Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Neyin var böyle
Elhan , Zipzip- , fesang , pastelfit Allah razı olsun kızlar.valla laf olsun diye demiyorum çok sağolun.cuma günü doktor randevum vardı.beni nöroloji uzmanına muayene olmamı söyledi.cuma gününden beri atak geçiriyorum nefes alamıyorum tikaniyorum.basim dönüyor.migdem bulanıyor.bayilacak gibi oluyorum.degisik bir baş ağrısı var.cumleyle ifade edemiyorum.zar zor randevu buldum ama en son emar makinesinde atak geçirdim beni çıkardılar.noroloji kesin emar yada tomografi ister ben asla cektirememsebepsiz ağlıyorum.kizim görmesin diye evde köşe bucak kaçıyorum.daha çok sebep varda.yeter sıkmiyayim. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim

Yaa canim keske yapabileceğimiz birsey olsa
Sen bir gorun norolojiye belki istemeyecek moralini bozma canim

Canım oncelikle çok çok geçmiş olsun. Lütfen ağlama bak eşim çok sağlam sinirlere sahip bir adamdır. Mr'a girdi o da atak geçirdi. Acaba uyutup yaptırma gibi bir çözümü yok mu? Aklıma bir şey gelmedi çok dua edicem senin için bir an önce geçsin bu sorun

Kuzum neden bir derdi konuşunca sıkılacagımızı düşünüyorsun. Evet genel olarak pozitif olmaya çalışıyoruz çünkü enerji çok önemli ama acılar dertler hayatın içinde. Onları da paylaşacağız. Onları da dinleyeceğiz. Burda bunun için toplanıyoruz. Sen benim güzeller güzelleri prensesimsin. Bunu hiç unutma. Ve her şey mutlaka güzel olacak bunu da. Şöyle sıkıca sarılalım.

Son düzenleme:
Olmuyor galiba benim k.v de de panik atak var giremiyor.

Canım benim rabbim şifa versin inşallah bu ataklar sıkıntılar ebediyyen üstünden gider en kısa zamanda
Dualarım seninle

Evet Zeynep_Nihal cordişim haklı. Hepimiz zaman zaman derdimizi yazıyoruz dertlesiyoruz akıl alıyoruz akıl veriyoruz. Sana iyi gelecekse yaz biz buradayız

Hay Allah bu kadar ciddi sıkıntılar olduğunu bilmiyordum bitanem. Asla cektiremem deme. Senin durumunda hastalar için denedikleri bir yol vardır mutlaka. İki yıl önce Ramazan ayında benzer bir baş ağrısı yaşadım sanki milyonlarca iğne batiriliyor gibi ağrıyordu. Başımı yastığa koyamiyordum. İki saat arayla ağrı kesici içiyordum. Emarda falan da bir şey çıkmadı. Laroxly diye 10mglik bir depresan iyi geldi sonra geçti gitti.
Canım Allah şifa versin. Onu tetikleyen hayatında bir şeyler varsa onu çözmen lazım. Tez zamanda kolaylıkla kurtul inşallah.

Canım üzülme, panik atak mı var sende.
Konuş seni rahatlatır. Sıkılmayız neden sıkılalım. Bununla ilgili bir rahatsızlığın var mı normalde

Güzel günlerde git. Ayy bu da bol geliyor dedidigin günler çabuk gelsin.

Sen çok güzel kilo vermişsin canım maşallah bende 106 kilodan 67 lere düşmüşken hooop tekrardan 103 e geldim sil baştan başladım ama bu sefer eskisi gibi çabuk gitmiyor yoruldum artık
Bende daha önce 2019da 101den 86ya kadar düştüm 2.ye hamile kaldiktan sonra tekrar aldim. Zaten önemli olan kalici gitmesi hizli gitmesi değil

Allah sana da bir daha yaşatmasın biricikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…