- 20 Mart 2008
- 142.049
- 214.144
- 1.423
- 60
Iyi aksamlar ablacim❤
İyi akşamlar hanımlarKolay gelsin ablacım çok geçmiş olsun
İyi akşamlar. Geçmiş olsun.Ben kaçtım iyi akşamlar hepinize görüşürüz sabah belki sağlık ocağına gidebilirim tahliler var baştan yapılacak raporlu illaç vardıya en başa döneüyorım gene.
benim tarif bu değildi ama bence bunu yap canım. bu daha güzel. ben bu hatunun tariflerine bayılıyorum. hatun aslen antakyalı ve eski usulde yapıyor. her tarifi çok lezzetliYapımı kolay oluyor mu gceden sabah bekleyen nohut diyor tarifte haşlama olmayacakmış .
Yaptığın tarifi bir ara verirmisin önümüzdeki hafta gelecekler bize yapayım olmazsa becerebilrisem tabi..
Elinden geleni yap ama eksik kalirsa sakın zorlama sağlığın daha önemliDün de eksik kaldı ya. Elimden geleni yapayım dedim zıpzıpım
Canım zıpzıpcım iyi ki varsınElinden geleni yap ama eksik kalirsa sakın zorlama sağlığın daha önemli
Sende iyi ki varsin canim❤❤❤Canım zıpzıpcım iyi ki varsın
Yapımı kolay oluyor mu gceden sabah bekleyen nohut diyor tarifte haşlama olmayacakmış .
Yaptığın tarifi bir ara verirmisin önümüzdeki hafta gelecekler bize yapayım olmazsa becerebilrisem tabi..
Haklısın önce hedefim 65 görmek sonra 54Yaparsın canım hedefini kısa tut ki kafan rahat olsun.yoksa hemen depresyona giriyoruz.daha çok yol var diyip vazgeçiyoruz.yanlisimiz bu aslında
Eliptik bisikleti mi geçen sene sattım.ben normal de spor yaparken terlemiyorum ama o makina adamı öldürüyor
canım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Merhabalar hanımlar
Pzt kilo bildirimi
Cuma :67.0
Pzt : 66.6
Kilo kaybetmşim ama dikkat ettiğimden değil. Normal yiyorum demek ki hastalıktan veriyorum.
Zipzip- @sandriyon
Maalesef yine hastayım kızlar. Covidden sonra bir toparlayamadım. Covid olalı 6. Hafta içindeyim haka öksürük vs. Var.
Bu sabah doktora gittim. Göğüs hastalıklarına kan vs verdim bakalım yarın sonuçlarla yine gideceğim.
Alerjik astımı olanlarda covid bu hastalığı tetikleyebiliyormuş. Galiba bana da böyle birşeyler oldu.
Eliptikte 5 dakikadan fazla duramıyorum bir saat nedir hey maşallahHaklısın önce hedefim 65 görmek sonra 54
Eliptik bisiklet beni de çok yerleriyle normalde bende çok terlemem... hatta sauna kemeri ve eşofmanı giyerim ama eliptikte gerek kalmıyor.... günlük 1 saat çok iyi geliyor bana
Açıyorum müzik kliplerdeki ince bayanları gördükçe hırs yapıyorumEliptikte 5 dakikadan fazla duramıyorum bir saat nedir hey maşallah
Valla helal olsunAçıyorum müzik kliplerdeki ince bayanları gördükçe hırs yapıyorumyürüş bandımda var ama dışarıda yürüyüş yaptığım için ona gerek duymuyorum....
ben bu hafta mesajları düzenli okuyamadım. aralarda gördüm bazı hastalık mesajlarını. o zaman toptan yazayım. herkese çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
Niye son anlarımız kuzum ne olduCordelia @pastel34 @L u c i a sara_28 @sandriyon @s i d e l y a nabersiniz? Beraber son anlarımız belki de
Canım pazartesi günleri takımlar arası transfer oluyor ya ondan dedimNiye son anlarımız kuzum ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?