Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende öyle yapıyordum canım terlemek için eşofman takımı vardı onu almıştım.eliptikte 15 dk sonra su gibi akıyor.bir saat güzel antrenman oluyor
Kesinlikle gerçi uzmanlar sauna eşofmanlarını çok önermiyorlar ama ben yinede giyiyorum ara sıra

geçmiş olsun canım. evde alovera jel veya alovera bitkisi var mı? çok iyi geliyor o.

ben yemeden 1 kilo fazla çıktım. Vücut şişiyor bağırsaklar gaz veya vücut ödem yapıyor. Kalkınca oturduğum yerde 100 gr fazla çıktım geçen hafta . Acaba tartımı bozuldu ki. Oğlum kaldırıp kaldırıp yer değiştiriyor

Evet

Önemli olan vücuttan cm cm incelmek spor yapıyorsak kas oranımız artmış fçda olabilir . İdeal bedene ulaşma yoluna devam.

Karnıma iki yandan kramp tarzı ağrı giriyor hiçte böyle olmamıştı yarında geçmezse doktora gidecem de hangi doktora gideyim onuda bilmiyorum
Gaz sancısı olabilir mi öyledir diye düşünüyorum. Sık sık oluyorsa yarın bir göster bağırsaklarla alakalı olabilir
geçmiş olsun canım. evde alovera jel veya alovera bitkisi var mı? çok iyi geliyor o.
Yok valla silverdin sürdüm oda iyi diye biliyorum
Aaaaa çok geçmiş olsun iyi misin
İyiyim çok şükür canım sıkıldı ya keyfim yoktu zaten resmen negatiflik çektimneyse şükür bu kadarla kaldı

Olabilir canım bilmiyorum ki olmadı yarın gideyim doktora
Silverdin çok iyidir izde bırakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…