- 20 Mart 2008
- 141.951
- 213.884
- 1.423
- 60
Pastel kardio demiş baktım şimdi 20 dakika filan yapılır yaniPilates felan yaparken çok sıkılıyorum abla ya
Tamam ablacim az yürüyeceğim
Tamam abla 10.000 binde bırakıyorum bugun :)Pastel kardio demiş baktım şimdi 20 dakika filan yapılır yani
Bak aklın yolu brmiş demi oda diyor azalt diye kuzum
Pilatesten korkuma hiç yapmamıştım. Ama şimdi alıştım. Bütün omurgam rahatladı, ağrılarım vardı geçti. Şimdi severek yapıyorum. Ama bugün orta seviye tabata varmış. Ben başlangıç seviyesini zor yapıyorumPilates felan yaparken çok sıkılıyorum abla ya
Tamam ablacim az yürüyeceğim
Yok canım benim bugünkü kendi egzersizim zor. Leslie olsa iyi1'den balıyorsun zaten oda 15 dakika sürüyor 1 hafta yada 10 gün yapıp 2'ye geçiyorsun lk başta zorlanırsın belkde alııyorsun zaten.
Ben çok rahat yapıyorum normldede hep hareketliymdir zamanındada az spor yapmadım step yaptım bir dönem 1 yıl kadar..
Bencede kuzum ayaklarına vücuduna zarar yani,kızımada dedim donun gittiği yerde hoca filan yokmuş.Tamam abla 10.000 binde bırakıyorum bugun :)
Hangisini yapıyorsun hareket olarak.Pilatesten korkuma hiç yapmamıştım. Ama şimdi alıştım. Bütün omurgam rahatladı, ağrılarım vardı geçti. Şimdi severek yapıyorum. Ama bugün orta seviye tabata varmış. Ben başlangıç seviyesini zor yapıyorum
Yok canım benim bugünkü kendi egzersizim zor. Leslie olsa iyi
Teşekkür ederim ablacimBencede kuzum ayaklarına vücuduna zarar yani,kızımada dedim donun gittiği yerde hoca filan yokmuş.
Arkadaşı diyetisyene gidiyor ona soracakadım olayını.
Bende bir kanal önereyim.Kardio buldum bir tane çok rahat yapılır.
Bugün bunu yapmam lazım. Seyrederken kolay görünüyor , yaparken fenaHangisini yapıyorsun hareket olarak.
Rica ederim kuzum ne demekTeşekkür ederim ablacim
Hemen bakıyorum bunada sağolunBende bir kanal önereyim.
Bu seri ile haftada 4 gün yaparak ve beslenmeme dikkat ederek çok güzel sıkılaşmıştım.
Squat fena yaaa bunu birde duvara dayanarak yapanlar var .Bugün bunu yapmam lazım. Seyrederken kolay görünüyor , yaparken fena
Benim videoda 30 sn hareket 15 sn dinlenmeBenim önerdiğim kanaldaki Mustafa Hoca (Videodaki adam) da tabata programı kullanıyor. Durmalı kalkmalı yani30 saniye hiç durmadan hareket edip 30 saniye dinleniyorsun. Böylelikle nabzın birden artıyor ve sporu bitirdiğin zaman bile uzun bir süre kalori yakmaya devam ediyorsun. (HİİT kardiyoyu böyle tanımlıyorlar, zaten Türkçe açılımı Yüksek Yoğunluklu İnterval Antrenman)
Zor çok zıplaması varSquat fena yaaa bunu birde duvara dayanarak yapanlar var .
Benim ayak bileğim ameliyatlı birde tendom kopukluğu vardı bunda eğilip kalkma var bileğim çok zorlanır bunda tehlkeli olur.
Günaydin canimGünaydın kızlar kahvaltı Faslı anca bitti hümayi okula gönderip evi toplarım
Ben ilk videoyu gönderdim, başlangıç seviyesi. Seviye ilerledikçe hareket süresi artıyor, dinlenme süresi kısalıyor canım.Benim videoda 30 sn hareket 15 sn dinlenme
Zor çok zıplaması var
Kolay gelsin ablacimMarkete gidip elecem hemen
Caktirma kimse fark etmemiş.Afiyet olsun guzel menu ablacim
Günaydın
Gunaydin ablacim
Abla bu hafta kirmizi takimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?