Gecmis olsun canim sonuclarin iyi cikar inşallahOyy canım benim sağolbaş dönmesi azalıp çoğalıyor sanki beynim bir anda puslaniyor gibi.pazartesi yada salı günü kan vericem inşallah büyük bir sıkıntı çıkmaz
Afiyet olsun canim❤Sabahtan bu yana çay kahve tükettiğimden ağzım ın tadı gitti. Şimdi kahveme bir kaç damla süt damlatıyorum, bilginize
Canım doktorun bilgisi dışında kendi başına hareketler yapma kaş yapayım derken göz çıkarırsın önce bir teşhis konsun sonra doktorun seni yönlendirecektir egzersiz konusundaCok sağol canım Allah razı olsuninternetten Elhan ablanın dediği videolar varmış onları yaptım ve yapıyorum da şifa Rabbimden
Amin canımtamamdır haber veririm
Afiyet olsun canım ama bu nasıl ortaklık ben yarı aç geziyorum sen bir tabak sarmayı yiyorsun kızBir tabak sarma yedim tabi bulgur ydu
Benim acida sınırım yok..şuana kadar herkesin yiyemezsin dediği biberleri ekmeksiz yedim. Onu da yedim mi bilmiyorum. Denerim yolla gelsin.Çukurören biberi gönderiyim sanabi yerden yanarsin çok felaket bir aci ama ben alıştım
evde var mı lutenitsaCanimmm zeynepcim rabbim şifa versin inşallah sıkıntı çıkmaz bizi haberdar et
Ben de çok seviyorum yarın yiyeceğim oleeey
Acı biberi bende çok seviyorum ama mideme dokunuyor diye yemiyorumBenim acida sınırım yok..şuana kadar herkesin yiyemezsin dediği biberleri ekmeksiz yedim. Onu da yedim mi bilmiyorum. Denerim yolla gelsin.
Bizde var bitse diye uğraşıyorum çok seviyorum tadını sana göndereyimmievde var mı lutenitsabizde yok şu an
sen mi yaptın yoksa hazır mı?Bizde var bitse diye uğraşıyorum çok seviyorum tadını sana göndereyimmi
Bendensin bende turşu biberi olarak yada kızartma közleme olacak hele acı biber kızartmasının üzerine sarımsaklı domates sosu olacak yanınada çıtır çıtır sıcak ekmek ve çay ohhhhh misben çiğ biberde acı sevmem. acı biber ya turşu olacak, ya kızartma ya da közleme
ben kurutulmuş kırmızı parmak biberle sos hazırlıyorum yemek ve çorbaların içine. harika oluyor
Hazır canım üç kavanoz almıştım çok seviyorum bensen mi yaptın yoksa hazır mı?
hangi markanın var?Hazır canım üç kavanoz almıştım çok seviyorum ben
Penguenhangi markanın var?
1 acıda sever benim bu konı d kayın babamla yarışırız hatta bazen yiyemediğini bana devrederBenim acida sınırım yok..şuana kadar herkesin yiyemezsin dediği biberleri ekmeksiz yedim. Onu da yedim mi bilmiyorum. Denerim yolla gelsin.
Var kuzum bizim burda bir şarküteri var ordan alıyorum. Acı biberi çiğ de yerim közlenmiş de turşu da kızartma da her türlü yerim coook severimevde var mı lutenitsabizde yok şu an
Afiyet olsun canim ❤bügün ki menüm
sabah
2 adet közlenmişacı biber
2 adet haşlanmış yumurta
yarım salatalıkn, domates
3 dilim ekmek çay
Ara
biraz ananas yarım muz
akşam
1 adet biber, 2 adet patlıcan 5 adet asma yaprağı sarma
1 kase cacık
1 bardak çay yanına yarım dilim kek
AMiN canım inşallahGecmis olsun canim sonuclarin iyi cikar inşallah
Afiyet olsun canim❤
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.o anda ne gecirecekse insan onu yapıyor.cok doğru söylüyorsun normalde doktorun sözünden çıkmam ama işte insan yeter ki geçsin diyor sağol canımCanım doktorun bilgisi dışında kendi başına hareketler yapma kaş yapayım derken göz çıkarırsın önce bir teşhis konsun sonra doktorun seni yönlendirecektir egzersiz konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?