Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoş buldumm Karadeniz in kucuk bir şehri diyelim . Evet biraz sancılı oldu ama sonunda güzel bitti fırtına

Ağzına sağlık kaptanım çok haklısın, ben iki gün fre verdim ama bugün toparlayacağım.insallah, inanın kilo vermek çok zor çok fedekarlık yapmamız lazım ama sonu güzel olacak ❤

Selam kizlar, mutlu pazarlar nasilsiniz? Daha cok arkadas katilmis aramiza ne guzel.Bugun aksam yemegine misafirlerim var, cok kosturdugum bir gun olacak.Yemeklerde diyetimi bozmam ama tatli kisminda bakalim nasil toparlayacagim.Hemen alintilarimi cevaplayip, dunku menumu yaziyorum.

Cok guzel birgun olmus kaptanim.

Hosgeldiniz, moni kaptani hatirlamaz miyim?Dilediginiz tum kilolari verirsiniz umarim.

Ayy insallah yine bir kutlama yapariz cuma gunu canim

Hosgeldiniz

Harika birgun olmus canim

Susi odul ogunu olsun, bugunden itibaren dikkat edip, diyetimizi bozmayalim canim

Tekrar hosgeldiniz

Doğum günün kutlu olsun canım
Tesekkur ederim canim

Cok hareketli birgun geçirmişsin canim, guzel birgun olmus

Canim yine gunun bir kisminda komsularla bulusulmus saniyorumGuzel birgun olmus.Adimlarin her zaman ki gibi harika.

Canim bugun menunu yaz mutlaka, olur mu?

Kızlar spor yapamıyorum ama yüzmeye geldik. Sabah biraz yüzdüm şimdi yeniden bir giricem denize. Biraz suda hareketler filan da yapıyorum.. işe yarıyordur heralde
Kesinlikle ise yariyordur canim

Ayy denizin guzelligi..Bayildim canimmm, köftelerde yenilmis, afiyet olsun.

Ağzına sağlık kaptanım çok haklısın, ben iki gün fre verdim ama bugün toparlayacağım.insallah, inanın kilo vermek çok zor çok fedekarlık yapmamız lazım ama sonu güzel olacak ❤
Evet canim kilo almak cok kolay ama vermek cok zor.Ama beraber basaracagiz.

A selam kaptannkolay gelsin benimde cumaya misafirim vardı, tatlıdan bende kaçırdım, bugün toparlanmaya çalışıyorum ❤

A selam kaptannkolay gelsin benimde cumaya misafirim vardı, tatlıdan bende kaçırdım, bugün toparlanmaya çalışıyorum ❤
Canim benim masalar cok tehlikeli oluyor..Ama 1500 kalori hedefimi bozmayacagim.Sabah ve ara ogun yapip,aksamla beraber 1500e tamamlamak olanim.Ogle yemegini es gececegim..

Hosbuldum canım ben sivastayim ama kayseriliyim aslen annemler orda
Hoşbuldumm canım bir yerlerden hatırlıyor gibiyim seni sankim

Kizlar kahvalti hazirligi, arkasindan da misafir hazirligina geciyorum.Aralarda gelirim size merhaba demeye.Aksaminiz guzel gecsin.
Kirmizi takim yarin kontrol tartisi gunumuz unutmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…