Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canim sporlar toplamda 20 kusur dakika ; iki sporu yap. Yok olmadi sadece ikinciyi yap. 10 dk ne ki bir gunde? Neye vermiyoruz ki 10dkyi. Hem cok eglenceli.
İki küçük çocuğum var bugun buyuk olanda evdeydi. Az once biri kustu, diğeri uyumadi.. birde regli oldum spor şuan yapamam

İki küçük çocuğum var bugun buyuk olanda evdeydi. Az once biri kustu, diğeri uyumadi..
Hastalik baska tabiki ortim. Ama hasta degillerken kucuk cocuk da olsa yap hic degilse 10dklik videoyu. Kuzum benim de bebis 1 yasibda, buyugu 5 yasinda. Cocuk engel degil fit olmamiza.

Hastalik baska tabiki ortim. Ama hasta degillerken kucuk cocuk da olsa yap hic degilse 10dklik videoyu. Kuzum benim de bebis 1 yasibda, buyugu 5 yasinda. Cocuk engel degil fit olmamiza.
Normalde yapmaya calisacagim. Bugun hem regl oldum hemde haftasonlari ikiside evde olunca isler karisiyor. Benimde biri 4.5 digeri 2 yasinda

Kolay gelsin portakallı kekim.
Thanks canim
Evet onlarda sorun yok
Ilginc ama kilo veriyorsan sorun yok
Sagol canim. Ah su tombik surat azcik zayiflasa super olacak da. Evet canim cok memnunum cok rahat. Kas, goz dudak hepsine yatirdim. Ilk 3 sene kadar obce yaptirmistim bu sene tazele zamaniydi. Kesinlikle tavsiye ederim herkese.
Yok hic oyle dusunme canim zayiflayinca her yer gidecek insallah. Yaaa ben de kas yaptirmak istiyorum ama cok belli oluyor bazilarinda korkuyorum
Diyo bana ne istersin. Dedim bol salata yap. Sekersiz chiali puding olabilir o degil millet bir daha beni evine de cagirmayacak.
Kilo verince olculu yiyebilirsin

Thanks canim

Ilginc ama kilo veriyorsan sorun yok

Yok hic oyle dusunme canim zayiflayinca her yer gidecek insallah. Yaaa ben de kas yaptirmak istiyorum ama cok belli oluyor bazilarinda korkuyorum

Kilo verince olculu yiyebilirsin
Neden ilginç anlayamadim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…