Sağol canım ya beni tanımışsınsenden de böyle bir yanıt beklerdim zaten
Yok yok diyeti bozmadım kaptanımIyi akşamlar canlar
kırmızılarım nasılsınız nasıl gidiyor bozmadınız değil mi diyetleri
@Elhan @s i d e l y a @Nefesimmmsin60kiloyum Lavinia_98 @KarlarKralicesi sara_28 nasılsınız kırmızı kızlar yarın pazar diye salmayın kocalarınızla pazar kahvaltısı keyfini obur aya erteleyin tamam mi canikolarim
Afiyet olsun canım yarın telafi edersin şifa niyetine olsunçok sayıda pişi
Ilk sayfada puanlar var canimAz yedim kaptanım baya spor da yaptım siz bu sporları yazıyor musunuz ben adım hariç yaptığım sporları yazmıyorum buraya onları da mı puana ekliyorsunuz
30 dakika hızlı dans ettim çocuklarla ikindileyim de çocuğu arabasına koydum yürüdüm hava iyiydi
Profil msjima bakın canikolarim
Afiyet olsun canim❤Menümü yazayım
Sabah 10.30
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir tane zeytin
Bir tatlı kaşığı Lutenitsa
Salata
Ihlamur
Öğle
Yok
Akşam 18.30
Bir porsiyon adana kebap (ekmeksiz)
Salata
Közlenmiş biber ve domates (bir tane )
Su 2.5 litre spor 10055 adım
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu
Eki Görüntüle 3005304
Heee kırmızı acı biberi sevmiyorum. Yeşil kıtır kıtır acı biber candırBilecige gel alırsın kuru kırmızı biber hem
Afiyet olsun Saracım. Lutenitsa ben de çok seviyorum yarın sabah yiyeyim diyetisyen mi yazdı?Menümü yazayım
Sabah 10.30
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir tane zeytin
Bir tatlı kaşığı Lutenitsa
Salata
Ihlamur
Öğle
Yok
Akşam 18.30
Bir porsiyon adana kebap (ekmeksiz)
Salata
Közlenmiş biber ve domates (bir tane )
Su 2.5 litre spor 10055 adım
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu
Eki Görüntüle 3005304
Iyiyim bende canim sabahta etiket yapayim dedim ev yogundu unuttum görmusken yazayim dedimİyi diyelim iyi olalım canımsen nasılsın kaptan
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim
Oyy canım benim sağolIyiyim bende canim sabahta etiket yapayim dedim ev yogundu unuttum görmusken yazayim dedim
Yok canım diyetisyen yazmadı ama çok sevdiğim için bir tatlı kaşığı yedim kalorisinin çok olduğunu düşünmüyorumHeee kırmızı acı biberi sevmiyorum. Yeşil kıtır kıtır acı biber candır
Afiyet olsun Saracım. Lutenitsa ben de çok seviyorum yarın sabah yiyeyim diyetisyen mi yazdı?
Geçmiş olsun canım kalbini ferah tut tertemiz çıkacak sonuçların büyük ihtimal vertigo oldun canım ki eğer öyleyse ilaçla tedavisi mümkünOyy canım benim sağolbaş dönmesi azalıp çoğalıyor sanki beynim bir anda puslaniyor gibi.pazartesi yada salı günü kan vericem inşallah büyük bir sıkıntı çıkmaz
Canimmm zeynepcim rabbim şifa versin inşallah sıkıntı çıkmaz bizi haberdar etOyy canım benim sağolbaş dönmesi azalıp çoğalıyor sanki beynim bir anda puslaniyor gibi.pazartesi yada salı günü kan vericem inşallah büyük bir sıkıntı çıkmaz
Ben de çok seviyorum yarın yiyeceğim oleeeyYok canım diyetisyen yazmadı ama çok sevdiğim için bir tatlı kaşığı yedim kalorisinin çok olduğunu düşünmüyorum
Cok sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım kalbini ferah tut tertemiz çıkacak sonuçların büyük ihtimal vertigo oldun canım ki eğer öyleyse ilaçla tedavisi mümkün
Amin canımCanimmm zeynepcim rabbim şifa versin inşallah sıkıntı çıkmaz bizi haberdar et
Ben de çok seviyorum yarın yiyeceğim oleeey
Bir tabak sarma yedim tabi bulgur yduIyi akşamlar canlar
kırmızılarım nasılsınız nasıl gidiyor bozmadınız değil mi diyetleri
@Elhan @s i d e l y a @Nefesimmmsin60kiloyum Lavinia_98 @KarlarKralicesi sara_28 nasılsınız kırmızı kızlar yarın pazar diye salmayın kocalarınızla pazar kahvaltısı keyfini obur aya erteleyin tamam mi canikolarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?