Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün
Sabah
1 sucuklu yumurta,,, kereviz salatası,,, 4 zeytin
Ara

Öğlen
Lahana haşlaması acılı ekşili,, 2 kaşık kısır

Türk kahvesi

Akşam
Dışarda 6 köfte,, yarım pide,,, yoğurt,, salata,,, 1 cola

Sinemada biraz mısır

Bugün
Sabah
1 tavada yumurta,,, zeytin salatası,,, 3 dilim ekmek

Öğlen
8 tane küçük mercimekli köfte,,, salata,, 1 tabak ayran

Türk kahvesi

Akşam
1 tane Kornet dondurma yedim 1 saat önce o yüzden yemek yemicem

Birqzdan yeşilçay içerim
Zipzip-

Bimden şekersiz çikolata al, ya da yoğun bitterli. Zaten acımsı olunca fazla yenmiyor bitter ,
şekersiz çikolatada tatlandırıcı var canım. o da kansorejen. aslında dolapta ev yapımı bitter çikolatam var. şeker yerine bal var. ana şeytan dürttü işte 3 paket kare fıstıklı aldım yedim. bir de nutella

Kmsl Hnd 84 dk Eva yaptım. Sen başladın mı spora? Kimi kıskanıyorsun diye sormuşlardı geçen gün söylememiştim ama kıskandım kişilerden birisi sensin...
Yok canım spora başlamadım daha ben biraz kilo verince başlamak istiyorum haftaiçi kızı kreşe bırakırken yürüyorum biraz
Kilom varken spor yapmak daha kilolu gösteriyor

Yaa canım benim şuanda bende seni kıskanayım o zaman

Afiyet olsun.

Keşke tamamen uzaklasabilsek ama olmuyor işte. Şuan benim evde yapmam bana cok daha masraflı olduğu icin mecbur yine daha masum olani aliyorum...

alternatif var evde zaten. ayrıca hurma ve diğer kuru meyvelerden kuruyemişlerle toplar da yapabilirim. yulaf falan hepsi var canım çok şükür de işte şeytan dürttü bir kere.
evet sorun kafamda. aldığım şeyin dibini görmeden duramıyorum. çok saçma ama öyle.
almadı mı almıyorum, yemedi mi yemiyorum ama böyle duygu boşluğuma denk geldi mi yoldan çıkıyorum. yaza kadar 10 kilo bari versem.

Nerden dönersen kar cnm
evet öyle canım

Keşke tamamen uzaklasabilsek ama olmuyor işte. Şuan benim evde yapmam bana cok daha masraflı olduğu icin mecbur yine daha masum olani aliyorum...
haklısın fiyatlar çok arttı. ben de organik kakao yağını trendyolda indirim vardı da oradan alıp stok yapmıştım. şimdi kim bilir kaç olmuştur.
en güzeli kuru meyve ve taze meyve yemek tatlı yerine.

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…