- 23 Ağustos 2020
- 4.754
- 9.049
- 108
- 35
Az mı sevindim dün çok yemiştimBu kadar az beslenmeyle metebolizmaniz yavaslamiyo mu kilo verebiliyo musunuz
Bilmiyorum veremiyorum zaten :/Bu kadar az beslenmeyle metebolizmaniz yavaslamiyo mu kilo verebiliyo musunuz
Hoşgeldin canım. Arkadaşlar yönlendirmiş seni.Merhabaasssss. @gezegenfeza ismini arattım ve beni buraya yolladı. Ben eski adıyla babycat sonra adımı lonely single girl yapmıştım. Gezegencim hatırlar. Monilerle aynı gruptaydik.
Şimdi yine ibreyi zorlandığım için kendimi burada buldum.
Hoşgeldin tekrardan canımKATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Cat Princess
Yaşınız : 38
Boyunuz : 154
Kilonuz : 74
Mesleğiniz : Eski Turizmci / Yeni Memur :)
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 1
Kilo Alma Nedeniniz : Yapıştı gitmiyor eskiden normalde ayda 3-4 kg verebilirken 2 senedir 68-74 arası takildim
Hedef Kilonuz : 60
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : sağlık, ozguven ve göbeğin yaptığı ağırlıktan dolayı çirkin görüntü ve ayrıca bel ağrısı
Hoşgeldn aramıza canımYaş 31
Boy 160
Kilo 68
Meslek ev hanımı
Medeni hal evli
Çocuk sayısı 2
Kilo alma nedenim: sürekli evde oturuyorum o yüzden bu benim dogumlarimda bile gördüğüm en fazla kilo dogumlarimdan sonra hiç bişey yapmadan 54 kiloya düşmüştüm ama bu sefer aldım veremiyorum
Hedef kilo 54
Kilo verme sebebim kiloya alışık değilim kendimi çok fazla hissediyorum
Gelin çıkartırken çaldılar bir saate yakın. Tabi ben de uyuyamadım. Ama hata bende kahvaltıdan sonra yatıp uyuyacaktim. Kalkıp ütü yaptım sonra yatayım dedim.Cok iyi yapmissin canim, ya yediklerimizle dengeleyecegiz, ya egzersizle
Cook tesekkur ederim Filizim
Afiyet olsun canim
Nasil gidiyor kaptanim diyet?
Hay Allah sabah sabah davul mu caldilarPikniginiz guzel gecmistir umarim.
Afiyet olsun canımKızlar selam
14:00 A kadar kahve su vs sıvı geçiştirdim
14:00
1 karışık tost , 2 yumurtalı peynirli omlet 1 domates
16:00 1/2 dilim kakaolu kek ,1 züber
18:00
1 kase yoğurt
Akşam da eliptik yaparım inşallah
sibel_84 Ellssa Boncuk2307
Aynı duyguları yaşıyoruz canım. İnsan moral buluyor okurken ama son 6 sayfa kala çıkmam lazım.Evet canım alıntıları yapanyapa geliyorumYine döktürmüşsünüz moral buluyorum okurken
Bendede aynı durum var biliyo musun kuş kadar yiyorum duruyo kilo vermem o yüzden sordum nasıl olcak bilmiyorum yaBilmiyorum veremiyorum zaten :/
Sporla destekliyor musunuzBendede aynı durum var biliyo musun kuş kadar yiyorum duruyo kilo vermem o yüzden sordum nasıl olcak bilmiyorum ya
Evlenenler mutlu olurlar insallah kaptanim.Pikniginizin guzel gecmesine cok sevindimGelin çıkartırken çaldılar bir saate yakın. Tabi ben de uyuyamadım. Ama hata bende kahvaltıdan sonra yatıp uyuyacaktim. Kalkıp ütü yaptım sonra yatayım dedim.
Piknik harika oldu canım. Çocukları da özlemiştim. Güldük eğlendik.
Afiyet olsun canım
Kaptanim harikasin
Yok soğuk dondurma, kola falan cnm. Bugün de azaldı ama geçmedi tamGeçmiş olsun canım. Sulardan filan mı oldu acaba
Düne göre iyiMeyve gunde 1 porsiyon yiyebilirsin canim.Ya da tatli bir sey istiyorsan, cok abartmadan.Nasil gidiyor bu haftan?
Harika birgun olmus kaptanim, nasilsin?
Harika gidiyorsun bu hafa canim, cok seviniyorum.Apartmanınız ne durumda, her sey normale dondu mu?
Afiyet olsun
Adimlariniz harika.
Guzel birgun olmus canim
Cok gecmis olsun Burcincim, simdi nasilsin?
Canimm keske komsu olabilseydik, ne tatli olurdu., Ben hala cay ve kahveyi bolca iciyorum.Ozaman hazir icebiliyorken, iceyim en iyisi degil mi Filizim
Bence de canım kıymetini bil çay kahve günlerininMeyve gunde 1 porsiyon yiyebilirsin canim.Ya da tatli bir sey istiyorsan, cok abartmadan.Nasil gidiyor bu haftan?
Harika birgun olmus kaptanim, nasilsin?
Harika gidiyorsun bu hafa canim, cok seviniyorum.Apartmanınız ne durumda, her sey normale dondu mu?
Afiyet olsun
Adimlariniz harika.
Guzel birgun olmus canim
Cok gecmis olsun Burcincim, simdi nasilsin?
Canimm keske komsu olabilseydik, ne tatli olurdu., Ben hala cay ve kahveyi bolca iciyorum.Ozaman hazir icebiliyorken, iceyim en iyisi degil mi Filizim
E cok az uyumuşsun sen kaptişim sanki.Cok iyi yapmissin canim, ya yediklerimizle dengeleyecegiz, ya egzersizle
Cook tesekkur ederim Filizim
Afiyet olsun canim
Nasil gidiyor kaptanim diyet?
Hay Allah sabah sabah davul mu caldilarPikniginiz guzel gecmistir umarim.
Ne güzeeelll
Molan güzel geçsin canımNasilsiniz kizlar , ogle arasindayim, bir bakayim sizlere dedim.
Geçer umarım en yakın zamanda tamamen. Mide kötü olunca insan çok keyifsiz oluyor. Ben de bugün yarım kilo incir yemek suretiyle tuvaletten çıkamaz oldumYok soğuk dondurma, kola falan cnm. Bugün de azaldı ama geçmedi tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?