Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Pilates felan yaparken çok sıkılıyorum abla ya

Tamam ablacim az yürüyeceğim
Pilatesten korkuma hiç yapmamıştım. Ama şimdi alıştım. Bütün omurgam rahatladı, ağrılarım vardı geçti. Şimdi severek yapıyorum. Ama bugün orta seviye tabata varmış. Ben başlangıç seviyesini zor yapıyorum
Yok canım benim bugünkü kendi egzersizim zor. Leslie olsa iyi

Bende bir kupa Türk kahvesi içtikten sonra 1 saat yürüyüşe çıkıyorum birazdan. Gün içinde hareketliyim ama çoğu yere telefon götürmeyince akşama anca 8000-9000 adım oluyor. Aslında hiit kardiyo yapmak çok iyi geliyor bana. Çok kısa sürede çok güzel kalori yakıyorsun. Ama sabahın köründe yollara döküldüğüm, akşamda kurtlar gibi aç döndüğüm için 15 dakikamı ayıramıyorum..

Hangisini yapıyorsun hareket olarak.

Benim önerdiğim kanaldaki Mustafa Hoca (Videodaki adam) da tabata programı kullanıyor. Durmalı kalkmalı yani 30 saniye hiç durmadan hareket edip 30 saniye dinleniyorsun. Böylelikle nabzın birden artıyor ve sporu bitirdiğin zaman bile uzun bir süre kalori yakmaya devam ediyorsun. (HİİT kardiyoyu böyle tanımlıyorlar, zaten Türkçe açılımı Yüksek Yoğunluklu İnterval Antrenman)

Benim videoda 30 sn hareket 15 sn dinlenme
Squat fena yaaa bunu birde duvara dayanarak yapanlar var .
Benim ayak bileğim ameliyatlı birde tendom kopukluğu vardı bunda eğilip kalkma var bileğim çok zorlanır bunda tehlkeli olur.
Zor çok zıplaması var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…