Ay canımSen harikasın Karadenizin hırçın tatlı kızı.
Aaa evet dun sayilmiyordu unuttum canim ya Bugunde cok hareket ettim ama tlf uzerimde degildi adim sayarim dusuk biraz yarin telafi ederim artikDün sayılmıyor canım bugün başladı adımlar
Orası belli olmaz aşkito her an her şey olabilir ben iddialı konuşuyormuyum ne kazanicaz diyorum nede kaybedicez diyorumEvet kazanacağız mersi.
Kolluğumuz yok diye hepsi . Bende hiç sevmiyorum taşımayı ama mecbur.Aaa evet dun sayilmiyordu unuttum canim ya Bugunde cok hareket ettim ama tlf uzerimde degildi adim sayarim dusuk biraz yarin telafi ederim artik
Evet canım haklısın yani kırmızı takım
Sende haklısın kuzumm bile bile lades olmak istemez insanOrası belli olmaz aşkito her an her şey olabilir ben iddialı konuşuyormuyum ne kazanicaz diyorum nede kaybedicez diyorum
Böyle yazıyoruz diye alınma sakın ha . Sonra miram çok üzülür...Belli olmaz canim Allah büyük illa kazaniyim demiyorum alın teriyle hak eden kazansın diyorum
Tamam canım sağlık olsun yarın telefi edersin yanliz bırakmayın beni bak nasıl iddialı rakiplerAaa evet dun sayilmiyordu unuttum canim ya Bugunde cok hareket ettim ama tlf uzerimde degildi adim sayarim dusuk biraz yarin telafi ederim artik
Bu zamana kadar spor yarışında kaybetmedik ondandır iddiamızTamam canım sağlık olsun yarın telefi edersin yanliz bırakmayın beni bak nasıl iddialı rakipler
Yok yani canım yapım bu kendime güvenirim ama iddialı konuşmayı sevmemSende haklısın kuzumm bile bile lades olmak istemez insan
Afiyet olsun canımMenüm gelsin
Sabah
Domatesli sucuk(3 dilim )
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Aksam( dışarıda)
Tavuk döner (ekmeğini yemedim)
1 bardak zero
Söğüş
Domates
Sivri biber
Su:2 lt
@Filiz16 @Cordeliaa @Zipzip-Gurbettt42
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canımİyi aksamlar kizlar,menumu yazayim
Kahvalti
10.00
bir tabak menemen
Bir parca lavas,kucuk degildi
Yedi zeytin
Cay
Ara turk kahvesi,bir hurma on badem.
Aksam18.00
Bir tabak pirasa yemegi(sade yaotim)
Dort kasik nohut salatasi
2 litre su
Güzel canım afiyet olsun
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Ayaklarına sağlık canımDomatesler yormuştur seni yoksa 15 bin ne yapar sana
Afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun
Yok canım ne alınması alınacak bir şey yokBöyle yazıyoruz diye alınma sakın ha . Sonra miram çok üzülür...
Yok canim yanliz birikimiyimTamam canım sağlık olsun yarın telefi edersin yanliz bırakmayın beni bak nasıl iddialı rakipler
Doğrudur canım herkes önemseyip yapsa oo çekişmeli bir hafta olurBu zamana kadar spor yarışında kaybetmedik ondandır iddiamız
Ben uyarayım da , olmasın zaten kırgınlıklar falan. Arada şakalaşmak hırslanmak iyidir. İyi motive ediyor biziYok canım ne alınması alınacak bir şey yok
Evet haklısın canım ama . Herkese uymuyor. Bazen hasta olunuyor bazen işe gidenler oluyor zaman olmuyor vs vs çıkıyor. Ben yaşamadığım için bana konuşmak kolay geliyorDoğrudur canım herkes önemseyip yapsa oo çekişmeli bir hafta olur
Yazdım canım
Tamam canım yarın müsaitsen atabilirsin adımları canım benim illa yap demiyorum pazartesi kazanırsak karşı taraftan birini alabiliyoruz takımımızaYok canim yanliz birikimiyim
Yarin biraz daha adimlari arttirrim pazartesiden itibaren daha cok adim atacam söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?