temamÇok iyi maşallah
Afiyet olsun canım
Bu hafta benden başka kimseyle konuşmuyosun, kimseye yazmıyosun. Şimdi gözlerime bak derin bi nefes al rahatlaaaa, şimdi gözlerini kapat……. Çok zayıfsın, kuş gibi hafifsin, acıkmıyorsun
biz niye böyleyiz yaaAlma bir daha canim
Bende onlari cok seviyorum almiyorum,alirsam biliyorum yerim hepsini
Canım bir şekilde toparlanman gerek bunu senden başkası yapamaz. Motivasyonunu geri kazanman gerek. Çok üzülüyorum. Elimde. Bir şey gelmiyor.65 gram
Yaaa bu kızın enerjisi çok yüksek ve samimi, müzikler de benim zevkim. Sıkmıyo insanı. Uyuşmamıza sevindimYa yemin ederim bugün bunu yapacaktım. Şöyle bir göz gezdirdim dün, bayıldım enerjisine. Vakit bulamadım diye akşama ertelemiştim. Seninle spor zevklerimiz feci uyuyor kaptanım
Ohhh afiyet olsunYeme işini de bitirdim.
Sabah 10.00
1 yumurta ve ıspanakla omlet,
1 kk peynir,
6 zeytin,
Bir kaç parça pastırma.
Saat 14.00 (canım tatlı istedi)
4 yk yulaf ezmesi lapası (su ile)
1 küçük kivi,
1/2 orta boy nar.
Akşam 18.00
2 kase lahana çorbası,
1 kase yoğurt.
Su:3 lt ye tamamlayacağım az kaldı.
pastelfit Zipzip-
Bütün gün koşturunca aslında baya adım oluyor getçektenValla bende evde sporsuz 4500 adim atmişim sabah beri uzerimden hiç cikarmadim telefonu açıkçası şaşırdım. Demekki ondan yorgun hissediyorum sürekli
Yapın anacım herkeşler yaksın yağlarıYeşil çekirgeler de yapacak bana ne bana ne.
Allah allah ateş gelebilir arkasındanAteş yok aksine buz gibiyim. Aferin diye hap içiyorum
Anne terliğiyle peşindeyim65 gram
Yemeği seviyoruz. Kendimizden çok.biz niye böyleyiz yaa
Ne guzel kar yagmisBurası çok fena tipi, bu 1 saat öncesi şu an felaket
Bu da kutup ayusuu
Ay canim bi ara yazarim insallahGünaydın Sevgili Yeşil Takım,
Mutlu Güzel sağlıklı bir haftasonu diliyorum.
Dünkü menülerini bildirenlere teşekkür ederim Eksik menüleri bekliyorum.
Cordelia Yeşil @Chedarice Yeşil @gezegenfeza Yeşil @Tesnim1989 Yeşil hamiş @HLLAK Yeşil @sara_28 Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @dolunaydagel Yeşil @eceboce Yeşil @L u c i a Yeşil @HanimKelesimiGetir Yeşil @AhSen_2504 Yeşil sandriyon Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil Yeni
Dogum gunu kutlu olsun tekrardan kolay gelsin canimAy canim bi ara yazarim insallah
Suan dogumgunu seyisi var evde onla ugrasiyorum
Sagol canim tesekkur ederimDogum gunu kutlu olsun tekrardan kolay gelsin canim
Pastayida mi sen yaptin cok guzel olmuslarEllerimden dogumgunu seyisi
Canım kimin doğum günü. Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor.Ellerimden dogumgunu seyisi
Ay canim bi ara yazarim insallah
Suan dogumgunu seyisi var evde onla ugrasiyorum
Mutlu yaşları olsunEllerimden dogumgunu seyisi
Evet cnm gecenin 2sine kadar bunlarla ugratsimPastayida mi sen yaptin cok guzel olmuslar
Kizimin cnm tesekkur ederimCanım kimin doğum günü. Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?