KesinlikleBende öyle yapıyordum canım terlemek için eşofman takımı vardı onu almıştım.eliptikte 15 dk sonra su gibi akıyor.bir saat güzel antrenman oluyor
Çok geçmiş olsun canımAslında yemek yapıyordum kaynar su geldi üstüme yandım birazCanım çok yandı kremleniyorum sürekli
Bugün üstümde bir negatiflik vardı çıktı işte
Dışardan kızarmış tavuk söyledim yedim
geçmiş olsun canım. evde alovera jel veya alovera bitkisi var mı? çok iyi geliyor o.Aslında yemek yapıyordum kaynar su geldi üstüme yandım birazCanım çok yandı kremleniyorum sürekli
gaz sancısı mı sara?Karnıma iki yandan kramp tarzı ağrı giriyor hiçte böyle olmamıştı yarında geçmezse doktora gidecem de hangi doktora gideyim onuda bilmiyorum
Bayada yandım bravo banaÇok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun hemen soğuk suya tutsaydın donrada yanık merhemi sür kıyamam çok üzüldüm
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
ben yemeden 1 kilo fazla çıktım. Vücut şişiyor bağırsaklar gaz veya vücut ödem yapıyor. Kalkınca oturduğum yerde 100 gr fazla çıktım geçen hafta . Acaba tartımı bozuldu ki. Oğlum kaldırıp kaldırıp yer değiştiriyorSabah uyanır uyanmaz tartıldım 64.2 gözlerime inanamadım aman allahım 63 görecek miyim bu hafta uçacaktım mutluluktan kendimce plan yapıyorum pzt bildirimine sabit yazarım cumaya da bombagibi gelirim. ama planım 2. tartılmamla bozuldu meğersem sabit değilmiş tartı 64.8
Oda var ama gaz yapacak bişey yemedim ki dünden beri bide böyle kasılıyo iki taraflı o çok rahatsız ediyorgaz sancısı mı sara?
Ben gitmem Saracım çok mutluyum burdaHmmmm sen bir yere gitme kaptansın sen
Aaaaa çok geçmiş olsun iyi misinAslında yemek yapıyordum kaynar su geldi üstüme yandım birazCanım çok yandı kremleniyorum sürekli
Bende senin burda olmandan mutluyumBen gitmem Saracım çok mutluyum burda
EvetMavi takimin guzel hatunlari
Eskiye dönis yapamamdim isim acele diue
Eksi gelenleri tebrik ediyorum
Ancak arti gelenler de uzilmesin lutfen onemli olan saglikli kilo verebilmek istedigimiz goruntuye sahip olabilmek
Sizlere kocaman sariliyorum canlarim
Mavi takimin gucunu hepberaber gosterelim haydi kalkin silkelenin
Ayrica adimlariyla bize mavilere destek veren arkadaslarima da cok tesekkur ederim
Gercekten adim atmak cok zor ismis ben katilinca anladim
Aksam eskiye donup hepinizi etiketleyecegim
Hayirli gunler
Gaz sancısı olabilir mi öyledir diye düşünüyorum. Sık sık oluyorsa yarın bir göster bağırsaklarla alakalı olabilirKarnıma iki yandan kramp tarzı ağrı giriyor hiçte böyle olmamıştı yarında geçmezse doktora gidecem de hangi doktora gideyim onuda bilmiyorum
Yok valla silverdin sürdüm oda iyi diye biliyorumgeçmiş olsun canım. evde alovera jel veya alovera bitkisi var mı? çok iyi geliyor o.
İyiyim çok şükür canım sıkıldı ya keyfim yoktu zaten resmen negatiflik çektimAaaaa çok geçmiş olsun iyi misin
Olabilir canım bilmiyorum ki olmadı yarın gideyim doktoraGaz sancısı olabilir mi öyledir diye düşünüyorum. Sık sık oluyorsa yarın bir göster bağırsaklarla alakalı olabilir
Yok valla silverdin sürdüm oda iyi diye biliyorum
İyiyim çok şükür canım sıkıldı ya keyfim yoktu zaten resmen negatiflik çektimneyse şükür bu kadarla kaldı
Tatlım nolduCordelia @pastel34 L u c i a sara_28 @sandriyon @s i d e l y a nabersiniz? Beraber son anlarımız belki de
Kaptan şaşırdı. Yavrum ne pilavı?Evet hele de eli lezzetli birinden yenince offffff offff
Canım kırmızı kaptan kaybetti ya mavi takım bizden birini alacak.Tatlım noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?