Teşekkür ederim bitanemAllah sana da bir daha yaşatmasın biricikim
Afiyet olsun Canım
Ayyy yarın tartı var di mi@yildiz4kc
@L u c i a
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile bekliyorum tarti fotoğrafı ve notla (nick+tarih) birlikte
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@sengulll
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@mavilimYesilim
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
@She-Raa
@ada81
@gewezebidik
@yildiz4kc
@basbelasiyim
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1989
@Birgaripanne
@erenmothers
@Meyaski
Yok valla gorumcem sagolsun cok destek oldu bu süreçte hep övdü aslansin kaplansin dediBenim eltimde 50 kg. Sen de zayıflayınca çatlıyorlar.
Niye ayrılmak lafını ettin ki şimdiAyyy yarın tartı var di mi
Masterfitten ayrılmak hiç iyi gelmeyecek bana
Cok uzuldum Allah şifa versin canim. Acaba anestezili emar cektiremez misinElhan , Zipzip- , fesang ,@pastel34 Allah razı olsun kızlar.valla laf olsun diye demiyorum çok sağolun.cuma günü doktor randevum vardı.beni nöroloji uzmanına muayene olmamı söyledi.cuma gününden beri atak geçiriyorum nefes alamıyorum tikaniyorum.basim dönüyor.migdem bulanıyor.bayilacak gibi oluyorum.degisik bir baş ağrısı var.cumleyle ifade edemiyorum.zar zor randevu buldum ama en son emar makinesinde atak geçirdim beni çıkardılar.noroloji kesin emar yada tomografi ister ben asla cektiremem sebepsiz ağlıyorum.kizim görmesin diye evde köşe bucak kaçıyorum.daha çok sebep varda.yeter sıkmiyayim. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
Bencede çok değil canim
Bu cuma yeniden ekleriz masterfiteAyyy yarın tartı var di mi
Masterfitten ayrılmak hiç iyi gelmeyecek bana
Çok şükür geçmiş. Ama sende de migren var. İnşallah o da geçer. Meryem sultanım.Hay Allah bu kadar ciddi sıkıntılar olduğunu bilmiyordum bitanem. Asla cektiremem deme. Senin durumunda hastalar için denedikleri bir yol vardır mutlaka. İki yıl önce Ramazan ayında benzer bir baş ağrısı yaşadım sanki milyonlarca iğne batiriliyor gibi ağrıyordu. Başımı yastığa koyamiyordum. İki saat arayla ağrı kesici içiyordum. Emarda falan da bir şey çıkmadı. Laroxly diye 10mglik bir depresan iyi geldi sonra geçti gitti.
Canım Allah şifa versin. Onu tetikleyen hayatında bir şeyler varsa onu çözmen lazım. Tez zamanda kolaylıkla kurtul inşallah.
Arkadan ben de ikinize birden sarılıyorum.Kuzum neden bir derdi konuşunca sıkılacagımızı düşünüyorsun. Evet genel olarak pozitif olmaya çalışıyoruz çünkü enerji çok önemli ama acılar dertler hayatın içinde. Onları da paylaşacağız. Onları da dinleyeceğiz. Burda bunun için toplanıyoruz. Sen benim güzeller güzelleri prensesimsin. Bunu hiç unutma. Ve her şey mutlaka güzel olacak bunu da. Şöyle sıkıca sarılalım.
Takım olarak sarılalım.Arkadan ben de ikinize birden sarılıyorum.
Selamlar,geldimmH HAYAT40INDABASLAR bugun goremedim seni
Allah razı olsun. Ben de görümcek yok. Ama eltim destek falan olmadı. Sadece şok oldu.Yok valla gorumcem sagolsun cok destek oldu bu süreçte hep övdü aslansin kaplansin dedi
Hoşgeldin canım.Selamlar,geldimm
Masterfit ten ayrılmış oldum ya yeşil takımdayım ya bu durum bana hiç iyi gelmeyecek ilk günden saldım gittiNiye ayrılmak lafını ettin ki şimdi
Hosgeldin canimSelamlar,geldimm
Afiyet olsun canimMenü
Sabah
1 katmer 1 dilim peynir 2 3 kaşık domates biber kavurması 3 4 zeytin çay
Akşam fırında tavuk 2 dilim ekmek bol yağsız salata
Son ve kötü olan 1 küçük çikolatalı meyveli waffle
Zipzip-
Bu gidişle bu cuma masterfit başlarım kaptanım ben çünkü üstünde baskı olmayınca çabuk salıyorumBencede çok değil canim
Bu cuma yeniden ekleriz masterfite
Geçti bitanem çok teşekkür ederim.Çok şükür geçmiş. Ama sende de migren var. İnşallah o da geçer. Meryem sultanım.
Heeee bu hafta ben de yokum. Ama gruptan ayrılacaksın sandımMasterfit ten ayrılmış oldum ya yeşil takımdayım ya bu durum bana hiç iyi gelmeyecek ilk günden saldım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?