canım aşağıdaki linke giriyoruz. istediğimiz ifadeyi kopyalayıp, burada ikinci 3 noktanın hemen sol tarafındaki pencere basıp yandaki zincir şeklindeki bölüme yapıştırıp ekliyoruz.O ifadeleri nasıl yapıyoruz?
Teşekkürler çok sağol yapicamcanım aşağıdaki linke giriyoruz. istediğimiz ifadeyi kopyalayıp, burada ikinci 3 noktanın hemen sol tarafındaki pencere basıp yandaki zincir şeklindeki bölüme yapıştırıp ekliyoruz.
YourSmileys.org - Download smileys, web icons, glitter pictures for free or copy and paste to your message
Smileys-emoticons and animated picturesyoursmiles.org
Karnabahar mantı yapBir moral bozukluğu da benden dünden beri bagirsaklarimi da çalıştırdım akşam bisey de yemedim ama sabah eksik gelmedim tartıda. Bi de canım mantı çekiyor çok canım sıkılıyor bugün bunaltidan biseyler yemek istiyorum
Hoşgeldin kaptanımİyi pazarlar hanımlar
benim sıkıntım, ayarım kaçtığı zaman kendimi durduramıyorum. yoksa mesela canım tost çekti, kalkar dukan tost yaparım, yulaf tost yaparım. başka şeyler yaparım. ama bunaldığım zaman sanki hiçbir şey yapamam, hepsini hazır veya pratik şeylerden seçmem gerekir gibi geliyor. bu bir süre devam ediyor sonra duruyor çok şükür. mesela şimdi yavaşladı.Canım seninle bu konuda çok benzetiyorum kendimi. Bende dönüp duruyordum aynı yerde. İnan 1 senedir mecbur kalmadıkça kot pantolon bile giy-e-miyorum. Hep pijama, eşofman… Hiçbir şeye geç kalmadın, her an başlayabilirsin ama bu başlangıcı mahrumiyet düşüncesiyle yaptığımızda ilk fırsatta bol karbonhidratlı besinlere gömülüyoruz. Bak işte, ben dahil neredeyse hepimiz cuma günü nelerrr nelerrr yiyoruz. Asıl amaç sağlıklı beslenmeye niyetlenmek olmalı. Bir de şöyle yapıyorum bir kaç gündür, mesela çocuğa tost yapıyorum, ağzım sulanıyor. ‘Bunun tadını biliyorum’ diyorum kendime. ‘Tadını biliyorum ve sadece yerken keyif alacağım, belki 5 dk. Sonrası pişmanlık olacak, ayrıca kan şekerini ani yükselttiği için bütün gün açlık çekeceksin!’ İlk etapta kan şekerini yükselten şeylere mola vermeni tavsiye edebilirim. Karatay beslenme şekli başlangıç açısından muntazam bence, limit yok çünkü. Yap 1 kazan ton balıklı salata, otur ye mesela. Ya da taze fasülye yemeği, 3 tabak ye. Basit karbonhidrat ve şekerli gıdaları hayatından çıkartmakla ve akşam 6-7 den sonra katı beslenmemekle başlayabilirsin
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Iyi olmana sevindim canim
Ohooooİyidir kaptanım yeni gördüm.senden watsapp?
Olley be patron çıldırdıHerkese Mutlu Pazarlar
Bu haftanın kampanyalı spor videosu aşağıdadır. Haftanın videosu 1.000 puan
Kampanya bugünden Çarşamba gününe kadar geçerlidir. (Çarşamba dahil)
pastelfit Kırmızı Kaptan @fesang Kırmızı @Maviokur Kırmızı @Migim Kırmızı Hallederiz Kırmızı @Nefesimmmsin Kırmızı @Kmsl Hnd Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı 60kiloyum Kırmızı @Busra 17 Kırmızı Sarı Mavi Takım @Elhan Mavi Kaptan ugurbocuuu Mavi @s i d e l y a Mavi @yildiz4kc Mavi @erenmothers Mavi @She-Raa Mavi @EppekArasi Mavi @gewezebidik Mavi @Zipzip- Mavi Sarı Yeşil Takım Cordelia Yeşil @Chedarice Yeşil @gezegenfeza Yeşil @Tesnim1989 Yeşil hamiş @HLLAK Yeşil @sara_28 Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @B O Z A Yeşil @dolunaydagel Yeşil @eceboce Yeşil @L u c i a Yeşil @HanimKelesimiGetir Yeşil @AhSen_2504 Yeşil @sandriyon Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil Yeni
AferinKaptanlarımpastelfit ve Cordelia ben bittim, ben öldüm.
Eki Görüntüle 3024597
2 tur yaptım yine. İlk turun esneme süresine;
Şınav 3x12,
Plank 3x30sn,
Mekik 3x12,
Leg raise 3x12
Yana dönme 3x12 sıkıştırdım. Sürenin içinde olduğu için akşam sana bunları hatırlatmayacağım, ama bir aferin dersiniz belki diye şey ettim şimdi
Afiyet olsun12 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
2yk menemen
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1ck kaymak
1ck bal
2dilim ekmek
2 kare bitter
Aksam:16.00
Fırında sebzeli tavuk
Süzme yoğurt
İki dilim ekmek
Su:2litre
Spor: pastelin attığı videoyu yaptım
Eki Görüntüle 3024608
@Zipzip-Cordelia pastelfit
GünaydınGünaydın kızlar❤
HarikaSelam dün 8 bin adımı zor bitirdim tam 12 olmak üzereydi
Menüm
2 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
2 peynir
1 fdilim ekmek
5 kırma zeytin
Ara: türk kahvesi
Akşam 19:00
1 kepçe az mas fasulye çorbasi
1 dilim yarısı dönerli lazanya
Yarım turp
Mini kase yogurt
@Zipzip-Cordelia pastelfit @s i d e l y a
Hoşbulduk canımHoşgeldin kaptanım
Bende gece yeme sendromuyla mücadele etmeye çalışıyorum. Ama şöyle diyorum yine kendime bir süredir ‘yemezsen ölmeyeceksin!’ Ya da ‘emeklerine yazık edemezsin’. Yine forumlardan birini sessiz sedasız takip ederken bir gün, birinin gece yeme sendromu konulu bir sayfada ‘öleceğimi bilsem yemem!’ yazdığını görmüştüm. Sonra kendime dedim ki ‘ne yani, bu irade sende yok mu? Bugüne kadar istediğin neyi başaramadın? Bunu mu yapamayacaksın?’ Duygusal açlıkla mücadelemiz canım, yoksa karın açlığından değil. Ama irade senin, dizginleyebilirsin kendini, durdurabilirsin, elin kolun senin hakimiyetinde. Yeter ki inat et! Zor biliyorum, inan çok iyi biliyorum ama inan imkansız değil. Ben yemin etmekle başlamıştım biliyor musun. Baktım kendi kendime olmuyor, baya Allaha yemin etmiştim yemeyeceğim 7 den sonra diyebenim sıkıntım, ayarım kaçtığı zaman kendimi durduramıyorum. yoksa mesela canım tost çekti, kalkar dukan tost yaparım, yulaf tost yaparım. başka şeyler yaparım. ama bunaldığım zaman sanki hiçbir şey yapamam, hepsini hazır veya pratik şeylerden seçmem gerekir gibi geliyor. bu bir süre devam ediyor sonra duruyor çok şükür. mesela şimdi yavaşladı.
ama gece atıştırmaları düşüncesini engellemem lazım. yok ağzıma 1 kaşık bal atayım, yok 2 lokma ekmek, çerez vs... akşam yemeğiyle gün bitmeli. gerisi çay çeşitleri...
inan sinir oluyorum bir türlü 79 a inemedim. halbuki çok büyük motivasyon olacak bana.
Hayırrrr, çift yapana benden çiçek.Teşekkür ederim
Ohooooiyi noolsun tatili bitiriyoruz
Olley be patron çıldırdıpeki çift yapam 2.000 mi alacak. Dombili çift yapmış
Aferinhem de sabahın 10’unda
Afiyet olsun
Günaydın
Harika
Hoşbulduk canım
Aynen Daha yapamadım , hallediyorumBende açılmadı
Bende gece yeme sendromuyla mücadele etmeye çalışıyorum. Ama şöyle diyorum yine kendime bir süredir ‘yemezsen ölmeyeceksin!’ Ya da ‘emeklerine yazık edemezsin’. Yine forumlardan birini sessiz sedasız takip ederken bir gün, birinin gece yeme sendromu konulu bir sayfada ‘öleceğimi bilsem yemem!’ yazdığını görmüştüm. Sonra kendime dedim ki ‘ne yani, bu irade sende yok mu? Bugüne kadar istediğin neyi başaramadın? Bunu mu yapamayacaksın?’ Duygusal açlıkla mücadelemiz canım, yoksa karın açlığından değil. Ama irade senin, dizginleyebilirsin kendini, durdurabilirsin, elin kolun senin hakimiyetinde. Yeter ki inat et! Zor biliyorum, inan çok iyi biliyorum ama inan imkansız değil. Ben yemin etmekle başlamıştım biliyor musun. Baktım kendi kendime olmuyor, baya Allaha yemin etmiştim yemeyeceğim 7 den sonra diyeBu da bir yöntem
Güzel fikir. Ben çok su içerimSu içmekte zorlanan arkadaşlar, şimdi yerlerinden kalkıp 3 bardak içip,içtim yazarlarsa sevinirim, hadi 2 olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?