldik haliyle tartı bildirimlerini de yapamadım haklarınızı helal edinBoncuk2307 kaptanım foto atsam beni hazırlığa alabilir misin
Sen nerdesin abla çok kötü sallandık ben balıkesir merkezdeyimBalıkesir de 6.1 olmuş. iyi sallandık
Ben İzmirdeyim canımTamamdır ablacım
Seni de aldım ablam
Sen nerdesin abla çok kötü sallandık ben balıkesir merkezdeyim
Eşim de izmirde, 6. Katta kötü sallanmış ama burası çok kötüydü ben ilk defa bu kadar çok hissettim bir depremi, dondum kaldım bir şey yapamadımBen İzmirdeyim canım
sındırgı halen sallanıyor. 3-4 civarı artçılar...Eşim de izmirde, 6. Katta kötü sallanmış ama burası çok kötüydü ben ilk defa bu kadar çok hissettim bir depremi, dondum kaldım bir şey yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?