Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim adimsayara gicik oldum ben. Takiliyor galiba arada. Zamani bile eksik gosteriyor tam 45 dk yürüdüm oncesinde de 30 vardi ama orda 1 saat bile olmadi. Cok yorgunum benden bugunluk bu kadar
Cordelia madamhd
Sanırım standart seçmelisin o kısımda gönül ister ki daha fazla olsun ama herkes yapabildiği ölçüde ayaklarına sağlık canım
15.000 adım 1 500 puan .
madamhd
Ayaklarına sağlık canım
Bugünkü menüm sabah 12 de 2yumurta 2 dilim ekmek salatalık domates yoğurt
Ara öğün yapmadım
Akşam 19 00 bulgur pilavı salata ve yoğurt
30 dakika leslie 2 litre su ictim
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım. Sabah kek yerine kahvaltılık yeseydin keşke

Tamam canım yarın müsaitsen atabilirsin adımları canım benim illa yap demiyorum pazartesi kazanırsak karşı taraftan birini alabiliyoruz takımımıza
Sporla mi kazanacaz canim kaptanlarin verdigi kiloyla kazaniliyordu değişmiştimi
Geçmişe fazla bakamadim
Tamam canim elimden geleni yapacagim
Bilsem tlfnu uzerimden ayirmazdim bir saat almak şart oldu

ben yatmaya gidiyorum . Yarın görüşürüz inşaAllah. Allah rahatlık versin herkese. hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı evsizlere ev araba isteyenlere araba ehliyet isteyenler ehliyet sınava gireceklere başarılar . Her eve huzur mutluluk bereket . Evlenmek isteyenlere hayırlı eş ve aile. Çocuk isteyenlere hayırlı çocuk versin güzel Rabbim . Allah a emanet olun canlar

Sporla mi kazanacaz canim kaptanlarin verdigi kiloyla kazaniliyordu değişmiştimi
Geçmişe fazla bakamadim
Tamam canim elimden geleni yapacagim
Bilsem tlfnu uzerimden ayirmazdim bir saat almak şart oldu
Tam olarak bilmiyorum canım bir şey desem yalan olur kiloyla diye hatırlıyorum da adımlarda avantaj sağlıyor

Ne güzel dualar canım amin amin amin

Dün menü yazdın mı o zaman kaptan mı görmemiş kırmızı çarpıydın da o yüzden şey ettim kızdın mı bana
Teşekkür ederim sana da ok yakışıyor
Bugün yazdım canim
Kaptanları etiketledim düzeltirler onlar
Yok canım sana hiç kızarmıyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…