- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
İnşallah inşallahSpor cok güzel canım afiyet olsun.kurupasta ve doğumgünü pastası ikisi birden olmasaymış keske.
Geçmiş olsun canım
Aynen mis kokulu kekim birinci olalım✌
Ben bu hafta senden umutluyum.bugün vücudunu şaşırttın yarından itibaren toplarsan süper olur
Afiyet olsun kuşum. Yumurtanın sarılarını naptın12 Şubat
11.00 Bir dilim peynir, maydanoz, üç çeri , haş. üç yarım yumurta beyazı, üç zeytin, bir dilim kızarmış tahıllı ekmek, çay
12. Sade Türk kahvesi
14.00 Az bir leblebi, bir hurma , detoks suyu ( limon, maydanoz, yeşil çay)
16.30 Altı kaşık kabak yemeği, üç kaşık yoğurt, taze nane , tere
21.30 Bir ceviz , bir hurma, iki tane fındık
İki buçuk litre su
Zipzip- ugurbocuuu pastelfit ortim
Cordelia
Eki Görüntüle 3005338
Bence yapıyor çünkü bende eksik ordan biliyorumKızlar demir,B12 vs.eksikligi konsantrasyon bozukluğu yapar mı
çok düşükse yapar.Kızlar demir,B12 vs.eksikligi konsantrasyon bozukluğu yapar mı
İlaç kullandın mı canım şimdi nasılsın.araba kullanırken kafam sanki uçup gidiyorAfiyet olsun kuşum. Yumurtanın sarılarını naptın
Bence yapıyor çünkü bende eksik ordan biliyorum
Cevabın için Sağol canımçok düşükse yapar.
Canım ben ilaçları eczaneden alırım iki üç gün kullanırım sonra unuturum. Ne yazık ki uzun zamandır ilaç kullanmıyorum tahlil yaptırmak lazım ama vakit bulamıyorum. Aslında ertelememek lazım. Sen benim gibi yapma ilaç verilirse düzenli kullan kuzumİlaç kullandın mı canım şimdi nasılsın.araba kullanırken kafam sanki uçup gidiyor
Cevabın için Sağol canım
Yavrum sen niye kullanmiyorsun.once sağlık canım.bende bu hafta gidip vericem pandemiden beri baktirmadim.benim hep yerlerde ilaçlar yükseltiyor bırakınca geri düşüyor.vucutta depolama olmuyormuş teşekkür ederim canımCanım ben ilaçları eczaneden alırım iki üç gün kullanırım sonra unuturum. Ne yazık ki uzun zamandır ilaç kullanmıyorum tahlil yaptırmak lazım ama vakit bulamıyorum. Aslında ertelememek lazım. Sen benim gibi yapma ilaç verilirse düzenli kullan kuzum
İyi geceler canımIyi geceler kizlar ❤
Teşekkür ederim kızlar.
Gündüz gayet iyiydim güneş batinca üşütme belirtileri tekrar başladı. Dinlendim daha iyiyim.
dolunaydagel tatlım keyifsizligin bir an önce seni terk eder inşallah. Zaman kısa, kendimizi sevmek için geç kalmayalım. En güzel terapi ......saliver gitsin.
Afiyet olsun bitanem12 Şubat
11.00 Bir dilim peynir, maydanoz, üç çeri , haş. üç yarım yumurta beyazı, üç zeytin, bir dilim kızarmış tahıllı ekmek, çay
12. Sade Türk kahvesi
14.00 Az bir leblebi, bir hurma , detoks suyu ( limon, maydanoz, yeşil çay)
16.30 Altı kaşık kabak yemeği, üç kaşık yoğurt, taze nane , tere
21.30 Bir ceviz , bir hurma, iki tane fındık
İki buçuk litre su
Zipzip- ugurbocuuu pastelfit ortim
Cordelia
Eki Görüntüle 3005338
daha önce yapmadım ama yapmayı çok istiyorum. tarif almıştım. şimdilik hazır alırım canım.Penguen
Sen kendinmi yapıyorsun Fulyacım
sonradan aklıma geldi ben de görmüştümVar kuzum bizim burda bir şarküteri var ordan alıyorum. Acı biberi çiğ de yerim közlenmiş de turşu da kızartma da her türlü yerim coook severim
evet satış da yapamıyorlar. evvelki hafta annemle pazara gitmiştik. çeri domates aldık 20 TL den 1 kilo. annem çocuk teşekkür ederim abla dedi diyor. halbuki pazarcılar bereket versin der. alışveriş yaptığı için teşekkür etmiş. zaten kış sebzesi ve de pahalı olunca millet gerekli görüp almıyor ki. satış yapamıyorlar. Allah cümlemizin yardımcısı olsunOyle canim yaa. Bugun annemle konustum pazara gitmis domatesin kilosuna 15 try demisler. Adam demis sabahtan beri bir kilo bile satadkm diye. Yazik yaaa.
Gecmis olsun cnm mutlaka baktır cnm benimde kan seviyem dusuk evimde ilacı hiç eksik olmaz belirli zamanlarda kullanıyorumYavrum sen niye kullanmiyorsun.once sağlık canım.bende bu hafta gidip vericem pandemiden beri baktirmadim.benim hep yerlerde ilaçlar yükseltiyor bırakınca geri düşüyor.vucutta depolama olmuyormuş teşekkür ederim canım
Canım ben yarın detox planlıyorum bol bitki çayı ve hafif yiyeceklerle 1 gün sikcaz dişimizi pazar günü artı gelmeyelimBugün kötü beslendim sanki herşey karma karışık oldu
Sbah kahvaltılardan birer çatal bir kase yoğurt
Ogle incir kuru üzüm ceviz falan yedim
Bir tane biskrem üç tane kuş lokumu
Akşam bir tabak bulgurlu sarma ve cacık
Birazcik kepek ekmeği
Sonra iki çatal kek ufff bugün çok kötü hissediyorumZipzip-
ugurbocuuu
Yarın nasıl toparlayyim acaba
Bende yarin form çayı içeyim hafif besleneyim ekmek yok yarın benim için korkuyorum verdiğimi geri alırım diyeCanım ben yarın detox planlıyorum bol bitki çayı ve hafif yiyeceklerle 1 gün sikcaz dişimizi pazar günü artı gelmeyelim
Öyle ElhanimTeşekkür ederim kızlar.
Gündüz gayet iyiydim güneş batinca üşütme belirtileri tekrar başladı. Dinlendim daha iyiyim.
dolunaydagel tatlım keyifsizligin bir an önce seni terk eder inşallah. Zaman kısa, kendimizi sevmek için geç kalmayalım. En güzel terapi ......saliver gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?