Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim❤
Eki Görüntüle 3010916

Bende böyle bu kadar ama daha iyi olacam söz
Artar zamanla canim
bizde de etli türlü yemeği, kırmızı lahana maydanoz salatası, az turşu, yoğurt ve pide var. bugün tek yemek yapalım dedik. yoksa yanına pilav olacaktı yapmadık.
Afiyet olsun canim❤

Bende öyle yapıyordum canım terlemek için eşofman takımı vardı onu almıştım.eliptikte 15 dk sonra su gibi akıyor.bir saat güzel antrenman oluyor

Sen neden korumaciliga geciyosun. Ben kimseye git demedim. Menülerime yorum yapilmasin da demedim hiç bir zaman
benim mesajımıda yanlış anladın ben yorum istemediğini söylemedim yorum istemiyorsan söyle yapmayalım dedim

Ayrıca bu korumacılık değil gezegenfeza yı yıllardır tanıyorum kimseyi kıracak imalı sözler söyleyecek biri değil masumca yaptığı bir yorumun yanlış anlaşılmasından dolayı kırılıp gitmek istemesine üzüldüm o kadar

Bu konunun dahada uzatıp polemik olmasına sebeb olmasını istemiyorum o yüzden başkada bir şey yazmayacam

Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun hemen soğuk suya tutsaydın sonrada yanık merhemi sür kıyamam çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…