kaptan olunca çok pis hırslanıyorumKaptanlık kesinlikle sana yarıyor kuşum, bir de Büşra'ya
Bugün 3. Derse kadar adımlarım sıfır görünüyordu deli oldum. Sonra eve gelince şarjım bitti şarjım doldu telefonu çocuk aldı eeee??? Yakında inşallah bu derdim geçecek
sipariş mi verdin canım?
Bu hafta tekrar olursun inşallah canımcımkaptan olunca çok pis hırslanıyorum
Evet canım sabah sipariş verdim inşallah hemen gelir heyecanla bekliyorum :))sipariş mi verdin canım?
Aynen. 200 gr ın altına düşmüyorum genelde. Yanına sebze yada salatayla günü kapatıyorum 2 öğün yediğim için.
Ben protein hesaplamasini bilmiyorum canim. Sadece vucudun gerekli olan gunluk protein miktarini biliyorum oda = kilo(gr) x 110 dakikadır hesap yapıyorum nerde yanlış var diye. Şöyleki, mesleğim masa başı olmadığından ve gün içinde hareket etmeye çalıştığımdan kas kaybı yaşamadan kilo vermek için almam gereken minimum protein miktarı;
kilom x 0,8 = 70,4 gr.
Sabah kahvaltıda 2 yumurta, 50 gr kadar füme, 40 gr da peynir yiyorum = 25 gr protein
Akşam yemekte 250 gr tavuk yiyorum = 45 gr protein,
Topladım = 70 gr protein oldu.
Eksik yada yanlış bilgim varsa düzeltin lütfen
Ben de pazaryeri.liyim
Ne guzel ankarada olanlarla da olsa keskeKonyada oturuyorum canim, degisiklik oldu psikolojik olarak inan ki:)
Hamileyim canım da kilom yüksek olduğu için sağlıklı beslenerek gittiği kadar gitsin kafasindayim 2 hamileliğimde de vermiştim kilo bunda vermeyeceğim sanırımsen hamile değil misin?
Ne siparis ettin canimEvet canım sabah sipariş verdim inşallah hemen gelir heyecanla bekliyorum :))
Cok az degil mi Emma11.45 su, hurma, bir avuç kuruyemiş
13.25 1 dilim ekmek, yumurtali patates
16.10 neskafe, az kraker
Suyu az ictim.
Evde yumurta bitti:)
Beth18
Haklısın vallahi kaptanım daha sık gelmeye çalışayım yetişemiyorum bu aralar her fırsatta uyuyorum ben ya yetmiyor uykuGelmiyorsun canim
Bileklik bu konuda kurtarıcı oluyor ama bilekliği taktiğin kolu sabit tutmayacaksin bebek arabası yada çocukları kucağına aldığında saymıyorBugün 3. Derse kadar adımlarım sıfır görünüyordu deli oldum. Sonra eve gelince şarjım bitti şarjım doldu telefonu çocuk aldı eeee??? Yakında inşallah bu derdim geçecek
Bi seyleri unuttum diyom da hatirlayamadim.Ne siparis ettin canim
Cips yedim ondan az degil canim
Cok az degil mi Emma
Düzeltme:11.45 su, hurma, bir avuç kuruyemiş
13.25 1 dilim ekmek, yumurtali patates
16.10 neskafe, az kraker
Suyu az ictim.
Evde yumurta bitti:)
Beth18
ne aldın model olarak?Evet canım sabah sipariş verdim inşallah hemen gelir heyecanla bekliyorum :))
nasıl oldun canım?
canım bilekliğin ne marka? geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine.MENÜM
08.30 tost ekmeğine kepekli tost
09.00 sütlü nescafe
12.00 şekersiz çay
15.00 tavuklu sezar salata
20.00 iki üç kaşık yoğurt
adım 8.800
kızlar çok öksürüyorum umarım zatüree olmamışımdır yarın yürümeyebilirim valla
ugurbocuuu Cordelia Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?