Hoşbuldum çikolatamTeşekkür ederim abla
Teşekkür ederim canımediyorum bugün güzelce yedim
Yok yok görmem eşim kızdı bana
Çok şükür bugün iyiyim.biraz hastalık geçirdim. Toparlanıyorum şükür. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim abla.
Aramıza hoşgeldinn
Hoşgeldinn canım
Ya şu tatlılara bak ben de bişey yapınca kızım gelip duruyor önümde bend eyapcam diye sende 2 tanee kolay gelsin
Oo kurnaza baksen
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Gözün aydın canım
Teşekkür ederim canımiğne yaptılar bana
Evet biraz merkalıyımdırda
Teşekkür ederim canım
İyi geceler madamim misafirim vardı sonrasında adımımı tamamlamak için eşimle yürüyüşe çıktık anca yetiştim .@aypare- bugün göremedim seni iyi misin canım?
Elhan
Tutku44
sardunya1038 menüleri ve adımları unutmayalım kızlar
İyi geceler madamim misafirim vardı sonrasında adımımı tamamlamak için eşimle yürüyüşe çıktık anca yetiştim .
Hemen menü ve sporu yazıyorum.
2 Ekim
Sabah 9.00 Bir bucuk haş yumurta bir küçük simit , zeytin, peynir, salatalık, taze nane , biber, maydanoz, çay
11.30 Sade Türk kahvesi , bir kare bitter
16.00 Salatalık , beş badem
18.30 Köfte , salata, yoğurt
20.00 Küçük bir tabak meyve tabağı ( kavun, elma , üzüm
Detoks suyu ( limon, salatalık, elma, tarçın , nane)
İki litre su
Spor
Eki Görüntüle 2926086
satenboyadakiyaglekesi madamhd
Zipzip- E Elif_Eylul
Kete olmasa daha iyi olurmuş canım afiyet olsun2 Ekim menüsü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı
1 h.yumurta
Peynir kırmızı biber
Yarım lavaş
Arada
Ceviz
1 şeftali
Öğlen
1 kader M.çorbası
4 dilim karpuz
yarim el açması kete
Akşam
1 tabak kıymalı bamya yemeği
1 kase ayran aşı
2 dilim karpuz
Su: 3 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia madamhd
Afiyet olsun canım bu arada hoşgeldinIyi geceler kıslar tam yazacaktım şarjım bitti
Sabah 9,30 da
1 sahanda yumurta 1 tatlı kaşığı labne peyniri 3 minik pancek
Öğle 14 de
7 küçük kepçe domates çorbası az acı biber 1 dilim kaşar peynirli
Akşam 18 de
2 haşlanmış yumurta 2 kaşık yoğurt 1 adet karabuğday patlağı
1,5 lt su
1 kupa bitki çayı
1 kupa da çok az sütlü türk kahvesi
Bugün pazara vs gittim yeşillik alamadım 1 kivircik 10 tl olmuş 1 bağ maydonoz 2,5 tl roka vs onlarda 2 3 tl arası şaştım kaldım nasıl bu kadar pahalı olur diye sizin oralarda da aynı mı
5650 adim atmışım toplam
Zipzip-
E Elif_Eylul
Eğer isterseniz p tesi spor Challenge ödülü koyabiliriz?Tam olarak bilmiyorum canım bir şey desem yalan olur kiloyla diye hatırlıyorum da adımlarda avantaj sağlıyor
Hosbuldum canim bizde eşim kızlar yiyor yani önceden 3 bağ kivircik alırdım 1 hafta giderdio nasıl adım öyle abla maşallah 15binden fazlası sayılmıyor biliyorsun değil mi meyvenin saati biraz geç olmuş ama misafirlerle yedin heralde afiyet olsun abla
Kete olmasa daha iyi olurmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım bu arada hoşgeldinbende bu hafta marulu 6 tlden aldım. Minikleri 5 tlydi orta halliler 6-7 tl civarı bende şaşırdım ama aldım mecbur az az yapıyom salatalarımı neyseki eşim yemiyor
Tombalagim afiyet olsun canım.Pazar fiyatları hemen hemen aynı canım. Antalya'da domates 8 lira...kıvırcık 6-7 lira maydanoz 2 lira... Allah dar gelirlilerin yardımcısı olsun 100 TL yetmiyor. Çok sevdiğim incir 25 TL ' di. Bu yıl hiç almadım. Şeftali , erik 12 TL . Fasulye 12-15 arası değişiyor türüne göre...karşılaştırman için yazdım...sizin orası neresiydi?Iyi geceler kıslar tam yazacaktım şarjım bitti
Sabah 9,30 da
1 sahanda yumurta 1 tatlı kaşığı labne peyniri 3 minik pancek
Öğle 14 de
7 küçük kepçe domates çorbası az acı biber 1 dilim kaşar peynirli
Akşam 18 de
2 haşlanmış yumurta 2 kaşık yoğurt 1 adet karabuğday patlağı
1,5 lt su
1 kupa bitki çayı
1 kupa da çok az sütlü türk kahvesi
Bugün pazara vs gittim yeşillik alamadım 1 kivircik 10 tl olmuş 1 bağ maydonoz 2,5 tl roka vs onlarda 2 3 tl arası şaştım kaldım nasıl bu kadar pahalı olur diye sizin oralarda da aynı mı
5650 adim atmışım toplam
Zipzip-
E Elif_Eylul
Zipzip kaptana nispet olsun diye yürüdüm canım biliyorum sayılmadığıni...ama vücudum bilmiyoro nasıl adım öyle abla maşallah 15binden fazlası sayılmıyor biliyorsun değil mi meyvenin saati biraz geç olmuş ama misafirlerle yedin heralde afiyet olsun abla
Kete olmasa daha iyi olurmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım bu arada hoşgeldinbende bu hafta marulu 6 tlden aldım. Minikleri 5 tlydi orta halliler 6-7 tl civarı bende şaşırdım ama aldım mecbur az az yapıyom salatalarımı neyseki eşim yemiyor
Sağol ablam ben istanbuldayım incir 15 tl ydi, nektari aldım 7 tl 2 kilo patates 5 tl tuttu 1,5 kilo fasulye aldım 10 tl den 6 ya düşmüştü 20 tl ye üzüm aldım 7 tl elma aldım bi limon çok uygundu onu da 1 kilosuna 2,5 tl verdim kabak aldım 3 tanesi 8 tl tuttuTombalagim afiyet olsun canım.Pazar fiyatları hemen hemen aynı canım. Antalya'da domates 8 lira...kıvırcık 6-7 lira maydanoz 2 lira... Allah dar gelirlilerin yardımcısı olsun 100 TL yetmiyor. Çok sevdiğim incir 25 TL ' di. Bu yıl hiç almadım. Şeftali , erik 12 TL . Fasulye 12-15 arası değişiyor türüne göre...karşılaştırman için yazdım...sizin orası neresiydi?
Kız pazar yerine çevirdik burayıSağol ablam ben istanbuldayım incir 15 tl ydi, nektari aldım 7 tl 2 kilo patates 5 tl tuttu 1,5 kilo fasulye aldım 10 tl den 6 ya düşmüştü 20 tl ye üzüm aldım 7 tl elma aldım bi limon çok uygundu onu da 1 kilosuna 2,5 tl verdim kabak aldım 3 tanesi 8 tl tuttu
Herkes kilo verdiği için kaybeden yok bence. Ben tatlı atışma seviyorum. Maksat eğlenmek, kilo vermek gerisi teferruat. Ama yeneceğiz.Orası belli olmaz aşkito her an her şey olabilir ben iddialı konuşuyormuyum ne kazanicaz diyorum nede kaybedicez diyorum
Öyle oldu galiba ablaKız pazar yerine çevirdik burayıcanli yayınla pazara bağlanmış gibiyiz. Geçim zor...marketler ateş pahası...peynircilerin insafi kalmamış ...yumurta hakeza...
Iyi geceler canımİyi geceler.
Cnm kaptancigim yarın telafi ederimVallah aklıma gelmedin değil özlettin kendini bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?