Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım

Eskiden biraz dikkat etsem bi ogun atlasam kilom gidiyordu. Simdi gitmiyor cok dikkat etsem bile.
Neden olabilir yas faktoru dicem. 34 yasindayim o kadar da metabolizma cokmemistir heralde.
D vitaminim ve demirim dusuk neden olabilir mi sizce?

Eskiden biraz dikkat etsem bi ogun atlasam kilom gidiyordu. Simdi gitmiyor cok dikkat etsem bile.
Neden olabilir yas faktoru dicem. 34 yasindayim o kadar da metabolizma cokmemistir heralde.
D vitaminim ve demirim dusuk neden olabilir mi sizce?
Olabilir canm 35 den sonra ek takviye almamız lazım sanırım, bende ihmal ediyorum , vitamin eksikliğin de kilo vermek çok zorlasiyor

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm o kadar karışık ki bazen iştahım çok açık oluyor yarından ıtıbaren proteini ağırlıklı beslenicem inşallah
Saat 12,30
4 tane yaprak sarması
Küçük bır dılım saray sarmas
Küçük bir yufka arası peynır
Saat 18,30
İki orta havuçlu havuç tarator
Bir mandalina
3 litre su
Ellssa B Boncuk2408

27.10.2025

12:00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Yeşillik

Akşam 19;00
1 tabak et sote
1 tabak yeşil salata

2 litre su
Adım 3122

28.10.2025

12:30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
Yeşillik

Akşam 19:00
6 tavuk kanat fırında
1 kase salata

3 litre su
Adım 6776

Boncuk2307 Ellssa I Incekaktus

Afiyet olsun canım

İyiaksamlar
Sabah 10
1 haşlanmış yumurta
1 kalem börek

Ogle
1.elma1 avuç
1.mandalin
kabak çekirdeği

Akşam 18.30
1 kepçe çorba
2 kaşık pilav üzerine et döner
Salata
Su 2.5 litre
Spor 6.bin adım
Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307

ben de öyleyim sabah 67'yi gördüm ve giyecek kıyafetim kalmadı neredeyse ve hala daha gözüm yemeklerde, iştahımı kesemiyorum, yeme düzeni oturtamıyorum ne olacak bu böyle bilmiyorum
Bu sıra ben de öyleyim. Daha haftasonu kendime bir sürü telkinler yapmıştım halbuki. Motiveyim sanıyordum

Bugün bir saat yürüyüş dün de yarım saat eliptik yaptım kızlar. Spora vekut ayırmaya çalışıyorum ama keşke daha fazla olsa süreler.
Bir de gerçekten çok mu yiyorum yoksa midem mi küçüldü bilmiyorum ama karnım kocaman oldu gurul gurul bir de. İki üç gündür bu sekilde

Boncuk2307 canım boncukcum nasılsın? Dün aklıma geldin depremi duyunca. İyisiniz di mi? Korkmuşsunuzdur.
Allah sakinlik versin toprağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…