O zaman şınavlarımı mekiklerimi saydırırım kaptanım, hepsini kalem kalem yazarım akşam bananeHayırrrr, çift yapana benden çiçek.
Yakaladım seni tatlı çekirgebenim sıkıntım, ayarım kaçtığı zaman kendimi durduramıyorum. yoksa mesela canım tost çekti, kalkar dukan tost yaparım, yulaf tost yaparım. başka şeyler yaparım. ama bunaldığım zaman sanki hiçbir şey yapamam, hepsini hazır veya pratik şeylerden seçmem gerekir gibi geliyor. bu bir süre devam ediyor sonra duruyor çok şükür. mesela şimdi yavaşladı.
ama gece atıştırmaları düşüncesini engellemem lazım. yok ağzıma 1 kaşık bal atayım, yok 2 lokma ekmek, çerez vs... akşam yemeğiyle gün bitmeli. gerisi çay çeşitleri...
inan sinir oluyorum bir türlü 79 a inemedim. halbuki çok büyük motivasyon olacak bana.
Muhteşem fikir.Yakaladım seni tatlı çekirge
Hala yemek konuşuyo, bırak bunları , gel bak sana ne diycemGel sana 2 ayda 10 kilo verdirelim 75 ol, hatta Haziran ortasına 70 bile olursun. Ama kendine inanmalıdın önce anlaştık mı , bu yazı musmutlu geçirmeni sağlıyalım
Tabisi onlar emekçinin emeğiO zaman şınavlarımı mekiklerimi saydırırım kaptanım, hepsini kalem kalem yazarım akşam bananeEkstraya giriyor onlar, alın teri var işin içinde
Saol canım benimHasta olduğunu alintida gördüm güzel annem. Geçmiş olsun. Daha iyi hissetmene sevindim.
1 bardakta anlaşsak nasıl olurSu içmekte zorlanan arkadaşlar, şimdi yerlerinden kalkıp 3 bardak içip,içtim yazarlarsa sevinirim, hadi 2 olsun
Saol tatlımGeçmiş olsun canım. Şarkılar modunu yükseltir zaten. Ortalara doğru fazla zıplamalı hareket var, çok iyi hissetmiyorsan kendine göre düzenlersin
Moralini bozma canim ödemdir yarina guzel bir eksiyle gelirsinBir moral bozukluğu da benden dünden beri bagirsaklarimi da çalıştırdım akşam bisey de yemedim ama sabah eksik gelmedim tartıda. Bi de canım mantı çekiyor çok canım sıkılıyor bugün bunaltidan biseyler yemek istiyorum
Geçmiş olsun canım, zorlamadan aynen, zıplanan yerleri zıplama meselaSaol tatlımbende şimdi başlıyorum bakalım zorlanırsam kafama göre hareket uydururum
Iyi pazarlar kaptanimİyi pazarlar hanımlar
Afiyet olsun kaptanimBu sabah yulaflı tok tutan omlet yaptım ilk defa. Çok güzelmiş ve doydum gerçekten
Saol canım benimGeçmiş olsun canım, zorlamadan aynen, zıplanan yerleri zıplama mesela
Senin yulafın yok muuuIyi pazarlar kaptanim
Afiyet olsun kaptanim
Yulaf alirsam deneyecegim
Bitti almıyorum ablaSenin yulafın yok muuu
Bunu da kaçırdım amaaaaan neyse 145.000i ellemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?