Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oyy canım benim sağol baş dönmesi azalıp çoğalıyor sanki beynim bir anda puslaniyor gibi.pazartesi yada salı günü kan vericem inşallah büyük bir sıkıntı çıkmaz
Gecmis olsun canim sonuclarin iyi cikar inşallah
Sabahtan bu yana çay kahve tükettiğimden ağzım ın tadı gitti. Şimdi kahveme bir kaç damla süt damlatıyorum, bilginize
Afiyet olsun canim❤

Cok sağol canım Allah razı olsun internetten Elhan ablanın dediği videolar varmış onları yaptım ve yapıyorum da şifa Rabbimden

Amin canım tamamdır haber veririm
Canım doktorun bilgisi dışında kendi başına hareketler yapma kaş yapayım derken göz çıkarırsın önce bir teşhis konsun sonra doktorun seni yönlendirecektir egzersiz konusunda

bügün ki menüm
sabah
2 adet közlenmişacı biber
2 adet haşlanmış yumurta
yarım salatalıkn, domates
3 dilim ekmek çay
Ara
biraz ananas yarım muz
akşam
1 adet biber, 2 adet patlıcan 5 adet asma yaprağı sarma
1 kase cacık

1 bardak çay yanına yarım dilim kek

ben çiğ biberde acı sevmem. acı biber ya turşu olacak, ya kızartma ya da közleme
ben kurutulmuş kırmızı parmak biberle sos hazırlıyorum yemek ve çorbaların içine. harika oluyor
Bendensin bende turşu biberi olarak yada kızartma közleme olacak hele acı biber kızartmasının üzerine sarımsaklı domates sosu olacak yanınada çıtır çıtır sıcak ekmek ve çay ohhhhh mis

Benim acida sınırım yok..şuana kadar herkesin yiyemezsin dediği biberleri ekmeksiz yedim. Onu da yedim mi bilmiyorum. Denerim yolla gelsin.
1 acıda sever benim bu konı d kayın babamla yarışırız hatta bazen yiyemediğini bana devreder

Afiyet olsun canim ❤
Dünkü menünü yazmadin bu arada

Gecmis olsun canim sonuclarin iyi cikar inşallah

Afiyet olsun canim❤
AMiN canım inşallah
Canım doktorun bilgisi dışında kendi başına hareketler yapma kaş yapayım derken göz çıkarırsın önce bir teşhis konsun sonra doktorun seni yönlendirecektir egzersiz konusunda
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.o anda ne gecirecekse insan onu yapıyor.cok doğru söylüyorsun normalde doktorun sözünden çıkmam ama işte insan yeter ki geçsin diyor sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…