Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

9 Ağustos menü
Sabah 9.00 1 dilim yufka ekmek 1 dilim peynir 1 fincan çay 2 zeytin 1 kaşık sebzeli omlet 1 kaşık tahin pekmez
Saat 11.00: 1 fincan Türk kahvesi
Saat 15.30: 1 tabak domatesli spagetti 1 kase mercimek çorbası
Saat 18.00: 1 fincan Türk kahvesi +1 kuru incir
Saat 20.00: 1 küçük eker marka sade kefir
Spor: spor yok ama işyerinde saat 9.30 dan gece 10 a kadar sadece bunları yemek için oturdum ayağımın altı sızlıyor
Emzirmeye devam
Ellssa Yawrukush Boncuk2307

Günaydınn
Benim için yeni bir dönem:) hedefe varana kadar su koyvermek yok inşallah. Ben biraz metabolizmamdan bahsedeyim xunku size garip gelebilir
Çoğunlukla gluten alerjim olduğunu düşünüyorum çünkü en ufak bir ısırınca bile hamile gibi şişiyorum . Kırmızı et alerjim de var . Yumurtaya şöyle ki tazeyse bir şey olmuyor ama bayatsa mahvediyor deli gibi alerji yapıyor. Tuzlu pastalar var ya gecen gün 2 tane yedim gözümün üzeri kabardı.
Velhasıl kelam alerjik biriyim
Kahvaltı ogunu yaptığımda günüm berbat geçiyor
Ne kadar az yersem o kadar enerjik ve mutlu geziyorum bedenim artık yemek olayını çok sevmiyor hep de aç gözlülükten yiye yiye bu hLe geldim
Bundan böyle dikkat etmek istiyorum
Şimdi 3 oğün ye vb şeyler diyenler olacaktır yiyemiyorum bocımm ne kadar az o kadar iyi
..
Ama az yedin diye vucut depoluyor vs vs evet bunu da biliyorum ama her vucut aynı değildi r ben öğünler arasında en az 15-16 saat koymazsan ağrılarım falan oluyor ilaç kullanmak durumunda kalıyorum
.
İşte bu şekilde

Tatil dönüşleri başladı hoş geldin canm bir yerden başlamak lazım sabah ilk iş tartıyla yüzleş belki de korktuğun kadar yoktur
Hosbuldumm canım baya şiştim gibi hissediyorum ama hızlı gelen hızlı gider diyorum du bakalım tartıda kaç cikcam
Buralarda miydin hoşgeldin güle güle git diyelim gecikmeli. Bende kayserideyim
Yarın da ben senin memlekete geliyorum
Ah sagol canım hatta çocuklar hastalanınca şehir hastanesine getirdik içimden de geçtin nerde acaba diye

9 Ağustos menüm Boncuk2307
Yawrukush
Ellssa
Sabah kahvaltısı 10 da
Haşlanmış yumurta 1 adet,2yk menemen,1tb ekmek, kapya biber,

12
bir tavuk but

15 16 da
Bir dilimkıbrıs tatlı,biraz tarhana,bir kase çerez karışık, bir elma,bir dilim karpuz
Askam 18
Iki içlik köfte
Akşam yürüyüşü 8 bin adım

Günaydıınnn yatılı misafirim vardı uğrayamadım buraya baya yorulmuşum menüleri hiç hatırlamıyorum açıkcası 2günlük sporları ekliyeyim en iyisi
Cuma 2mil leslie+ adımlar
sibel_84 Boncuk2307 Ellssa

Eklentiler

• 1000033290.webp
    14 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000033289.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 1
Oyy o senin güzel enerjinden canım. Sizleri görünce bende mutlu oluyorum ama görmeyeyim artık sağlıcakla gidin lütfen
Koruma programı ile devam ederiz inşallah biz de abla
Aynn canm hızlıca göndeririz gelenleri

Cuma canım. Cumartesi bitti
Bak hala karıştırıyorum sibelcim. Keşke yine cumartesi olsaaa
Hosgeldinn
Çok şükür oglusum iyi büyüdü en son ayrılmıştım eski eşimden malum 2020 de memlekete gelmiştim. Memur oldum oğlumla ayrı eve çıktım. Birlikte takılıyoruz şimdi anne ogul
Hangi sehirdesin? Ne güzel kurmuşsun düzenini böyle cesur kadınlara bayılıyorum.

Buralarda miydin hoşgeldin güle güle git diyelim gecikmeli. Bende kayserideyim
Yarın da ben senin memlekete geliyorum
Purple58 neredeydi ki? Ben unutuyorum aklımda kalmıyor kızlar ya, purple'cim hoşgeldin canım

Bende karıştırıyorum ama alışacağız

Yawrukush Özgecim söz vermistim sana Tekirdağ fotoları atarım diye. İstediğim gibi olmadı hiç. O gün kiraladığımız arabayı tam iki saat geç teslim alabildik. Öyle olunca da vaktimiz gitti. Bir de yangını duyunca moralimiz bozulmuştu iyice. Yine de arabadan biraz foto çektim sahili, pek belli olmasa da.
Diğeri de tamamen gıcıklık fotosu

Eklentiler

• 1000043517.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000043519.webp
    197,5 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000043501.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…