- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Aynen canım hep bir telaştayizEvet haklısın canım ama . Herkese uymuyor. Bazen hasta olunuyor bazen işe gidenler oluyor zaman olmuyor vs vs çıkıyor. Ben yaşamadığım için bana konuşmak kolay geliyor
Dün menü yazdın mı o zaman kaptan mı görmemiş kırmızı çarpıydın da o yüzden şey ettim kızdın mı banaYazdım canım
Bu arada kırmızı sana yakışıyor
Sanırım standart seçmelisin o kısımda
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canımBugünkü menüm sabah 12 de 2yumurta 2 dilim ekmek salatalık domates yoğurt
Ara öğün yapmadım
Akşam 19 00 bulgur pilavı salata ve yoğurt
30 dakika leslie 2 litre su ictim
Geçmiş olsun canım. Sabah kek yerine kahvaltılık yeseydin keşkeMenüm
Sabah 8
1 dilim kek yarım çay bardağı süt
Öğle 1 havuç ve fındık
Akşam 5.30
Et suyu çorba ve kırmızı biber turşusu
Ve ben yine hasta
madamhd
Cordelia
Eki Görüntüle 2926053
Sporla mi kazanacaz canim kaptanlarin verdigi kiloyla kazaniliyordu değişmiştimiTamam canım yarın müsaitsen atabilirsin adımları canım benim illa yap demiyorum pazartesi kazanırsak karşı taraftan birini alabiliyoruz takımımıza
Kesinlikle hirslandiriyorBen uyarayım da , olmasın zaten kırgınlıklar falan. Arada şakalaşmak hırslanmak iyidir. İyi motive ediyor bizi
Tam olarak bilmiyorum canım bir şey desem yalan olur kiloyla diye hatırlıyorum da adımlarda avantaj sağlıyorSporla mi kazanacaz canim kaptanlarin verdigi kiloyla kazaniliyordu değişmiştimi
Geçmişe fazla bakamadim
Tamam canim elimden geleni yapacagim
Bilsem tlfnu uzerimden ayirmazdim bir saat almak şart oldu
Ne güzel dualar canım amin amin aminben yatmaya gidiyorum . Yarın görüşürüz inşaAllah.Allah rahatlık versin herkese. hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı evsizlere ev araba isteyenlere araba ehliyet isteyenler ehliyet sınava gireceklere başarılar . Her eve huzur mutluluk bereket . Evlenmek isteyenlere hayırlı eş ve aile. Çocuk isteyenlere hayırlı çocuk versin güzel Rabbim . Allah a emanet olun canlar
Ayaklarına sağlık canisim
Bugün yazdım canimDün menü yazdın mı o zaman kaptan mı görmemiş kırmızı çarpıydın da o yüzden şey ettim kızdın mı bana
Teşekkür ederim sana da ok yakışıyor
Saat 12 yı bekliyorum canım paylaşacamaypare ackerman bugün göremedim seni iyi misin canım?
Elhan
Tutku44
sardunya1038 menüleri ve adımları unutmayalım kızlar
Ayaklarına sağlık canım
Tamam ablacımMisafir vardi adim atamadim
Gidince hemen kalktim, evin icinde yuruyorum
12 ye dogru yazarim menüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?