Eşim ekmek arası yiyelim diyor. Yemek yapmadım. Benim canım hiçbir şey istemiyor hala yemedimakşama menüde ne var kızlar? biz az sonra yiyeceğiz.
Pazartesi transferi kuzumfesang harbiden ne oldu?
Hmmmm sen bir yere gitme kaptansın senCanım pazartesi günleri takımlar arası transfer oluyor ya ondan dedim
Salata ve ciğer sote yedim canım senin menüde ne varakşama menüde ne var kızlar? biz az sonra yiyeceğiz.
ekmek arası da pek bi güzel oluyorEşim ekmek arası yiyelim diyor. Yemek yapmadım. Benim canım hiçbir şey istemiyor hala yemedim
Bol peynir offf offf en sevdiğimdenekmek arası da pek bi güzel oluyor
tabi tost da çok güzel. ama ekmek arası köfte, et veya tavuk döner, balık da yeşillik salatasıyla süper oluyorBol peynir offf offf en sevdiğimden
Afiyet olsun canim❤Bugün menü
Sabah 11.00
1,5 yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara 14.20
1 çaybardağı kefir
4 kuru erik ve 5 fındık
2 kare bitter
Akşam
3 yk bulgur pilavı
6 yk tavuk sote
1 kase yoğurt
1,5 lt su içildi...
1 saat eliptik yapıldı...
Hava yağışlı dışarı çıkamadım adım resmi atarım... evin içinde yanımda tel taşımadığım için adımım az gözüküyor maalesef
Artar zamanla canim
Afiyet olsun canim❤bizde de etli türlü yemeği, kırmızı lahana maydanoz salatası, az turşu, yoğurt ve pide var. bugün tek yemek yapalım dedik. yoksa yanına pilav olacaktı yapmadık.
56.8 kg.fesang ve @limonlutarcinlikek kaptanlarim bildirimlerinizi ozelden fotografli,nik ve tarihli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 a kadar buradan bekliyorum
@Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
@Busra 17
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
Ankee
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
Zeynep_Nihal
clara
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@sengulll
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@mavilimYesilim
L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
@She-Raa
ada81
Cumaya eksilerle gelirsin canim
Bende öyle yapıyordum canım terlemek için eşofman takımı vardı onu almıştım.eliptikte 15 dk sonra su gibi akıyor.bir saat güzel antrenman oluyorHaklısın önce hedefim 65 görmek sonra 54
Eliptik bisiklet beni de çok terletiyor normalde bende çok terlemem... hatta sauna kemeri ve eşofmanı giyerim ama eliptikte gerek kalmıyor.... günlük 1 saat çok iyi geliyor bana
Cok gecmis olsun canim yaaAslında yemek yapıyordum kaynar su geldi üstüme yandım birazCanım çok yandı kremleniyorum sürekli
Bugün üstümde bir negatiflik vardı çıktı işte
Dışardan kızarmış tavuk söyledim yedim
benim mesajımıda yanlış anladın ben yorum istemediğini söylemedim yorum istemiyorsan söyle yapmayalım dedimSen neden korumaciliga geciyosun. Ben kimseye git demedim. Menülerime yorum yapilmasin da demedim hiç bir zaman
Afiyet olsun canim ❤
Teşekkürler zipzipcimCok gecmis olsun canim yaa
Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun hemen soğuk suya tutsaydın sonrada yanık merhemi sür kıyamam çok üzüldümAslında yemek yapıyordum kaynar su geldi üstüme yandım birazCanım çok yandı kremleniyorum sürekli
Bugün üstümde bir negatiflik vardı çıktı işte
Dışardan kızarmış tavuk söyledim yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?