- 25 Mayıs 2023
- 4.429
- 8.072
- 88
Pazartesi tartı bildiriminde atacağım inşallahTartı resmini attıktan sonra takımdasın canım. Hala tartı resmini bekliyoruz
Hosbuldumm canım baya şiştim gibi hissediyorum ama hızlı gelen hızlı gider diyorumTatil dönüşleri başladıhoş geldin canm bir yerden başlamak lazım sabah ilk iş tartıyla yüzleş belki de korktuğun kadar yoktur
Ah sagol canımBuralarda miydin hoşgeldin güle güle git diyelim gecikmeli. Bende kayserideyim
Yarın da ben senin memlekete geliyorum
HosgeldinizHenüz onay gelmedi ama ben yine de yukleyeyim fotoyu :) Eki Görüntüle 3628401
Koruma programı ile devam ederiz inşallah biz de ablaOyy o senin güzel enerjinden canım. Sizleri görünce bende mutlu oluyorum ama görmeyeyim artık sağlıcakla gidin lütfen
Aynn canm hızlıca göndeririz gelenleriHosbuldumm canım baya şiştim gibi hissediyorum ama hızlı gelen hızlı gider diyorumdu bakalım tartıda kaç cikcam
Ah sagol canımhatta çocuklar hastalanınca şehir hastanesine getirdik içimden de geçtin nerde acaba diye
Ay var ya şarkının devamı aklıma gelmemişti yazarkenİçime neşe doldu mesajı görünce
Fitfiliz ablamotur be şöyle
Gucci takımlar, şekilsin öyle
Kıyakmış ablam, ba-ba-bana da söyle
Bak hala karıştırıyorum sibelcim. Keşke yine cumartesi olsaaaCuma canım. Cumartesi bitti
HosgeldinnKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Cat Princess
Yaşınız : 38
Boyunuz : 154
Kilonuz : 74
Mesleğiniz : Eski Turizmci / Yeni Memur :)
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 1
Kilo Alma Nedeniniz : Yapıştı gitmiyor eskiden normalde ayda 3-4 kg verebilirken 2 senedir 68-74 arası takildim
Hedef Kilonuz : 60
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : sağlık, ozguven ve göbeğin yaptığı ağırlıktan dolayı çirkin görüntü ve ayrıca bel ağrısı
Hangi sehirdesin? Ne güzel kurmuşsun düzeniniÇok şükür oglusum iyi büyüdü en son ayrılmıştım eski eşimden malum 2020 de memlekete gelmiştim. Memur oldumoğlumla ayrı eve çıktım. Birlikte takılıyoruz şimdi anne ogul
Buralarda miydin hoşgeldin güle güle git diyelim gecikmeli. Bende kayserideyim
Yarın da ben senin memlekete geliyorum
Bende karıştırıyorum ama alışacağızBak hala karıştırıyorum sibelcim. Keşke yine cumartesi olsaaa
Hosgeldinn
Hangi sehirdesin? Ne güzel kurmuşsun düzeniniböyle cesur kadınlara bayılıyorum.
Purple58 neredeydi ki? Ben unutuyorum aklımda kalmıyor kızlar ya, purple'cim hoşgeldin canım
Şu hem yorar hem acıktırır. Bol yüzüşler canım.Kızlar spor yapamıyorum ama yüzmeye geldik. Sabah biraz yüzdüm şimdi yeniden bir giricem denize. Biraz suda hareketler filan da yapıyorum.. işe yarıyordur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?