Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eki Görüntüle 3010538

Eyvahlar olsun bana 71.700 olmuşum... ☹☹
Sabah 1 saat eliptik yaptım ama teli yanımda taşıyamadım ağır geldi ....
Gazan mübarek ola canikom zaten böyle sayıları görüp dibe vurmadan insan motive olamıyor ben çocuklarımı 65 66 ve 70 kilo ile doğurdum zayıflamadan önce 67 yi gördüm ve aman Allahım dedim doğuma gittiğim kilolara çıkmışım sonra burda başladım arkadaşların sayesinde burdaki ortam sayesinde şükür hedefime yaklaştım

Afiyet olsun canım çok güzel menü ve hep dikkat ediyorum 3 lt su içiyorsun sana alkış

Afiyet olsun canım çok güzel menü ve hep dikkat ediyorum 3 lt su içiyorsun sana alkış
Evet canım suyu 3 3.5 litre içmeye çalışıyorum sporuda aynı disiplinde yapsam iyi olacak leslie ye başladım sna bugün yapamayacam karnım midem ağrıyor adımlarım da çok çok az

Evet canım suyu 3 3.5 litre içmeye çalışıyorum sporuda aynı disiplinde yapsam iyi olacak leslie ye başladım sna bugün yapamayacam karnım midem ağrıyor adımlarım da çok çok az
Sporu ben de yapamıyorum bir türlü. Geçmiş olsun ağrın varsa yat dinlen sen iyi ol

Sporu ben de yapamıyorum bir türlü. Geçmiş olsun ağrın varsa yat dinlen sen iyi ol
Sağol canım benim dünden beri tuhaf bir ağrıyla uğraşıyorum kramp tarzında dün nefes alınca mideme yumruk yiyormuş gibi hissediyordum neyseki bugün o geçti karnımda iki taraflı kramp tarzı ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…