- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Maraş tarhanası yaAfiyet olsun canım da niye kaçıyorsun?? A4 kağıdı tipli tarhanadan bahsetsene biraz
Cok gecmis olsun cnmBugün pek bakamadım keyfim yok enerjim de yok
Dışarı cıktık kızım ateşlendi hastane falan yeni anneme geldik yemek yedim buraya bakayım dedimBana da bulasıyor sanırım bugün halsizlik vardı hemen toparlamam lazım ya
Afiyet olsun cnm6 Mart 2022
Sabah 11;
Bolca sirkeli limonlu keten tohumu ve çörekotu salata, 2 yumurta ile az sucuklu omlet,
7 zeytin, 1/4 avokado, 2 dilim ama baya küçük oluyor glutensiz ekmek birini doğal pekmez ile açık çay
İlk ara 14; badem sütlü, hindistan cevizi yağı ile sade türk kahvesi, elma kurusu
İkinci ara 17:30; limonlu sade soda, bir tane glutensiz kurabiye
Akşam 19:30; 2 kepçe yeşil mercimek çorbası,
2 YK baharatlı pilav, 2/3 yk kıymalı lahana,
bolca salata
2 litre su içildi gece kadar 500 ml daha içilir bitki çayı içer yatarım,
Sürekli laptopdan ev bakmak ve hesap kitap yüzünden adım atmadım evin içinde teli yanımda tasimadim bir gaza gelirsem 9 gibi 30/40 dk eliptik bisiklet yapabilirim
Zipzip- sandriyon _ASTRAL_ Cordelia
Tv haber hic bise izlemiyorumBen kurgu olduğunu bilerek izliyorum ama olsuncanım bu ülkede gündem takip etmek kolay değil. Ruh halim çok etkileniyor, elbet olanın bitenin farkındayım ama daha da izlemek araştırmak istemiyorum.
Evlilik programlarından bir tek kısmetse olur'u izlerdim diğerlerini hiç bilmiyorum
Canim ben senin menulerini cok begeniyordum okuyunca diyetisyene gittigini anladim...Menülerimi görüyorsunuz kızlar buraya yazdığımın dışında hiçbirşey yemiyorum bu hafta sporda yürüyüşte yaptım suyu zaten 2.5 litrenin altına düşürmüyorum ama gelgörki tartıda bugün artı gördüm çok demoralize oldum bu kadar dikkate 100 gram olsun eksi olsa razıydım üstüne artı gördüm bide üstüne regl oldum elim yüzüm heryerim şiş canım çpk sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyorum
Cok az kalmis aslinda cnm senindeBende de var 18 aydir diyet modundayim ve hâla hedefime ulaşamadim
Sabah uyandiktan kac dk yada saat sonra tartilmak gerek cnmGüle güle giy tatlım. Acaba ölçüyü sabah almak mı daha iyi akşam mı? Sonuçta şu an toksun ama sabah alsan sabah şişliği.. amaaaaan
Cnm seni bu hale getiren ne peki ?Elhan , Zipzip- ,@fesang ,@pastel34 Allah razı olsun kızlar.valla laf olsun diye demiyorum çok sağolun.cuma günü doktor randevum vardı.beni nöroloji uzmanına muayene olmamı söyledi.cuma gününden beri atak geçiriyorum nefes alamıyorum tikaniyorum.basim dönüyor.migdem bulanıyor.bayilacak gibi oluyorum.degisik bir baş ağrısı var.cumleyle ifade edemiyorum.zar zor randevu buldum ama en son emar makinesinde atak geçirdim beni çıkardılar.noroloji kesin emar yada tomografi ister ben asla cektiremem sebepsiz ağlıyorum.kizim görmesin diye evde köşe bucak kaçıyorum.daha çok sebep varda.yeter sıkmiyayim. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim
Evet bizimle paylasabilirsinCanım üzülme, panik atak mı var sende.
Konuş seni rahatlatır. Sıkılmayız neden sıkılalım. Bununla ilgili bir rahatsızlığın var mı normalde
Insallah izi kalmaz cnmKızlar Çarşamba için bana dua edin. İnşallah gözümün altındaki şişlik alınacak. İzi kalır bir sorun çıkar diye korkuyorum biraz
Benim bi eltim var nazar degmesin cok severim kendisini oda ayni sekilde severEltilik başka herkesten gördüğüm. Benimde olacak bir gün yaşayıp göreceğiz bakalim
Deli yaa. Haftaya atarım. Ama squat plak bunlar popo için. Özellikle squat. Bir tanesi 10 puan.
Tmm kaptanım_ASTRAL_
L u c i a
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile bekliyorum tarti fotoğrafı ve notla (nick+tarih) birlikte
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
@Busra 17
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@Nefesimmmsin
Hallederiz
@limonlutarcinlikek
@sengulll
Kinoalihatun
Lavinia_98
@mavilimYesilim
L u c i a
@s i d e l y a
sandriyon
@AhSen_2504
She-Raa
@ada81
@gewezebidik
_ASTRAL_
@basbelasiyim
Wilma11
Maviokur
@Tesnim1989
@Birgaripanne
@erenmothers
@Meyaski
Çok geçmiş olsun canımBu saate kadar hastanedeydim kızlarım hastaKüçükte ateşlendi çok ağlıyordu oda ortakulak iltihabı olmuş Büyükte idrar enfeksıyon bir sürü test şu bu hepimiz bittik ateşleri düşüp çıkıyor ben sabahlarım bu gece
Eksik alıntılarım var herkese teşekkür ederim. İyi geceler
Allah şifa versin çocukların birinden eve hastalık girdimi herkesi hasta etmeden gitmez ztn zor işin Allah yar ve yardımcın olsun canimBu saate kadar hastanedeydim kızlarım hastaKüçükte ateşlendi çok ağlıyordu oda ortakulak iltihabı olmuş Büyükte idrar enfeksıyon bir sürü test şu bu hepimiz bittik ateşleri düşüp çıkıyor ben sabahlarım bu gece
Afiyet olsun canım protein de lazım çok güzel dengelemissin6 mart
Kahvalti 10h
1 bardak laktozsuz sut
3 yk yulaf
Yarim muz
6 badem
Ara 13
Kahve
7 findik
Aksam 17h (annemde)
2 kepce mercimek corbasi
Koca tabak yarisi salata
3 tane serce parmakdan kucuk sarma
Antep biber dolmasi (en kucuk boy)Elhan yerken sen geldin aklima
Ara
Cay kahve
Su 2den sonrasini saymadim
Adim 9497
Zipzip- Cordelia _ASTRAL_ Maviokur
Sebze yemegi planliyodum ama sebze yemegi yoktu, dunurlerimiz (kucuk kardesimin kayin ailesi) Tunuslular annem herseyi kulturel takilmis
Ben de cikicam tartıya işe gitmeden inşallah böyle güzel şeyler görürüm çok korkuyorum, iş yerinde diyetisyen ile tartilicam ama giysiler fln oluyor illaki ben yolda su içerim onu da aticam ama sizeCuma:74,95
Bu sabah:76,15
Fark:+1,2
+çıktım canım.Inşallah eksi çıkarsın senBen de cikicam tartıya işe gitmeden inşallah böyle güzel şeyler görürüm çok korkuyorum, iş yerinde diyetisyen ile tartilicam ama giysiler fln oluyor illaki ben yolda su içerim onu da aticam ama size
Çok geçmiş olsunBu saate kadar hastanedeydim kızlarım hastaKüçükte ateşlendi çok ağlıyordu oda ortakulak iltihabı olmuş Büyükte idrar enfeksıyon bir sürü test şu bu hepimiz bittik ateşleri düşüp çıkıyor ben sabahlarım bu gece
2 gün menün yok ne yedinCuma:74,95
Bu sabah:76,15
Fark:+1,2
Evde tartınız yok muyduBen de cikicam tartıya işe gitmeden inşallah böyle güzel şeyler görürüm çok korkuyorum, iş yerinde diyetisyen ile tartilicam ama giysiler fln oluyor illaki ben yolda su içerim onu da aticam ama size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?