Hergün düzenli yapmaya alışınca, yapmasan için rahat etmiyor. Dene bak
Keşke banada gelse spor yapma isteği
Teşekkür ederim canım fena sayilmam. Akşam saatlerinde uyudum. Şimdi nasıl uyuyacagim onu düşünüyorum.Afiyet olsun canım
Nasılsın
Kiloda aldım zatenHergün düzenli yapmaya alışınca, yapmasan için rahat etmiyor. Dene bak
Okul yok zaten abla dinlenirsin SabahTeşekkür ederim canım fena sayilmam. Akşam saatlerinde uyudum. Şimdi nasıl uyuyacagim onu düşünüyorum.
Aynen benim de uyumam lazım erken kalkacağım. Geç kalktığım için uyuyamıyorumTeşekkür ederim canım fena sayilmam. Akşam saatlerinde uyudum. Şimdi nasıl uyuyacagim onu düşünüyorum.
Hı hıı çok kilo almışsın, acil spora başlaman lazımKiloda aldım zaten
Sağ ol bitanem. Tuhaf bir hastalik bir saat iyi iki saat ağrılı dalga dalga gelip gidiyor. Tarzını sevdim kovidinAfiyet olsun ablacımnasılsın daha iyi misin
İyi geceler 13 Şubat spor
11.083 adım 1108 puan
Haftanın videoları 1500 puan
2608 puan
Zipzip- @s i d e l y a Kinoalihatun
Kaptanlarım haftasonu misafirim olduğundan giremedim. Şimdi adım bildirimlerimi yapıyorum hepinizi seviyorum
Zipzip- @Cordelia Kinoalihatun
Küçük molalar veriyor demekSağ ol bitanem. Tuhaf bir hastalik bir saat iyi iki saat ağrılı dalga dalga gelip gidiyor. Tarzını sevdim kovidin
Aldım gerçekten sildim kilomuHı hıı çok kilo almışsın, acil spora başlaman lazım
Çocuklar okula gidecek doğru erken kalkman lazımAynen benim de uyumam lazım erken kalkacağım. Geç kalktığım için uyuyamıyorum
Fazla sevme ablacım bir an önce iyilesirsin İnşallahSağ ol bitanem. Tuhaf bir hastalik bir saat iyi iki saat ağrılı dalga dalga gelip gidiyor. Tarzını sevdim kovidin
Gerçekten almışsınAldım gerçekten sildim kilomu
59-60 arasındayım 1 haftadir
Cok fazla yormuyor canımKüçük molalar veriyor demekaman sen iyi ol da. Bitsin biran önce inşallah
Evet, pazartesi kalkmak hep daha zor oluyoÇocuklar okula gidecek doğru erken kalkman lazım. Ben yarın okula gitmicim
Öyle görünüyor, herkes hastaCok fazla yormuyor canımHer can kovidi tadacak gibi hissediyorum
Spora değilde diyete başlamam lazimGerçekten almışsıno zaman acil spora başlaman lazım
Mikroptan bu kadar kacabildim. Eline geçirmiş beni biraz evirip çevirecekFazla sevme ablacım bir an önce iyilesirsin İnşallah
İkisine de başla 2-3 haftada tamamdır bu işSpora değilde diyete başlamam lazim
Yarın pazartesi tam zamanıİkisine de başla 2-3 haftada tamamdır bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?