Bizimde kedimiz var abla cok iyi geliyorEvet bende kendime telkinler veriyorum, 2 kedi sahiplendik, bütün negatif enerjimi alıyorlar. Inan doğru düzgün oturmaya fırsat bulamıyorum daha neyle ilgileniyim, isim bitmiyor ki.
Yasin filan okumaya çalışıyorum, onun dışında ufak dualar filan ediyorum. Hatta bazen kendime kızıyorum, şımarıklık etme diye, nerden nereye geldiğimin, nasıl geldiğimin farkındayım, umarım çabuk geçer
- deyim ama umut biraz daha iyi biseydi insanlah çok etkilemezEtkilemez canim yaa cok fazla ekside olsan bile yeter
Sen ne şeker bir şeysin böyleEvet bende kendime telkinler veriyorum, 2 kedi sahiplendik, bütün negatif enerjimi alıyorlar. Inan doğru düzgün oturmaya fırsat bulamıyorum daha neyle ilgileniyim, isim bitmiyor ki.
Yasin filan okumaya çalışıyorum, onun dışında ufak dualar filan ediyorum. Hatta bazen kendime kızıyorum, şımarıklık etme diye, nerden nereye geldiğimin, nasıl geldiğimin farkındayım, umarım çabuk geçer
Ben regl oldumya ben 5leri göremeyecek miyim bu arada internetimiz gitti sebepsizce çok giremeyeceğim inşallah bir an önce gelir
Hele benim ilk haftdanKızlar arkamdan geliyor teker teker
Bu hafta az eksiniz olsa da haftaya güzel yansır
Ben yine mi kaçırdım. Tatlım zaten hastaydın gene mi hasta oldunKızlar alıntı yapamadım sorun çıkardı.yazan herkesten Allah razı olsunşimdi daha iyiyim.
Bazıları bulup bunuyorÇok dikkat ediyorum canım benim çok çok oda eksi gelirim ama hedefim 1.500 vermekti herhalde 800 falan eksi çıkarbu regl nerden geldi ta birde ilk defa
afiyet olsun canım. harika bir menüIyi akşamlar kızlar, bugünlük yeme işi bitti. Menümü paylaşayım ama adımlarımı daha sonra paylaşacağım. Dün adımlarımı gönderdikten sonra 2000 adım daha attım çünkü
Sabah 09.30
2 haşlanmış yumurta,
2 kk peynir, 5 tuzsuz zeytin,
4 kiraz domates, 1 tabak yeşillik.
Öğlen 13.30
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2yk yoğurt.
Akşam 17.30
2 tabak kabak yemeği (sadece kabak ve salçalı su ile pişmiş)
1 kase yoğurt.
Suyu 2 ltye tamamlarım.
fesang Zipzip- 60kiloyum
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar, bugünlük yeme işi bitti. Menümü paylaşayım ama adımlarımı daha sonra paylaşacağım. Dün adımlarımı gönderdikten sonra 2000 adım daha attım çünkü
Sabah 09.30
2 haşlanmış yumurta,
2 kk peynir, 5 tuzsuz zeytin,
4 kiraz domates, 1 tabak yeşillik.
Öğlen 13.30
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2yk yoğurt.
Akşam 17.30
2 tabak kabak yemeği (sadece kabak ve salçalı su ile pişmiş)
1 kase yoğurt.
Suyu 2 ltye tamamlarım.
fesang Zipzip- 60kiloyum
Nasıl iyi durumdaiyi durumda
15682 :)
Bazıları bulup bunuyor
Mercimek çorbası , karnabahar yimeee, salata ve isyanakşama menüde ne var?
Bazıları bulup bunuyor
Namaza başladım, hatime başladım. Ama hiç bir şeye yetişemiyorum. Evet içim biraz daha huzurlandi. Ama hep çok yorgunum, hiç bir şeyden zevk almiyorum mutlu olamıyorumEvet bende kendime telkinler veriyorum, 2 kedi sahiplendik, bütün negatif enerjimi alıyorlar. Inan doğru düzgün oturmaya fırsat bulamıyorum daha neyle ilgileniyim, isim bitmiyor ki.
8525Nasıl iyi durumdasöyle bakıyım kaç
Haklısın aşkım
güzel menü bence. gayet sağlıklıMercimek çorbası , karnabahar yimeee, salata ve isyan
Nasıl iyi durumdasöyle bakıyım kaç
Haklısın aşkım
profil resmin çok havalı
Teşekkür ederim kuzumafiyet olsun canım. harika bir menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?