Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ilk sayfada puanlar var canim
Hesaplayip yazabilirsin
Cordelia spor sonuclarini acikliyor cuma gunleri
Profil msjima bakın canikolarim

Afiyet olsun canim❤

Bilecige gel alırsın kuru kırmızı biber hem
Heee kırmızı acı biberi sevmiyorum. Yeşil kıtır kıtır acı biber candır
Afiyet olsun Saracım. Lutenitsa ben de çok seviyorum yarın sabah yiyeyim diyetisyen mi yazdı?

Iyiyim bende canim sabahta etiket yapayim dedim ev yogundu unuttum görmusken yazayim dedim
Oyy canım benim sağol baş dönmesi azalıp çoğalıyor sanki beynim bir anda puslaniyor gibi.pazartesi yada salı günü kan vericem inşallah büyük bir sıkıntı çıkmaz

Heee kırmızı acı biberi sevmiyorum. Yeşil kıtır kıtır acı biber candır

Afiyet olsun Saracım. Lutenitsa ben de çok seviyorum yarın sabah yiyeyim diyetisyen mi yazdı?
Yok canım diyetisyen yazmadı ama çok sevdiğim için bir tatlı kaşığı yedim kalorisinin çok olduğunu düşünmüyorum

Oyy canım benim sağol baş dönmesi azalıp çoğalıyor sanki beynim bir anda puslaniyor gibi.pazartesi yada salı günü kan vericem inşallah büyük bir sıkıntı çıkmaz
Geçmiş olsun canım kalbini ferah tut tertemiz çıkacak sonuçların büyük ihtimal vertigo oldun canım ki eğer öyleyse ilaçla tedavisi mümkün

Canimmm zeynepcim rabbim şifa versin inşallah sıkıntı çıkmaz bizi haberdar et
Yok canım diyetisyen yazmadı ama çok sevdiğim için bir tatlı kaşığı yedim kalorisinin çok olduğunu düşünmüyorum
Ben de çok seviyorum yarın yiyeceğim oleeey

Geçmiş olsun canım kalbini ferah tut tertemiz çıkacak sonuçların büyük ihtimal vertigo oldun canım ki eğer öyleyse ilaçla tedavisi mümkün
Cok sağol canım Allah razı olsun internetten Elhan ablanın dediği videolar varmış onları yaptım ve yapıyorum da şifa Rabbimden
Canimmm zeynepcim rabbim şifa versin inşallah sıkıntı çıkmaz bizi haberdar et

Ben de çok seviyorum yarın yiyeceğim oleeey
Amin canım tamamdır haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…