Sen de iyiki varsın. Bu hafta aynı takımdayız.Hayırlı geceleerr
Dün o kadar uğraştım geçmişten bir türlü dahil olamadım ya
Sabah devam ettim geçmişe. Sonra anneme gittim orada hiç giremedim. Şimdi hiççç geçmişe takılmadan geldim menümü yazdım içim rahat uyuyabilirim
Bu aradafesang cım çok teşekkür ederim tatlım takımına seçmişsin. Bu hafta da kırmızı takım diyorum. Ve bu kez kesin biz de
Cordelia iyi ki varsın balım. Seni çok seviyorum. Teşekkürler herşey için
Emeğine sağlık canımHerkese Merhaba
Herkes spor yapsın diye çok kolay bir video ile geldim. En büyük derdimiz göbek. Evet Göbek yağlarına savaş açıyoruz.
Ayakta yapabileceğiniz 10 dk lık harika bir video.
500 puan.
1.Video
2. Video Bana böyle videolarla gel cordiş spor benim işim diyen Spor kraliçelerime gelsin. Eva aşkım bitmiyor. Ne yapayım.
2. Video 750 puan
Önemli Not:
1- Ben niye etiketteyim spor diyet yapmıyorum diyenler özlüyorum sizi. Hello diyeyim dedim,
2- HamilelerSağlık sorunu yaşayanlar Hiçbi derdim yok canım istemiyor diyenler
Lütfen mesajımı dikkate almasın .
Emeğine sağlık canımHerkese Merhaba
2'li ortaklık sistemi için eşleştirme yaptım. Yakın kiloları ve mümkün olduğunca aynı takım arkadaşı ile eşleştirdim. En iyi takım kazansın. Kilo olarak En çok yüzdeyi veren ikili Şampiyon olacak.
Geçen haftanın sonuçlarını az sonra açıklayacağım.
gül sandriyon Kırmızı 68,20gül sidelya Kırmızı 72,05kanarya Beth18 Mavi Kaptan 61,00kanarya ugurbocuuu Mavi 58,70karanfil fesang Kırmızı Kaptan 58,60karanfil Cordelia Kırmızı 66,10kumru @Busra 17 Mavi 72,00kumru @DeryaOnDiet Mavi 72,20lale @sara_28 Kırmızı 98,00lale L u c i a Kırmızı 85,5leylak @Aomine Daiki Mavi 60,90leylak Lavinia_98 Mavi 61,50menekşe Kinoalihatun Mavi 75,40menekşe dolunaydagel Mavi 81,80papatya @pastel34 Kırmızı 64,50papatya @Elhan Yeşil 65,30
Tebrikler kızlarGeçen hafta 22. hafta Ortaklar yarışmasını @sara_28 veLavinia_98 kazanmıştır. Tebrikler Laleler.
@Elhan arkadaşımızın rahatsızlığı nedeni ile @pastelfit ve kendisi yarışamamıştır.
Eşler MasterFit Ortaklar Yarışması 22. Hafta 11.02.2022 Cuma 18.02.2022 Cuma Fark Oran gül sidelya Kırmızı 73,1 72,05 1,05 1,44gül Cordelia Mavi 66,80 66,10 0,70 1,05 2,48lale @sara_28 Kırmızı 99,90 98,00 1,90 1,90lale Lavinia_98 transfer Kırmızı 62,15 61,50 0,65 1,05 2,95leylak ugurbocuuu Kırmızı Kaptan 58,30 58,70 -0,40 -0,69leylak @Nefesimmmsin Kırmızı 64,80 65,20 -0,40 -0,62 -1,30orkide Kinoalihatun Mavi Kaptan 76,35 75,40 0,95 1,24orkide Beth18 Yeşil 61,70 61,00 0,70 1,13 2,38sardunya @eceboce Yeşil 66,90 67,00 -0,10 -0,15sardunya sandriyon Yeşil 67,70 68,20 -0,50 -0,74 -0,89
Anladim canim vaktim olursa yaparim
Thanks
Aferin olur. Aclik hissettiginde kahve ya da su ic. Imkanin varsa filtre kahve acayip istah kapatiyor ama mutfaga gittiginde sakin bi sey atma agzina
Yok yok otur yapma bi sey olmaz
Bence yapma bi sey oturabilirsin
Balik kesiyor insani ama baya az yemissin canim afiyet olsun
Afiyet olsun
Ellerine saglik canim
ugurbocuuu buralarin tozunu attirmanin vakti geldi. Hadi kollarini siva
Kinoalihatun um bak cicim 3.olmusuz az daha kilo vereydim 2.olurduk neyse olsun
Benim yarin misafirim var temizlik + pogaca yapicam. Ama pogacalara uzaktan bakicam sadece
Benim adimlarimda sayilmiyor de de dusup bayolayim şuracikta
Off bu ne guzellikcanim kaslarindan memnun musun (yapma kaş di mi)
Ben covid gecirmedigim halde bu haldeyim
Super
Hadi bakalim
Yaaaaa nasil heyecanliyim pazartesi icin ben de :)
Bugun 24 saat aclik yaparak diyet yapiyorum
Yarinda Allah kuvvet verirse oyle yapicam
hem de nasil
sakin kacirma canim olur mu?
Allah yardım etsin zor.Ben hala müsait olamadım. Hala çok sinirliyim. Özür dilerim geçmişi hala okuyamadım. Bu saatte misafir geldi diğerleri daha gitmedi. Yorgunluktan titriyorum bir yandan mutfağı boyuyoruz bir yandan misafir ağırlıyoruz.
Geçmiş olsun canımKızlar benim bu yaramaz oğlum durduk yere öksürmeye başladı sonrada hırıltı ve sonra agalrken boğulacak gibi oluyor acaba diyruum bişey mi kaçtı boğazın a ondan mı böyle oldu acile götür düm bişey anlamadilar çok kötüyüm niye aksilikler beni buluyoe gözümün önünde oldu durduk yere
Canım kızım da skolyoz var.onun için görüşmeye gittikGecmisten donmem ve cevap yazmam 30 dk tuttu
Söyledin mi bir şey yutmuş olabilir diye? Öyle durumlarda röntgen cekiyorlar. Suan devam mı yoksa düzeldimiKızlar benim bu yaramaz oğlum durduk yere öksürmeye başladı sonrada hırıltı ve sonra agalrken boğulacak gibi oluyor acaba diyruum bişey mi kaçtı boğazın a ondan mı böyle oldu acile götür düm bişey anlamadilar çok kötüyüm niye aksilikler beni buluyoe gözümün önünde oldu durduk yere
Bende demir ilacını almıyorum, halsizlik ve uyku hâli var süreklibiraz koptum ama buralardayım canım.
evet ben de ondan korkuyorum. acilen toplanmam lazım.
inşallah canım.
halsizlik var canım. inşallah.
iki hafta hastalıkla ve iştah kaybıyla verdim. depo demire başladım. cumadan itibaren patlama yaşadım. kestim ama ilacı. birkaç güne dengeye girer. ama bu kadar artı gelmeseydim iyiydi.
Düzeldi canım birwz evet rontgen çekildi ciğerlerinde bit sıkıntı yok galiba balgam çünkü şurup tan sonra iyi olduSöyledin mi bir şey yutmuş olabilir diye? Öyle durumlarda röntgen cekiyorlar. Suan devam mı yoksa düzeldimi
iyi olmasına çok sevindimDüzeldi canım birwz evet rontgen çekildi ciğerlerinde bit sıkıntı yok galiba balgam çünkü şurup tan sonra iyi oldu
Pekmez sekerli ya canim bi de ekmek karbonhidrat o yuzden ilginc geldi bana. Ben sekersiz beslenme diyetini hic arastirmadim daha once. Sekersiz diyince sekerli hicbir sey yok saniyordum. Demekki kendinden sekerli besinler var. O zaman sanki ben de sekersiz beslenme diyeti yapiyorum. Kilo vermeye calisirken 2 gun mu ne sekersiz beslenme grubuna katilmistim orada tam hatirlamiyorum ama arkadaslar şu yok bu yok diye baya bi kisitlama getiriyorlardi. Ama tam bilmiyorum neler var neler yok. Biraz bahsedebilir misin bize de?Neden ilginç anlayamadim?
Gecmis olsunCanım kızım da skolyoz var.onun için görüşmeye gittik
Afiyet olsun canim19 şubat menüm
Kahvaltı:11.00
1yumurta
1üçgen peynir
4 zeytin
2dilim ekmek
Aksam:17.00
2biber dolması
Yogurt
1portakal
Su:2litre
Spor:
Eki Görüntüle 3009962
Zipzip- Cordelia dolunaydagel Beth18
Ellerine sağlık kuzumHerkese Merhaba
2'li ortaklık sistemi için eşleştirme yaptım. Yakın kiloları ve mümkün olduğunca aynı takım arkadaşı ile eşleştirdim. En iyi takım kazansın. Kilo olarak En çok yüzdeyi veren ikili Şampiyon olacak.
Geçen haftanın sonuçlarını az sonra açıklayacağım.
gül sandriyon Kırmızı 68,20gül sidelya Kırmızı 72,05kanarya Beth18 Mavi Kaptan 61,00kanarya ugurbocuuu Mavi 58,70karanfil fesang Kırmızı Kaptan 58,60karanfil Cordelia Kırmızı 66,10kumru @Busra 17 Mavi 72,00kumru @DeryaOnDiet Mavi 72,20lale @sara_28 Kırmızı 98,00lale L u c i a Kırmızı 85,5leylak @Aomine Daiki Mavi 60,90leylak Lavinia_98 Mavi 61,50menekşe Kinoalihatun Mavi 75,40menekşe dolunaydagel Mavi 81,80papatya @pastel34 Kırmızı 64,50papatya @Elhan Yeşil 65,30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?